Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Specjalny trening | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
luna mia Nowy
Nick w grze : luna mia Liczba postów : 10 Dołączył : 15/09/2014
| Temat: Specjalny trening Pon Wrz 15, 2014 11:26 pm | |
| Czy boskie mają jakiś swój specjalny "plan dnia", żeby w jak najkrótszym czasie wykonać jak najwięcej przydatnych akcji? Bo zwykłymi końmi opiekuję się tak: Napój, wyczyść, lekcja, karmienie, wysiłek fizyczny (zawody, trening itp.), marchewka i głaskanie; czy ten plan odpowiadałby boskiemu Onyksowi? | |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Specjalny trening Wto Wrz 16, 2014 2:48 am | |
| Jak najbardziej Jak dla mnie Twój plan jest dobry, rób z nim co tylko chcesz. Ja w planach dla mojego Onyksa mam tylko lekcje, pastwisko i oczywiście czyszczenie żeby dostać od niego ufo. Nie chcę z nim próbować zawodów, bo 1200um to dość mało a mam boskie, które mają ponad 2000um i to właśnie je wysyłam na zawody. Boskie kamieni nie są zbyt skomplikowane, nie mają żadnych specjalnych przejażdżek jak boskie wiatru czy planet, zajmuj się nim tak samo jak każdym innym normalnym koniem. | |
| | | luna mia Nowy
| Temat: Re: Specjalny trening Wto Wrz 16, 2014 11:46 pm | |
| Dzięki, ale na razie spróbuję go wysyłać na zawody, zawsze przecież więcej Equus, a co innego z nim robić nie mam. To mój jedyny boski i spróbuję podnieść mu te umiejętności diamentami. Gdy osiągną wystarczający dla mnie poziom, zacznę zbierać, na CR | |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Specjalny trening Sro Wrz 17, 2014 4:58 am | |
| Fakt, więcej Equus zawsze się przyda. Ja na Twoim miejscu trzymałabym te diamenty na RO w jakiś promocjach, zawsze jest szansa dostać innego boskiego, u którego trening jest tańszy. Rozdawałaś mu jakieś diamenty, możesz powiedzieć ile za jeden jest umiejętności? | |
| | | luna mia Nowy
| Temat: Re: Specjalny trening Sro Wrz 17, 2014 8:43 am | |
| 100 punktów za diamencik | |
| | | luna mia Nowy
| Temat: Re: Specjalny trening Sro Wrz 17, 2014 8:46 am | |
| Właśnie odkryłam, że lekcje nie dodają umiejętności Onyksowi xD Teraz będę miała więcej czasu na zawody | |
| | | EmilkCat Nowy
Nick w grze : EmilkCat2007 Liczba postów : 4 Dołączył : 29/02/2016
| Temat: Re: Specjalny trening Nie Mar 06, 2016 12:37 pm | |
| A wiecie zawsze chciałam zobaczyć jak opiekuje się boskim z układu słonecznego Czy ktoś wstawi obrazek ? Bo wiem że tam są zamiast gór , plaży i lasu są wycieczki do galaktyki | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Specjalny trening Nie Mar 06, 2016 1:35 pm | |
| | |
| | | mgielka90 Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 22/08/2017
| Temat: Re: Specjalny trening Wto Sie 22, 2017 6:29 am | |
| hha ja tez bylam pewna ze lekcje dodają umiejętności. Nieźle, dobrze ze zapytalas to i ja skorzystalam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Specjalny trening | |
| |
| | | | Specjalny trening | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|