Świadczę następujące usługi jako VIP, dla osób które nie posiadają takiego konta, ani konta pegaza : ( ja nic z tego nie mam ) :
- Mogę kupić i podać Zestaw 20 Chmurek za 5 kuponów, dla 1 konia, odbywa to się w następujący sposób: wystawiasz mi konia na sprzedażach rezerwowanych ( któremu mam podać taki zestaw), za 500 eguus, ja go kupuję, potem ja wystawiam Tobie innego konia w cenie 5 kuponów, i Ty go kupujesz, potem podaje Zestaw 20 Chmurek, koń pozostaje u mnie 10 dni ( nie da sie go odsprzedać natychmiast ), po czym wraca do Ciebie ( przez ten czas nie zajmuje sie nim, a on dostaje w nazwie Twój nick i datę zwrotu )
- Mogę kupić i podać Halece, które dają Twojemu koniowi + 12 punktów w najlepszej umiejętności, odbywa to się w następujący sposób: wystawiasz mi konia, któremu mam podać Halece, na sprzedażach rezerwowanych w cenie 35 tyś eguus ( ponieważ Hacele może podać osoba, która ma Vip i nie można ich podarować w sklepie ), ja go kupuję, potem kupuję Hacele za 35 tyś equus i podaję, koń pozostaje u mnie 10 dni ( nie da sie go odsprzedać natychmiast ), po czym wraca do Ciebie ( przez ten czas nie zajmuje sie nim, a on dostaje w nazwie Twój nick i datę zwrotu )