Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zabawa i wysyłanie marta82 :3 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
marta82 Nowy
Nick w grze : marta82 Liczba postów : 34 Dołączył : 30/03/2013
| Temat: Zabawa i wysyłanie marta82 :3 Sob Kwi 04, 2015 6:05 am | |
| Witajcie! Ostatnio zaczęła bawić się i stworzyłam 2 prace do CP. Więc prosiła bym was abyście ocenili i skomentowali te prace. Są one wysłane więc miło mi będzie jeśli na nie zagłosujecie 1. https://2img.net/h/oi58.tinypic.com/el8t54.jpg 2. https://2img.net/h/oi57.tinypic.com/mueres.jpg Ocena w skali od 0-10 i komentarz czyli co się podoba co nie i co można by zmienić | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zabawa i wysyłanie marta82 :3 Sob Kwi 04, 2015 6:40 am | |
| Jak dla mnie obie zbyt mało wyraźne- żadnych ładnych krawędzi, dość infantylne. Ale ogólnie nie są złe, bo masz pomysł- to juz polowa sukcesu. |
| | | marta82 Nowy
| Temat: Re: Zabawa i wysyłanie marta82 :3 Sob Kwi 04, 2015 6:47 am | |
| Ok dzięki, i co do krawędzi to program na którym pracuje nie jest zbyt dobry i nie pozwala na wszystko | |
| | | marta82 Nowy
| Temat: Re: Zabawa i wysyłanie marta82 :3 Sob Kwi 04, 2015 6:49 am | |
| - Samantha Fisher napisał:
- Jak dla mnie obie zbyt mało wyraźne- żadnych ładnych krawędzi, dość infantylne. Ale ogólnie nie są złe, bo masz pomysł- to juz polowa sukcesu.
A którą uważasz za lepszą 1 czy 2? | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Zabawa i wysyłanie marta82 :3 Pon Kwi 06, 2015 11:00 am | |
| To "jeziorko" wygląda sztucznie, brak tu perspektywy Co do wodospadu, sztuczny również, walec w kolorze wody | |
| | | arche Nowy
Nick w grze : arche Liczba postów : 14 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Zabawa i wysyłanie marta82 :3 Czw Kwi 09, 2015 1:41 pm | |
| Brakuje perspektywy - drugi obrazek robi wrażenie , że jest płaski i pionowy Woda nienaturalna, , wodospad też - fale tak się nie rozchodzą, nie ma wrażenie przejrzystości wody. Niebo i chmury płaskie, nieciekawe Kamień na stawie powinien być zagłębiony w wodzie, a wygląda jakby leżał na czymś płaskim. Góry powinny mieć więcej szczegółów jeżeli sa widziane z bliska, jeżeli z daleka, to powinny być bardziej niewyraźne. | |
| | | Eun-Sul-Hwa Nowy
Nick w grze : Eun-Sul-Hwa Liczba postów : 24 Dołączył : 12/11/2014
| Temat: Re: Zabawa i wysyłanie marta82 :3 Pią Kwi 10, 2015 6:06 am | |
| Wygląda strasznie "płasko" ._. Nawaliłaś brushy (to nie wygląda dobrze) i coś tam pędzlem nabadźgałaś, zanim coś wyślesz poświęć czas i poćwicz rysowanie, na internecie jest pełno tutoriali więc to żaden problem. I nie używaj brushy, to kiepsko wygląda, poćwicz robienie drzewek, liści i krzewów samemu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zabawa i wysyłanie marta82 :3 | |
| |
| | | | Zabawa i wysyłanie marta82 :3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|