Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nowe rasy jednorożców!

Go down 
+4
Poki
Kejt
Zasobniaczka
Kuciap
8 posters
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Nowe rasy jednorożców! Empty
PisanieTemat: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostPią Sie 22, 2014 2:10 am

Od dziś do 25.08 godz. 10.00 przy zakupie 10 i więcej kuponów dostaje się jednorożca jednej z tych ras:
* Criollo
* Holenderski Koń Gorącokrwisty
* Hunter Irlandzki
* Kuc Islandzki
* Kucyk Highland

Rasa, płeć, maść - losowe.
Mam nadzieję, że zdobędziecie jednorożce tych ras Wink
Pozdrawiam,
Nil~
Powrót do góry Go down
Kuciap
Już coś wie
Kuciap

Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostSob Sie 23, 2014 2:15 pm

Podczepię się pod temat, w poszukiwaniu krycia dla nowej rasy Wink
Jeśli ma ktoś jednorożca ogiera Huntera Irlandzkiego, 100 BLUP i 360+ PG, ta oto klacz chętnie przygarnie za 7,5k equus: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=22540320 Wink

Wystaw po prostu krycie zarezerwowane dla mnie (nick taki sam, jak na Zagrodzie).
Powrót do góry Go down
Zasobniaczka
Nowy
Zasobniaczka

Nick w grze : Zasobniaczka
Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostSob Sie 23, 2014 4:55 pm

Chyba nie skorzystam, bo teraz to już się nie opłaca ;/
Powrót do góry Go down
Kejt
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : Latarka
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostNie Sie 24, 2014 3:12 am

Kupujesz dziesięć kuponów, konia sprzedasz za jeden kupon, jak dla mnie nie ma sensu potem tych koni sprzedawać. V:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4634193
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostNie Sie 24, 2014 3:52 am

Kejt, kupujesz konia za 10 szukasz kogoś do hodowlii, mnożycie na potęgę, sprzedajecie po 4-6-bo nowa rasa- kuponów. Zysk? Po pierwszym wyźrebieniu.
Powrót do góry Go down
Kejt

Nick w grze : Latarka
Liczba postów : 334

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostNie Sie 24, 2014 3:58 am

Powiedzmy, że kupisz sobie 4 takie nowe jednorożce, nie wiadomo, czy urodzą Ci się rogi, bo szansa 1:5, wg. mnie, nie warto. Ale to może być tylko moje zdanie. C;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4634193
Kuciap
Już coś wie
Kuciap

Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostNie Sie 24, 2014 4:14 am

Mi się już urodziły cztery źrebaki - dwie klacze i dwa ogiery Very Happy A kilkumiesięczną klacz kupiłem wczoraj za 2 kupony.

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/descendants?id=22540320

Pierwsze dwie z UH i ZH, bez ryzyka. Jedna z nich szybko poszła za 3 kupony i 7500 equus. Drugą... może nietypowo, ale przerobię na ogiera. Obie w pierwszej 10-tce w ranku tych jednorożców, a umiejętności wrodzone najwyższe (111) Smile

Kolejne dwa tylko z Różdżką - jakimś fartem wyszły dwa jednorogie ogiery. Może szczęście początkującego, bo choć gram już 3 lata, to nigdy nie rozmnażałem rogów Wink

Obecnie na sprzedaż, za 2 kupony:
- Witek
- Maciek

I Maciek prosi o jabłuszko - zapomniałem go raz położyć spać i morale padło Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostNie Sie 24, 2014 4:19 am

Droga Kejt, dlatego ktoś kto zaczyna albo ma w planach hodowlę rogów, albo ubezpiecza się w UH i dużo RP, albo drużynowo robią. Co urodzą to zapładniają, kółko się zamyka. A nie oszukujmy się nowe rogi dla początkujących to świeży kąsek, i mogą dać wiele.
Powrót do góry Go down
Poki
Nowy
Poki

Nick w grze : Poki.
Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostPon Sie 25, 2014 11:26 am

Kejt napisał:
Kupujesz dziesięć kuponów, konia sprzedasz za jeden kupon, jak dla mnie nie ma sensu potem tych koni sprzedawać. V:

a jak dla mnie to czysty zysk. kupiłam 10 kuponów plus różkę sprzedałam za 20  Very Happy powiedz gdzie kupisz kupon za 1zł? 
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=22530932

ps. tych CRów jej nie dawałam  Razz
Powrót do góry Go down
Furia.
Nowy
Furia.

