Siedmiokropka Już coś wie
Nick w grze : Siedmiokropka Liczba postów : 109 Dołączył : 30/07/2013
| Temat: Zapowiedzi zakropcianych historii Sro Lip 23, 2014 4:55 am | |
| Witam Postanowiłam się z wami podzielić zapowiedzią mojej nowej historii. Jeszcze zanim do niej przejdziemy muszę wam powiedzieć, że bardzo mnie zaskoczył fakt, że post na moim blogu z tą zapowiedzią (KLIK) ma już ponad 150 wyświetleń, a ta liczba ciągle wzrasta, w czasie gdy inne posty z tego bloga mają 1-2 wyświetlenia xD - Zapowiedź:
Oni... Są niesamowici. Po prostu. Piękni, utalentowani, przyjacielscy... Sama nie wiem co o tym myśleć. To jest jak sen. Codziennie się budzę i spędzam z nimi każdą wolną chwilę. Rozmawiamy, wygłupiamy się, czasami tańczymy lub latamy po domu bez sensu... Ale kiedyś każdy sen zmienia się w koszmar. Kiedy idę spać... Wspomnienia wracają. To straszne. To boli. Autentycznie. Nie mówię tylko o bólu psychicznym. Nie wiem czemu, ale im dalej zachodzimy z eksperymentem tym ból jest większy Nie powiem chłopakom. Będą chcieli przerwać. Muszę być silna, doprowadzić to do końca. W końcu jestem jedyną osobą, która potrafi sobie przypomnieć. Jestem pamięcią absolutną.
Krótko i na temat. Nie lubię kilkustronicowych prologów (zapowiedzi? Już sama nie wiem jak to nazwać xd). Poproszę o ładną, szczerą krytykę. Pamiętajcie: krytyka - tak, hejty - nie! (a jak ktoś nie widzi różnicy to ma wielki problem...) I zanim ktokolwiek zapyta - nie wiem kiedy pojawi się ta opowieść, o ile w ogóle (i proszę mi nie spamować z tym na Howrse - przyjmę każdy inny spam, tylko nie dotyczący moich opowiadań). | |
|