Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Całkowicie zawieszam grę w howrse

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Całkowicie zawieszam grę w howrse Empty
PisanieTemat: Całkowicie zawieszam grę w howrse   Całkowicie zawieszam grę w howrse I_icon_minipostPią Paź 24, 2014 9:13 am

Jak ktoś ma do mnie sprawę, to proszę pisac tutaj lub na GG - 12233868. Howrse przesadziło wg mnie tymi zmianami w OJ, skończyła się moja tolerancja na ich wybryki. 
Miłego dnia Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Miriada
Nowy
Miriada

Nick w grze : .bella.
Liczba postów : 37

Całkowicie zawieszam grę w howrse Empty
PisanieTemat: Re: Całkowicie zawieszam grę w howrse   Całkowicie zawieszam grę w howrse I_icon_minipostPią Paź 24, 2014 11:31 am

Widzę już te masowe "zawieszam grę/usuwam konto" ... howrse, zamiast walczyć o pozostanie starych i przybywanie nowych, to najpierw coś robią by s a m i zarobić, a dopiero później myślą (o ile myślą...) : l
Mnie jedynie w howrse trzymają ludzie z hodowli, tylko oni. Zawsze razem damy radę coś wymyślić, gdybym sama działała, to konto na 10000% bym już dawno skasowała.

Szkoda, po prostu szkoda...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=303621

Całkowicie zawieszam grę w howrse
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Prezentacje całkowicie za darmo!
» Trening koni całkowicie za DARMO!
» Bezpłatny dostęp do internetu (BDI) – czyli Aero2 w praktyce Internet całkowicie darmowy
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Howrse Cup

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: