Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Likwidacja Hodowli Sapphire Unicorns

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

Likwidacja Hodowli Sapphire Unicorns Empty
PisanieTemat: Likwidacja Hodowli Sapphire Unicorns   Likwidacja Hodowli Sapphire Unicorns I_icon_minipostPon Paź 20, 2014 5:00 am

Jako, że mam coraz mniej czasu postanowiłam zrezygnować z hodowania wszystkich ras znanych pod przyrostkiem "Sapphire Unicorns" na rzecz najlepszych hodowli rogatych luzytanów (Νεράιδα Unicorn *) i islandów (Ehwaz of Is).

W związku z tym wyprzedaję wszystkie pozostałe rogate klacze jakie mam w wieku od 2,6 aż do 20 lat  w pakietach 4 klacze za 1 kupon. Większość klaczy jest gotowa do kryć, prócz tego jest kilka pokrytych Qilinem. Wszystkie mają też liry Apolla.

Rasy i klacze można sobie dowolnie wybrać u mnie w profiu w zakładce "MOJE KOLEKCJE".

Sprzedaż pakietu wygląda następująco:

- Piszecie do mnie na pocztę z linkami do wybranych klaczy
- Wystawiam pierwszą klacz za 500 eq i 1 kupon
- po zakupieniu przez was klaczy za kupon wystawiam pozostałe 3 po 500 equus.

Istnieje również możliwość wymiany klaczy na CR lub zakupów za equus - do ustalenia poprzez pw w grze.

Link do mojego profilu >>> TUTAJ <<<

ZAPRASZAM!!!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
oliwiak15
Nowy
oliwiak15

Nick w grze : oliwiak1
Liczba postów : 25

Likwidacja Hodowli Sapphire Unicorns Empty
PisanieTemat: Re: Likwidacja Hodowli Sapphire Unicorns   Likwidacja Hodowli Sapphire Unicorns I_icon_minipostNie Lis 30, 2014 5:09 am

Aktualne Question
Powrót do góry Go down

Likwidacja Hodowli Sapphire Unicorns
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HODOWLA :: Pozostałe :: Jednorożce :: Koński targ-
Skocz do: