Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

INFO

Go down 
AutorWiadomość
oliwiak15
Nowy
oliwiak15

Nick w grze : oliwiak1
Liczba postów : 25

INFO Empty
PisanieTemat: INFO   INFO I_icon_minipostCzw Lis 27, 2014 6:23 am

FUNDACJA "Miły czas koni":
Zakładam fundację, działać będzie ona od 13.11.2014r. Chętnych wolontariuszy zapraszam do wspierania ( szukania koników, składania podarunków typu siodła itd. a już zwłaszcza dziękuje za equus przekazane dla tych koników)!
Na czym polega fundacja?
Konie "umierające" ( do 15 lat) przygarniam, zajmuję się nimi i oddaję lub jeśli  właściciel już go nie chce szukam dla niego nowego domu:)
Przygarniam też niechciane koniki za 1 000 equus i znajduje im dom ale sprzedaję je za 700 equus!
Za oddanie twojego konia , uzdrowienie i oddanie go z powrotem jak również i za inne czynności trochę ,zapłacisz, Surprised po prostu mam dobre serceINFO :-))
Jak już mówiłam zapraszam chętnych do pomagania i ogłaszania fundacji na swoich prezentacjach!
Za wszelką pomoc serdecznie dziękuje!
UWAGA!
Obowiązki wolontariusza:
znajdowanie koni
dawanie datków ( opcjonalnie)
ewentualna pomoc przy koniach
szukanie nowych domów
Obowiązki moje i graczki lenpl:
uzdrawianie
trening
wyposażanie
pokrywanie
rozmnażanie (opcjonalnie)
codzienna opieka
Wolontariusze:
zuzulka_
kajda555
5550055500
julijuli6789

Współwłaścicielką fundacji jest graczka lenpl do niej również można zgłaszać swoje konie i dawać " datki" na rzecz fundacji :)esjon
Jeśli ktoś widzi żółte paski to już się tlumcze skopiowałam to z prezki współwłaścicielki INFO 948077208(nie chce się pisać Laughing
Również w ten sposob mamy: hotelik,schronisko,trening(nie profesjonalny ale mamy specjalnych wolontariuszy)Wink a więcej nie wiem co wymyślać 
Szukamy koników INFO 948077208
Mój login oliwiak1 
Powrót do góry Go down

INFO
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ORGANIZACJE NA HOWRSE :: Organizacje działające w grze :: Dział Fundacji "Miły czas koni"-
Skocz do: