| HNadchodzi Halloween (server inter i polski) | |
|
+4Destin uszatkowa Krysia1 LadyArvena 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Nie Wrz 25, 2011 1:11 am | |
| |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Nie Wrz 25, 2011 4:49 am | |
| w zeszłym roku podobno była też jakaś magiczna dynia, która przemieniała zwyłe konie w Szkieleta/wampira/ducha/nietoperza. Ale skoro w tym roku planują coś z CP to raczej tych już nie będzie Ciekawe, czy zwykłe maści też będą teraz przyjmować czy tylko hallowenowe... Zresztą ciężko wymyślić coś ciekawego jak trzeba uważać, żeby nie było "za straszne" :/ | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Nie Wrz 25, 2011 5:35 am | |
| u nas pewnie tego nie będzie.. jest dzień zmarłych a nie hallowen | |
|
| |
uszatkowa Nowy
Liczba postów : 24 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Nie Wrz 25, 2011 5:59 am | |
| Krysia1 a szkoda, bo hallowen to fajne święto | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Nie Wrz 25, 2011 7:23 am | |
| Coraz częściej jest tak, że amerykańskie święta przychodzą do nas więc jest nadzieja. | |
|
| |
KristenS60 Raczkujący
Liczba postów : 92 Dołączył : 07/08/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Pon Wrz 26, 2011 2:38 pm | |
| No, ja jużsię nie mogę doczekać. Ale nie zdąże wszystkiego odratować. Mam trochę mało funduszy :/ | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Wto Wrz 27, 2011 5:17 am | |
| jednak polski serv też się załapał - Ow napisał:
-
Nadchodzi Halloween - 22 wrzesień 2011
W następnej edycji Przestrzeni Twórczej czekamy na straszne projekty...
Zbliża się Święto Zmarłych, piękny i dostojny dzień, gdy odwiedzamy groby tych, którzy od nas odeszli. W Howrse chcielibyśmy wprowadzić trochę weselszy nastrój Halloween.
W następnej edycji Przestrzeni Twórczej, która zacznie się 1-go października, czekamy na Wasze prace pełne pająków, duchów, strasznych dyń oraz wampirów. Puśćcie wodze wyobraźni i stwórzcie straszliwe przebrania dla koni lub pełne grozy otoczenia!
Graczy, którzy będą głosować na prace, prosimy: wybierajcie najlepsze Halloweenowe projekty i pomóżcie nam stworzyć wyjątkowy klimat w Howrse.
Do zobaczenia! Zespół Howrse | |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Wto Wrz 27, 2011 7:36 am | |
| super fajnie by było gdyby ktoś zrobił takie kunia co by wyglądał jak Freddy ale pewnie by nie przyjeli..... Ostatnio usuneli mi prezke i awka bo było powiązane z horrorem howrse zchodzi na psy pod względem dziecinności | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Wto Wrz 27, 2011 7:42 am | |
| Strasznie cenzurują ;( a jak kase brać od dzieci małych to jest git. |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Wto Wrz 27, 2011 9:55 am | |
| Oj będzie straaasznie . I znów zacznie się wielkie polowanie na Zj. Zawsze uda mi się zarobić na takich akcjach . | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Wto Wrz 27, 2011 9:58 am | |
| Szczególnie że mam 7 ZJ może uda się na RO wymienić |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) Wto Wrz 27, 2011 11:12 am | |
| No oczywiście. Jak skończyłam (wreszcie) własną to sobie zażyczyli wampirów i duchów. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: HNadchodzi Halloween (server inter i polski) | |
| |
|
| |
| HNadchodzi Halloween (server inter i polski) | |
|