Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Od czego zależy teraz ilość um zdobywanych podczas lekcji ? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
fantom Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 3 Dołączył : 10/09/2014
| Temat: Od czego zależy teraz ilość um zdobywanych podczas lekcji ? Wto Paź 14, 2014 2:36 am | |
| dawno, dawno temu była prosta zależność - im więcej eq za lekcję tym większe um zdobywane; a co teraz? szukać po staremu max eq? czy "nowocześnie" max prestiżu? dla tej samej klaczki mam wybór : prestiż 46% i 38 eq za lekcję albo 29% i 52 eq kolosalne różnice | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Od czego zależy teraz ilość um zdobywanych podczas lekcji ? Wto Paź 14, 2014 3:18 am | |
| Jeśli chodzi o same lekcje- nadal patrzymy na ilość equus otrzymywanych za nie A prestiż chyba jest liczony tak samo, tylko zamiast gwiazdek pojawiły się laury i bardziej scalono punkty kluczowe. | |
| | | fantom Nowy
| Temat: Re: Od czego zależy teraz ilość um zdobywanych podczas lekcji ? Wto Paź 14, 2014 5:15 am | |
| próbowałam zrozumieć (bo napisany -jak zwykle przez oliwent - "cudowną" polszczyzną) sposób wyliczania prestiżu w OJ i wychodzi mi, że jest inaczej ! ale mnie interesuje tylko i wyłącznie dobro źrebaka=wzrost um, bez względu na to, kto poniesie koszty utrzymania konika; Broszka - dziękuję za pomoc :serduszka:lecę załatwiać co najmniej 59 eq za lekcję dla moich maluszków; | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Od czego zależy teraz ilość um zdobywanych podczas lekcji ? Wto Paź 14, 2014 11:50 am | |
| A proszę bardzo Mam głupie wrażenie, że to dla mojego złotego synka XD I tak na marginesie- zły dział, bo pytania zadajemy w pomocy, ale kto by się tym teraz przejmował. | |
| | | fantom Nowy
| Temat: Re: Od czego zależy teraz ilość um zdobywanych podczas lekcji ? Czw Paź 16, 2014 2:53 am | |
| bardzo przepraszam; zapamiętam na przyszłość; | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Od czego zależy teraz ilość um zdobywanych podczas lekcji ? | |
| |
| | | | Od czego zależy teraz ilość um zdobywanych podczas lekcji ? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|