Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Trening boskich wiatru

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
El
Już coś wie
El

Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl
Liczba postów : 270

Trening boskich wiatru Empty
PisanieTemat: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostPią Wrz 12, 2014 5:29 am

Chciałabym wyciągnąć jak najwięcej z mojego boskiego, ale czasem brakuje mi trochę energii do kolejnego treningu i przepadają mi punkty umiejętności. 
Kiedyś widziałam polską stronkę, gdzie po podaniu ile UM dostanie się na godzinę wyliczało najlepszy plan treningowy. Wiem, że tam były inne poradniki, ale niestety nie pamiętam jakie.

Jeżeli ta lub podobna stronka nie istnieje to może ktoś mógłby się podzielić swoim sposobem? Ja staram się robić trening przerywany z jedzeniem i mieszankami, coś w stylu 1h-jeść-2h-stroke,mash-1h
Powrót do góry Go down
Dżemik
Przyjaciel Zagrody
Dżemik

Nick w grze : JadeXDD
Liczba postów : 2112

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostPią Wrz 12, 2014 6:55 am

Jakiego masz boskiego?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1955976
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostPią Wrz 12, 2014 8:12 am

* Wyczyść
* Woda
* Przejażdżka 1h 
* Marchewka
* nakarm 18 kg + 14 kg
* Boks 9 h
* Przejażdżka 2h
* Pogłaszcz, Pogłasz
* Rzepa
* Przejażdżka 1h

Dziś wg. takiego robiłam- zadziałał.
Na każdego wiarowca jest taki sam plan Very Happy Sukcesem jest to, żeby był w największym możliwym boksie, miał prysznic, piętę achillesa i muśnięcie filotes.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostPią Wrz 12, 2014 8:26 am

Robię identycznie jak Sam.
Dżem, obojętne jakiego masz wiatrowego, zawsze się stosuje tak samo, tylko jak jeden wiatr daje +6 to inny może +1, ale do tego już nie ma planu;)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostPią Wrz 12, 2014 8:54 am

Greta. napisał:
Dżem, obojętne jakiego masz wiatrowego, zawsze się stosuje tak samo, tylko jak jeden wiatr daje +6 to inny może +1, ale do tego już nie ma planu;)
Dokładnie. Plany są dla każdego identyczne, ale to zależy od dnia jaki wiatr ile daje siły, bo np. jednego dnia Kajkias ma odejmowane umiejętności a Notos daje np. +3 za godzinę. 
Bez CO nie da się wykrzesać z wiatrów więcej niż 4 godziny przejażdżki dziennie
Powrót do góry Go down
El
Już coś wie
El

Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl
Liczba postów : 270

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostPią Wrz 12, 2014 9:15 am

W moim treningu pomijałam siedzenie w boksie i dlatego zawsze kończyłam dzień mając jakieś 30% energii i straconą godzinę treningu - dziękuję Samantha!

A co do tej stronki to chyba nikt nie wie o co mi chodzi albo już została usunięta. No trudno, nie będę rozpaczać Smile

Temat można już zamknąć i przenieść do archiwum.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostPią Wrz 12, 2014 10:02 am

Tematy stąd nie lądują w archiwum- służą pomocy innym graczom Smile
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostSob Wrz 13, 2014 12:34 pm

Co do stronki, mam 90% pewności, że chodzi o Howrse Help, który niestety już nie istnieje.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
Caetti
Nowy
Caetti

Nick w grze : caetti
Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipostWto Wrz 16, 2014 10:51 am

Broszka napisał:
Co do stronki, mam 90% pewności, że chodzi o Howrse Help, który niestety już nie istnieje.

Jak to nie istnieje? A to? http://h-h.za.pl/
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Trening boskich wiatru   Trening boskich wiatru I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Trening boskich wiatru
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: POMOC :: FAQ :: Pytania związane z Howrse-
Skocz do: