Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Takie tam od Gwiazdki ;3 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Takie tam od Gwiazdki ;3 Sro Paź 22, 2014 1:06 pm | |
| Chętnie przyjmę każdy komentarz na temat moich rysunków ;3 Na początek kilka - OC Lucky i jego piłka:
- Papużka:
- Syrenka:
- Ręka:
- Tygrys WIP:
- Dłoń trzymająca gumkę:
- Dziewczynka z anime.:
Oczywiście więcej można zobaczyć na moim DeviantArcie Co sądzicie? Jak zechcecie wstawię więcej | |
| | | Kepler99 Już coś wie
Nick w grze : Kepler99-Nie gram! Liczba postów : 140 Dołączył : 08/04/2014
| Temat: Re: Takie tam od Gwiazdki ;3 Pią Paź 24, 2014 7:10 am | |
| | |
| | | Danonek VIP
Nick w grze : Danonek Liczba postów : 48 Dołączył : 19/08/2014
| Temat: Re: Takie tam od Gwiazdki ;3 Pią Paź 24, 2014 11:59 am | |
| Rysujesz fantastycznie Jedynym szczegółem, który mi nie pasuje to oczy tego tygrysa, chybaze tak ma być. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
| | | | Danonek VIP
Nick w grze : Danonek Liczba postów : 48 Dołączył : 19/08/2014
| | | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| | | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Takie tam od Gwiazdki ;3 Sob Paź 25, 2014 3:47 pm | |
| - El napisał:
- Reneka napisał:
- Star-x3 napisał:
- Reneka napisał:
- Rysujesz fantastycznie Jedynym szczegółem, który mi nie pasuje to oczy tego tygrysa, chybaze tak ma być.
a co jest nie takz oczami tak konkretniej? muszę wiedzieć żeby ew poprawić Chyba powinny być dalej od siebie. Chyba. Przepraszam, ale nie wiem co mi w nich konkretnie nie pasuje ;x Zdecydowanie dalej, oko po prawej jest za małe względem drugiego a ten pas między oczami ciągnący się do nosa u Ciebie się zgubił, nie widać go. Przepraszam, ale nie wiem jak go nazwać, u nas w sumie to będzie odpowiednik grzbietu nosa
Strasznie podoba mi się to, jak pocieniowałaś syrenkę - te włosy ^^ Hmm, postaram się te oczy poprawić, ale na zdjęciu tak to właśnie wyglądało - jak znajdę to wstawię zdjęcie do porównania Syrenka jest moją ulubienicą - kilkanaście minut mi zajęła od szkicu do ostatnich poprawek, taka prosta ale fajna włosy to kilka maźnięć ołówkiem bo coś musiałam zrobić a koniecznie chciałam ją skończyć | |
| | | Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Takie tam od Gwiazdki ;3 Nie Lut 15, 2015 11:57 am | |
| Fajny masz styl, taki mangowaty Najbardzie zdecydowanie mi się podobał ten tygrys (uwielbiam realistyczne rysunki) Moim zdaniem masz talent. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Takie tam od Gwiazdki ;3 | |
| |
| | | | Takie tam od Gwiazdki ;3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|