Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Darmowe kupony | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Darmowe kupony Wto Lis 11, 2014 7:45 am | |
|
| Tak tak, wróciłam po dłuuuuugim czasie. Nie gram już w Howrse, przerzuciłam się na inną grę (Transformice; gdyby ktoś chciał się zarejestrować, linczek referencyjny: http://www.transformice.com/?id=31606180.
Do rzeczy. Nie zjedzcie mnie Istnieje pewna strona - dogry.pl. Trzeba na niej zbierać punkty, które następnie wymieniamy na doładowanie do dowolnej gry (oczywiście znajdującej się w bazie serwisu :p) I tu mała uwaga - jeżeli ktoś zdecyduje się zarejestrować, również proszę o rejestrację z linku http://dogry.pl/r/kemishi. Jak zbierać punkty? • Wykonując zadania w grach (np. osiągnij X poziom w grze Y) • Biorąc udział w konkursach • Zadając pytania i udzielając odpowiedzi na forum • Dodając i oceniając screenshoty z gier • Logując się codziennie • Kupując za realną kasę xD (to akurat się nie opłaca) • Biorąc udział w okazyjnych promocjach, np. ostatnio trzeba było zarejestrować ten kod z czekolad Wedel • I kilka innych...
Następnie wchodzimy na stronę wybranej gry (http://dogry.pl/howrse), zjeżdżamy na sam dół i wybieramy ,,Wymień pkt. na... (tutaj: Kupony)". UWAGA! Aby otrzymać doładowanie, trzeba podać nr telefonu. Następnie serwis poinstruuje nas, co dalej robić. Bez bicia przyznam się że sama doładowania jeszcze nie otrzymałam (w sensie: nie wymieniałam pkt.) ale wiele osób to potwierdza, było nawet reklamowane na jednym z blogów o mojej obecnie,,ulubionej grze". Generalnie na 90% wiarygodne.
Oczywiście można wykorzystać nie tylko do Howrse, ale też do innych gier. Przydatna strona, zachęcam.
Wasza Kemi :3 |
| |
| | | Miriada Nowy
Nick w grze : .bella. Liczba postów : 37 Dołączył : 02/10/2014
| Temat: Re: Darmowe kupony Wto Lis 11, 2014 8:14 am | |
| Ja osobiście nie mam do tej stronki cierpliwości, reklamowana była ona dość dawno temu, więc "a co tam? Zobaczymy", punkty zbiera się długo by uzbierać w końcu na ten jeden kupon... (ofc mówię tu o darmowych sposobach tj. zadawanie/odpowiadanie na forum, oferty bez wydawania pieniędzy czy podawania swoich danych osobowych) Jak na osobę o nadanielskiej cierpliwości, tu akurat szybko się znudziłam, jednak ktoś może być bardziej zdeterminowany, ja wolę szybsze metody- koniki +30 lat, sprzedaż dobrych koniczków, cr c; | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Darmowe kupony Wto Lis 11, 2014 9:09 am | |
| Mam tak samo jak Miriada. Wolę skupić się na sposobach zdobycia kuponów w grze oferowanych przez nią samą, niż przez zewnętrzne strony. Fakt, dogry jest uczciwe, bo raz mi się udało zdobyć tam kupon, ale musiałam cały miesiąc grać w jakieś w ogóle nie interesujące mnie gry, więc się zniechęciłam. No, ale jeśli ktoś ma trochę czasu i chęci (żeby np. połupać w zręcznościówki), a w samym Howrse nie jest zbyt obrotny, to podane przez Kemishi linki to jest fajny dla niego pomysł |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Darmowe kupony Sro Lis 12, 2014 11:25 am | |
| Podałam też nie jako samo Howrse, ale też przy okazji dla osób które grają również w inne gry które można tam znaleźć Chociaż oczywiście głównie chodziło o Howrse. Fakt, samo zbieranie dość mozolne, ale za to efekt dość opłacalny jeżeli ktoś ma np. zakaz od rodziców kupowania kuponów i innych doładowań do gier (jak ja nigdy nie miałam cierpliwości do zbierania w grze - wprawdzie uzbierałam te 10 na dzikusa, ale... - chociaż tą stronę odkryłam, gdy Howrse przestało mnie już obchodzić :v) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Darmowe kupony | |
| |
| | | | Darmowe kupony | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|