Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wygląd forum | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Wygląd forum Sro Cze 25, 2014 6:32 am | |
| Przedtem forum było, jakby to powiedzieć... węższe? Bardziej zwarte? W każdym razie, weszłam dzisiaj, zobaczyłam letnią skórkę - ponadto strona rozjechana do granic możliwości <.< Nie wiem, czy to zamierzony efekt, w każdym razie wygląda nieestetycznie. Może coś jest nie tak z moim komputerem? No, po to jest wątek ;p
Screen | |
| | | mikerowave Główny Grafik
Liczba postów : 1075 Dołączył : 14/07/2013
| Temat: Re: Wygląd forum Sro Cze 25, 2014 6:45 am | |
| Nie tylko ty tak masz. Szerokość forum jest źle ustawiona ;p | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Wygląd forum Sro Cze 25, 2014 7:12 am | |
| Szerokość ustawiałam na 90% - i generalnie nie wiem, co można zrobić, żeby forum było węższe. Moge spróbowac zmniejszyć co najwyżej jeszcze. U mnie, na bardzo małej rozdzielczości, to wygląda dobrze, nie mam możliwości pracy na większych, monitor nie pozwala przełączać, bo zaraz wszystko rozwala w nic. | |
| | | mikerowave Główny Grafik
Liczba postów : 1075 Dołączył : 14/07/2013
| Temat: Re: Wygląd forum Sro Cze 25, 2014 7:14 am | |
| - EveDallas napisał:
- Szerokość ustawiałam na 90% - i generalnie nie wiem, co można zrobić, żeby forum było węższe. Moge spróbowac zmniejszyć co najwyżej jeszcze.
U mnie, na bardzo małej rozdzielczości, to wygląda dobrze, nie mam możliwości pracy na większych, monitor nie pozwala przełączać, bo zaraz wszystko rozwala w nic. Najlepiej by było ustawić szerokość na 900 pikseli. | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Wygląd forum Czw Cze 26, 2014 11:25 am | |
| Dodatkowo nie ma przycisku "Grupy" w górnym menu. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Wygląd forum Pią Cze 27, 2014 9:16 am | |
| Niestety mam podobnie, a dodatkowo ten niebieski liso-wilk czy co to tam jest na podpisie u Akise, zasłania większość jej postów :/ | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Wygląd forum Pią Cze 27, 2014 11:46 am | |
| - avrilka napisał:
- Niestety mam podobnie, a dodatkowo ten niebieski liso-wilk czy co to tam jest na podpisie u Akise, zasłania większość jej postów :/
To akurat wina jej podpisu, a nie forum i jedyne co można zrobić, to go jej usunąć ;-; Co nie zmienia faktu, że skórka jest zjechana. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wygląd forum | |
| |
| | | | Wygląd forum | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|