Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Fabryka Gwoździ... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Fabryka Gwoździ... Sro Lip 02, 2014 4:32 am | |
| Najlepsza na polskim serwerze howrse hodowla jednorożców rasy Appaloosa poszukuje chętnych do współpracy! Nasze wymagania nie są wysokie. Wystarczy stały dostęp do PD/ czasami OM, a przede wszystkim UCZCIWOŚĆ.Nie mamy swojej drużyny, bo jak na paru członków jest ona nam niepotrzebna.W sprawie naboru proszę o kontakt ze mną (ardnasak.) na howrse, bądź na priv na Zagrodzie. Powinnam odpisać jak najszybciej | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... Sro Lip 02, 2014 6:28 am | |
| Ja bym mogła... ale nie mam rogów Appaloosa |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... Sro Lip 02, 2014 11:01 am | |
| A mogę wiedzieć, dlaczego masz tylko 5 punktów Karmy? No i trochę mało koni... Potrzebowałabyś więcej, aby prężnie i sprawnie z nami działać | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... Sro Lip 02, 2014 11:22 am | |
| 5 punktuff, bo miałam bana. Jak hodujecie rogi Appaloosa, to chyba potrzebne mi rogi Appaloosa... *chyba* |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... Sro Lip 02, 2014 1:05 pm | |
| Nie, nie są Ci potrzebne rogi appaloosa, dostajesz od nas ;p To działa na zasadzie takiej zwykłej hodowli, tylko, że blupujesz jak urodzi się rożek. Więc musisz mieć PD, żeby rozmnażać klacze/ blupować ogiery. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... Czw Lip 03, 2014 1:55 am | |
| PD to przeciwieństwo mojego konta... mam bardzo mało... Ale zbieram |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... Czw Lip 03, 2014 3:36 am | |
| - Nil'Chi napisał:
- PD to przeciwieństwo mojego konta... mam bardzo mało... Ale zbieram
Mając 19 koni to bardzo długo ci to zbieranie zajmie Dokup jeszcze koni, żeby mieć ok. 200-300, wtedy byłaby to sensowna ilość żeby zacząć myśleć o jakiejkolwiek hodowli. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... Czw Lip 03, 2014 4:39 am | |
| Błędne koło. Nie mam hajsu na konie>nie mam koni>nie mam PD>konie mam ciągle w tym samym wieku>tracę hajs na opiekę nad nimi>nie mam hajsu na grę. Ciekawe, jak mam dokupić konie. Muszę walczyć o każdego tysiaka... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... Czw Lip 03, 2014 4:49 am | |
| Jak potrzebujesz pomocy, to napisz o tym na forum w odpowiednim dziale. Stop spam. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Fabryka Gwoździ... | |
| |
| | | | Fabryka Gwoździ... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|