Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kupię osły "z gwiazdką" | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kuciap Już coś wie
Liczba postów : 141 Dołączył : 22/08/2011
| Temat: Kupię osły "z gwiazdką" Sob Kwi 25, 2015 2:57 am | |
| Kupię osiołki z minimum 100,50 PG w wytrzymałości - aby po kryciu dały jeszcze potomstwo z gwiazdką doskonałości. 2 sztuki. Płeć, umiejętności, itd. - obojętne. Ważne, aby miały lub mogły osiągnąć 100 BLUP przed 25 rokiem życia. Za 1 sztukę oferuję: - 15 kuponów - z niewykorzystanymi pokryciami - 14 kuponów - z 1 pokryciem - 13 kuponów - z 2 pokryciami - 10 kuponów - z 3 pokryciami Za samą informację o takich osiołkach oferuję 1 kupon - jeśli dojdzie do transakcji. Także jeśli zobaczysz takiego, wyślij mi linka na pocztę w grze. A jeśli uda mi się go kupić za powyższą stawkę - dostaniesz ode mnie kupon Wszelkie oferty lub informacje kierujcie tu: klik PS. nie piszcie odnośnie osłów będących u MiskyMause - wiem, że ma... | |
| | | Kuciap Już coś wie
| Temat: Re: Kupię osły "z gwiazdką" Pon Cze 29, 2015 6:24 pm | |
| | |
| | | Kuciap Już coś wie
| Temat: Re: Kupię osły "z gwiazdką" Sro Sie 19, 2015 5:45 pm | |
| Drobna zmiana zasad, jak i cen. Jedna sztuka niewiele mi da, także obecny cennik przy zakupie jednego osiołka: - 10 kuponów - z niewykorzystanymi pokryciami- 9 kuponów - z 1 pokryciem- 8 kuponów - z 2 pokryciami- 5 kuponów - z 3 pokryciamiZa to podbijam stawkę w przypadku zakupu pary (2 sztuki) takich osiołków:- 50 kuponów - z niewykorzystanymi pokryciami- 48 kuponów - z 1 pokryciem- 45 kuponów - z 2 pokryciami- 40 kuponów - z 3 pokryciamiW przypadku różnej ilości pokryć liczy się u tego, który ma mniej wykorzystanych. Minęło kilka miesięcy i cisza. Naprawdę nikt nie ma, czy za niska oferta? | |
| | | Kuciap Już coś wie
| Temat: Re: Kupię osły "z gwiazdką" Sob Lis 07, 2015 10:54 am | |
| Tak, wciąż aktualne ;]
I wciąż brak efektu. Także obniżam oczekiwania i mogę kupić również osły z 400+ PG, niekoniecznie z gwiazdką doskonałości. Cena oczywiście w kuponach lub setkach tys. equus. Rozpatrywane indywidualnie, w zależności od osiołka... | |
| | | Kuciap Już coś wie
| Temat: Re: Kupię osły "z gwiazdką" Wto Lut 09, 2016 1:15 am | |
| Aktualne.
100 kuponów za parkę "gwiazdkowców" z niewykorzystanymi pokryciami. Z wykorzystanymi 1-3 trochę mniej...
Przynajmniej dwie osoby takie mają, ale brak kontaktu - więc czekam... | |
| | | Kuciap Już coś wie
| Temat: Re: Kupię osły "z gwiazdką" Wto Wrz 13, 2016 4:01 pm | |
| Co by nie było, że temat wygasł - wciąż aktualne. Aczkolwiek zasoby przeznaczam teraz na coś innego, więc cena do negocjacji. Choć jeśli będę miał ofertę na "gwiazdkowce" - to na pewno będzie to w kuponach lub milionach equus ;-) | |
| | | FunnyOne Raczkujący
Liczba postów : 50 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Kupię osły "z gwiazdką" Czw Kwi 15, 2021 3:39 pm | |
| - Kuciap napisał:
- Aktualne.
100 kuponów za parkę "gwiazdkowców" z niewykorzystanymi pokryciami. Z wykorzystanymi 1-3 trochę mniej...
Przynajmniej dwie osoby takie mają, ale brak kontaktu - więc czekam... Hej. Po pierwsze- jeżeli chodzi o kontakt- MiskyMause już się o tym wypowiedziała, ja natomiast nigdy nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości w ich sprawie. Po drugie- nie "przynajmniej", a "aż" dwie osoby takie mają- a przynajmniej miały. Misky i ja. Z powodu nieporozumienia, część "prawie gwiazdkowców" wyszła poza nas, jednak nikomu nie udało się zdobyć gwiazdki- własnoręcznie wszystko sprawdziłem. Po modyfikacjach potencjału ze strony Owlientu niemożliwym jest wbicie gwiazdki doskonałości z "niegwiazdkowych" rodziców, co za tym idzie- w tym momencie jestem jedynym posiadaczem takich osiołków na polskim serwerze. Jeżeli naprawdę bardzo zależy Ci na osiołku z gwiazdką, jestem w stanie sprzedać Ci takiego wałacha. Płodne- o ile nikt nie włamie mi się na konto- już na zawsze zostają u mnie. Gdybyś był zainteresowany, z pewnością łatwo znajdziesz mnie w grze. Pozdrawiam ~fun | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kupię osły "z gwiazdką" | |
| |
| | | | Kupię osły "z gwiazdką" | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|