Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Cavaliada Tour | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Cavaliada Tour Pią Lut 06, 2015 3:03 pm | |
| Ktoś coś? ja w grudniu byłam wolontariuszem na Poznańskiej na Targach Poznańskich (niestety tylko przewodnikiem w piątek bo na ten główny się nie dostałam, ale i tak praktycznie rzecz biorąc Cavaliadę obejrzałam całą ) teraz dostałam się na Lublin, jednak niestety musiałam zrezygnować z przyczyn osobistych, aktualnie czekam za wynikami Warszawskiej - może się dostanę ! Ze swojej strony mogę powiedzieć z czystym sumieniem że to naprawdę super sprawa - idzie poznać ciekawych ludzi (koordynatorki są naprawdę super tak między nami c;), świetnie się bawić, oderwać się trochę od rzeczywistości, zobaczyć NA ŻYWO zawody na poziomie międzynarodowym, a przy okazji połączyć przyjemne z pożytecznym i pomóc przy ich organizacji. Wolontariat na cavaliadzie to jest to ! Nie chwaląc się dwie główne koordynatorki są z moich okolic c;! Ktoś z was może zgłaszał/zgłasza się na ten rok przynajmniej do Warszawy, albo był w przeszłości na ich wolontariacie? Jakie macie opinie? Czy też podobało wam się tak jak mi? na dole dorzucam moje zdjęcia z MTP z Cavaliada Poznań 2014 - Spoiler:
- Spoiler:
Enyoj! Zapraszam do dyskusji | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Cavaliada Tour Sob Lut 07, 2015 3:34 pm | |
| Sama miałam w planach wolontariat w Lublinie, ale musiałam odpuścić sobie, planowałam na Warszawę uderzyć, ale niestety ten rok muszę odpuścić sobie z przyczyn finansowych. Sam dojazd, zamieszkanie, i inne plus pewnie bym wydała mase kasy na targach. A dopasowane siodło pod konia samo się nie kupi |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Cavaliada Tour Pią Lut 20, 2015 8:49 am | |
| A dzisiaj wyniki naboru na Warszawę... siedzę jak na bombie strasznie mi zależy ;D | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Cavaliada Tour Pią Lut 20, 2015 2:56 pm | |
| http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/gallery?Site=DW&Date=20150219&Category=galeria03&ArtNo=219009996&Ref=PH&Params=Itemnr=1 | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Cavaliada Tour Nie Lut 22, 2015 4:19 pm | |
| Dostałam się na Warszawę ! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Cavaliada Tour | |
| |
| | | | Cavaliada Tour | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach