Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Głupia Karinn myśli żę coś jej się uda xd | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Głupia Karinn myśli żę coś jej się uda xd Pią Lut 13, 2015 7:57 am | |
| Dobra więc chciałam się choć troszkę zająć grafiką :3 Pierwsza praca - avek Co o niej sądzicie ? (Tak wiem okropna :3) | |
| | | VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: Głupia Karinn myśli żę coś jej się uda xd Pon Lut 16, 2015 6:54 am | |
| Nie chcieliście ocenić avka to chociaż ocence prezke pls | |
| | | Thalione Nowy
Nick w grze : Thalione Liczba postów : 1 Dołączył : 21/02/2015
| Temat: Re: Głupia Karinn myśli żę coś jej się uda xd Sob Lut 21, 2015 1:32 am | |
| Jak na początek nie jest źle, ale bardzo rzuca mi się w oczy pisanie czcionką Comic Sans. Lepiej pościągaj jakieś inne, z dafont.com albo jakiejś podobnej strony | |
| | | Nikolcia.100 Już coś wie
Nick w grze : Hunterka (dawniej NIki) Liczba postów : 185 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Głupia Karinn myśli żę coś jej się uda xd Sob Lut 21, 2015 7:01 am | |
| Myślę, że idziesz w dobrym kierunku, ale osobiście jak zostało to już powiedziane użyłabym jakiś ozdobnych czcionek. Mogłabyś dać też lekkie krycie pasków ale nie jest to konieczne | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Głupia Karinn myśli żę coś jej się uda xd Sob Lut 21, 2015 2:13 pm | |
| E tam zaraz ozdobnych czcionek - wystarczą jakieś... hm, nietypowe, coś, czego nie masz od razu w komputerze, bo one są zwyczajne i je zna każdy. Jak już zostało napisane, strona dafont.com to niezłe źródło różnego rodzaju czcionek. Zwracaj tylko uwagę, czy są darmowe. Awatar to w sumie niewiele Twojego wkładu, bo wykadrowany obrazek otoczony ramką z napisem... Chyba, że się mylę i obrazek stworzyłaś sama. Prezentacja średnia, Arcane Circles, tak kontrastujące z tłem, w całych ramkach nie dają najlepszego efektu, brakuje jakiejś spójności. Wygląda to trochę jak kilka przypadkowych elementów zestawionych w jednym obrazku. Rozwijaj się i ćwicz, a będzie dobrze | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Głupia Karinn myśli żę coś jej się uda xd | |
| |
| | | | Głupia Karinn myśli żę coś jej się uda xd | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|