Czym jest konto VIP?Jest to zbiór dodatków nałożonych na konto gracza, które mają za zadanie ułatwiać jego grę.
Jak zdobyć konto VIP?1. Dość kosztowna opcja: trzeba zakupić przez całą grę 100 kuponów (można kupować pojedynczo lub w pakietach, gdyż historii kupony się sumują).
2. Tańsza opcja: zająć jedno z pierwszych 50 miejsc w rankingu
- zdobytych rozet
- prestiżu ośrodków
- stażu
- ogólnym
- trofeów
Inne rankingi przy odblokowywaniu opcji VIP nie są brane pod uwagę.
Jak najłatwiej zdobyć VIPa?Na początku miesiąca kupić konia, który ma szansę na zdobycie rozet i wysyłać go na zawody z rozetami. W zależności od miesiąca ilość rozet pozwalających na znalezienie się w pierwszej pięćdziesiątce jest różna, zazwyczaj przez pierwsze 2-3 dni miesiąca wystarczy zdobyć ich około 25.
Kiedy pojawi się na profilu wiadomość o odblokowaniu konta VIP?Informacja pojawia się następnego dnia w formie prywatnej wiadomości od Howrse oraz jako złota ramka informująca o dostępnym wykupieniu opcji VIP.
Ile kosztuje VIP?Każdy miesiąc subskrypcji to 10 kuponów miesięcznie.
Jest 11 sierpnia, a mam wykupione Konto Pegaza do 3 września. Czy z wykupem VIPa mam czekać do wygaśnięcia subskrypcji KP?Nie, nie musisz. Twój VIP będzie za jeden miesiąc tańszy o 3 kupony (zapłacisz za VIPa 7 kuponów a nie 10), czyli za niewykorzystanie do końca Konta Pegaza.
Jakie korzyści niesie ze sobą konto VIP?Pierwsze to są korzyści stałe.
- KORZYŚCI STAŁE:
Drugie to korzyści, które są dodatkowe. Możemy z listy wybrać 10 pozycji, po 30 dniach możemy je zmienić, jeśli któraś nam nie odpowiada lub nie jest dla nas przydatna. Na załączonym obrazku są widoczne opcje wybrane przeze mnie- nie sugeruj się jednak nimi i wybierz według własnego uznania najporzebniejsze opcje.
- OPCJE DODATKOWE:
Oraz opcje, które niosą dla posiadacza VIPa niektóre boskie konie.
- korzyści z boskich dla VIPów:
Wczoraj pomyliłem się zaznaczając nie tą opcję dodatkową co chciałem. Czy mogę ją dziś zmienić?Nie, nie ma takiej opcji. Korzyści można zmieniać raz na 30 dni, przy czym 30 dnia można zmieniać je dowolnie według własnego uznania przez cały dzień. Wybieraj rozsądnie te opcje, które są Ci najbardziej przydatne.
Czy opcja VIP pozwala na bycie w dwóch drużynach hodujących tą samą rasę?Nie, nie można być w dwóch drużynach jednakowej rasy, nawet jeśli się jest tak elitarnym VIPem
Jutro kończy mi się subskrypcja VIPa i nie mam kuponów, aby ją przedłużyć. Czy będę znów musiał znów piąć się w rankingu/zobywać rozety itp?Nie. Raz odblokowana opcja VIP nie znika przez całą działalność konta. Po jej wygaśnięciu będziesz mógł w dowolnym momencie powrócić do niej bez najmniejszego problemu płacąc standardową kwotę 10 kuponów.
Jak macie jeszcze jakieś pytania, pomysły- piszcie w postach.