Nick w grze : Furia.
Liczba postów : 19

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostWto Sie 26, 2014 6:33 am

Wyłudzają tylko pieniądze...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4174055
Rivaille
Już coś wie
Rivaille

Liczba postów : 152

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostWto Sie 26, 2014 8:06 am

Furia. napisał:

Kupowanie nie jest obowiązkowe, więc nikt niczego nie wyłudza.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3054482
Furia.
Nowy
Furia.

Nick w grze : Furia.
Liczba postów : 19

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostWto Sie 26, 2014 11:37 am

Rivaille napisał:
Furia. napisał:

Mowię ogólnie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4174055
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostWto Wrz 02, 2014 2:14 am

Ja właśnie wróciłam z "urlopu na galerach" (znaczy po przeprowadzce i pierwszym remoncie), wczoraj kupiłam 3 kobyłki (hunterkę, highlandkę i islandkę), wieczorne pokrycie z oczywistym efektem 3 bezrogów, poranne - 2 rogate kobyłki.
Brakuje mi jeszcze criollo i holendra do kompletu, ale to powoli dorwę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostWto Wrz 02, 2014 3:11 am

Furia. napisał:
Rivaille napisał:
Furia. napisał:

Mowię ogólnie.
Takie gadanie od zawsze bardzo mnie irytowało. Ja gram w Howrse, nie narzekam na nic, nie marudzę na Owlient. Dlaczego? Bo tak na prawdę w większości sami stwarzacie sobie w tej grze problemy. Kto wyłudza? Jak wyłudza? Są promocje- nikt nie każe Ci w niej uczestniczyć, możesz przejść obojętnie obok loterii, nie brać udziału w wielkim wyzwaniu, piniatach, kartach czy nie kupować boskich za naprawdę promocyjną cenę (tak, tadam, magia! kupowane boskie się zwracają! ciężko w to uwierzyć? Kajkiasy stały po 20 kuponów na zarezerwowanych, średnio co tydzień rozpętują burzę, więc średnio co 3 tygodnie dają UH, które bez problemu można sprzedać za 2-3 kupony. 10 UH, czyli niecały rok [no, w dużym zaokrągleniu] i Kajkiasy zaczynają się zwracać. To samo dzikie- płaciło się 5 kuponów, a on zwraca bodajże 8, tyle że w diamentach. Boski to nie jest inwestycja jednego dnia, ale oczywiście każdy by chciał, żeby Krezusy dawały kupony na 5 lat do przodu, a konie wiatru CRów na 6 w przód.). Tak samo teraz promocja z nowymi rasami rogów. Chcesz- kupujesz 10 kuponów [np. za 32 czy tam ile zł]  i masz nową rasę jednorożca, rozmnażasz, robisz z nią cuda na kiju lub też nie chcesz- nie kupujesz teraz, kupisz za pół roku albo wcale. A szczerze mówiąc, osoby, które zainwestowały w nowe rasy nie żałują swojego zakupu, bo udało im się trochę zarobić. Nie było przymusu kupienia kuponów za realne pieniądze, nie widniało tam 1000 napisów "Kup kupony, albo usuniemy Twoje konto i zablokujemy IP". Było takie coś? Nie? To gdzie tu wyłudzanie?
Tak na prawdę ta gra, jako jedna z bardzo niewielu, pozwala dojść bardzo daleko nawet jeśli się w ogóle nie kupuje kuponów. W innych grach za konto VIP trzeba płacić realnymi pieniędzmi, a tutaj? Nawet własnego grosza z portfela nie trzeba wydawać, bo jak ktoś gra, to co dla niego jest za problem zdobyć parę kuponów na skillera, wyblupować go, wysłać po rozety i dostać się do rankingu? A jeszcze łatwiej można zdobyć VIPa będąc w rankingowej hodowli- bo po skillera nie trzeba długo chodzić szukać Smile Nie jest to wyczyn olimpijski, by zostać VIPem, tym bardziej, że kupony można zdobyć na mnóstwo różnych sposobów, którym tylko jednym z nich jest wydanie "kieszonkowego". Ale to trzeba pomyśleć, chcieć i poczekać, pograć, bo każdy chce mieć wszystko na "już,teraz". Może najlepiej, żeby Owlient się zastosował do genialnych próśb zawartych w równie genialnych petycjach i dawał każdemu na start konto VIP, boskiego co 10 dni stażu (oczywiście same Baliosy i Krezusy), na start 500 000 000 000 000 kuponów i tyle samo equus, a jak by wchodziły nowe rasy rogów czy koni, to każdy by dostał po parce- a mnóżcie się i hodujcie wszyscy! Ale czy to tak naprawdę miałoby sens? 
Tak więc zanim następnym razem zaczniecie narzekać, to pomyślcie, że wcale nie macie tak tragicznie i możecie grać ponad 1000 dni nie mając na koncie ani jednego kupionego kuponu. Ale oczywiście łatwiej jest narzekać i krytykować, zamiast spojrzeć na sprawy z innej strony.
Powrót do góry Go down
Amstaff
Amstaff

