Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Piniaty. | |
|
+23Modliszka El CzarnaRoza mega. Haffek Venaria safie ctrlalt Kisia_12 Zuzka708 avrilka Satana szelka Labamba Alcesta Presence Kemishi Suzan Veya Creamy Olcia344 Mika_TLR mysecretlife 27 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Piniaty. Pon Lip 14, 2014 9:10 am | |
| Koniec. Skończyłam na delfinie ;________; miałam chyba 24 punkty xD |
| | | Zuzka708 Nowy
Nick w grze : zuzka708 Liczba postów : 16 Dołączył : 24/06/2014
| Temat: Re: Piniaty. Pon Lip 14, 2014 11:55 am | |
| Ja również skończyłam na delfinie, miałam ponad 100 punktów. XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Piniaty. Pon Lip 14, 2014 12:15 pm | |
| - Tiamat napisał:
- Nil, jedyne co robisz w każdym wątku to spamisz, podajesz informacje zbędne i powtarzasz coś co mówili już inni. Uszczęśliwia cię nabijanie postów bez sensu?
Cola dla tej pani. Nie lubię piniat ;-; Musisz kliknąć co x czasu bo przepada, nie mogą zrobić tak że jak się pominie to można potem wykorzystać dane kliknięcie, a jak minie wyznaczony czas to odrazu odlicza się koljne? Skończyłam na żabie. |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Piniaty. Wto Lip 15, 2014 8:17 am | |
| Dziękuję Danonku, dziękuję. XD Ja skończyłam 20 piniatę i mam konika. <3 Grani niestety ogierek. | |
| | | mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Piniaty. Wto Lip 15, 2014 9:15 am | |
| Mój brak zaangażowania - czyli skończyło się bodajże na... wiewiórce Całkowicie zgadzam się, Danonku - bezsensowne klikanie o jakiejś tam porze bo jak nie to klik "przepada" (oczywiście nie dosłownie ;> ) | |
| | | kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Piniaty. Wto Lip 15, 2014 1:36 pm | |
| Tiamat, gratuluję Ile kuponów poszło? Ja skończyłam 19 piniatę i jestem zadowolona, Grani wpadł (ogier ) i trochę przydatnego CR. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Piniaty. | |
| |
| | | | Piniaty. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|