Nick w grze : Amstaff
Liczba postów : 331

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipostCzw Wrz 04, 2014 10:28 am

Samantha Fisher napisał:
Furia. napisał:
Rivaille napisał:
Furia. napisał:

Mowię ogólnie.
Takie gadanie od zawsze bardzo mnie irytowało. Ja gram w Howrse, nie narzekam na nic, nie marudzę na Owlient. Dlaczego? Bo tak na prawdę w większości sami stwarzacie sobie w tej grze problemy. Kto wyłudza? Jak wyłudza? Są promocje- nikt nie każe Ci w niej uczestniczyć, możesz przejść obojętnie obok loterii, nie brać udziału w wielkim wyzwaniu, piniatach, kartach czy nie kupować boskich za naprawdę promocyjną cenę (tak, tadam, magia! kupowane boskie się zwracają! ciężko w to uwierzyć? Kajkiasy stały po 20 kuponów na zarezerwowanych, średnio co tydzień rozpętują burzę, więc średnio co 3 tygodnie dają UH, które bez problemu można sprzedać za 2-3 kupony. 10 UH, czyli niecały rok [no, w dużym zaokrągleniu] i Kajkiasy zaczynają się zwracać. To samo dzikie- płaciło się 5 kuponów, a on zwraca bodajże 8, tyle że w diamentach. Boski to nie jest inwestycja jednego dnia, ale oczywiście każdy by chciał, żeby Krezusy dawały kupony na 5 lat do przodu, a konie wiatru CRów na 6 w przód.). Tak samo teraz promocja z nowymi rasami rogów. Chcesz- kupujesz 10 kuponów [np. za 32 czy tam ile zł]  i masz nową rasę jednorożca, rozmnażasz, robisz z nią cuda na kiju lub też nie chcesz- nie kupujesz teraz, kupisz za pół roku albo wcale. A szczerze mówiąc, osoby, które zainwestowały w nowe rasy nie żałują swojego zakupu, bo udało im się trochę zarobić. Nie było przymusu kupienia kuponów za realne pieniądze, nie widniało tam 1000 napisów "Kup kupony, albo usuniemy Twoje konto i zablokujemy IP". Było takie coś? Nie? To gdzie tu wyłudzanie?
Tak na prawdę ta gra, jako jedna z bardzo niewielu, pozwala dojść bardzo daleko nawet jeśli się w ogóle nie kupuje kuponów. W innych grach za konto VIP trzeba płacić realnymi pieniędzmi, a tutaj? Nawet własnego grosza z portfela nie trzeba wydawać, bo jak ktoś gra, to co dla niego jest za problem zdobyć parę kuponów na skillera, wyblupować go, wysłać po rozety i dostać się do rankingu? A jeszcze łatwiej można zdobyć VIPa będąc w rankingowej hodowli- bo po skillera nie trzeba długo chodzić szukać Smile Nie jest to wyczyn olimpijski, by zostać VIPem, tym bardziej, że kupony można zdobyć na mnóstwo różnych sposobów, którym tylko jednym z nich jest wydanie "kieszonkowego". Ale to trzeba pomyśleć, chcieć i poczekać, pograć, bo każdy chce mieć wszystko na "już,teraz". Może najlepiej, żeby Owlient się zastosował do genialnych próśb zawartych w równie genialnych petycjach i dawał każdemu na start konto VIP, boskiego co 10 dni stażu (oczywiście same Baliosy i Krezusy), na start 500 000 000 000 000 kuponów i tyle samo equus, a jak by wchodziły nowe rasy rogów czy koni, to każdy by dostał po parce- a mnóżcie się i hodujcie wszyscy! Ale czy to tak naprawdę miałoby sens? 
Tak więc zanim następnym razem zaczniecie narzekać, to pomyślcie, że wcale nie macie tak tragicznie i możecie grać ponad 1000 dni nie mając na koncie ani jednego kupionego kuponu. Ale oczywiście łatwiej jest narzekać i krytykować, zamiast spojrzeć na sprawy z innej strony.
Dobrze gada  Nowe rasy jednorożców! 3446682104
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3029810
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowe rasy jednorożców!   Nowe rasy jednorożców! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Nowe rasy jednorożców!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: WAŻNE :: Aktualności :: Archiwum aktualności-
Skocz do: