Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dokonania ? Wejdź :)

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
KristenS60
Raczkujący
KristenS60

Liczba postów : 92

Dokonania ?  Wejdź :) Empty
PisanieTemat: Dokonania ? Wejdź :)   Dokonania ?  Wejdź :) I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 11:00 am

Już skończyłam dokonania, więc mam pytanie, które zapewne interesuje kilkoro z Was Very Happy
Czy ktośmoże wie coś na temat, kiedy pojawią się nowe dokonania Question Dokonania ?  Wejdź :) 546975209
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=151646
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Dokonania ? Wejdź :)   Dokonania ?  Wejdź :) I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 11:11 am

A wie ktoś jakim cudem zaliczyć to przebrzydłe ostatnie? Wszystko zaliczyłam dość szybko, a teraz kilka miesięcy stoję z tym jak kołek. Nic tylko przy płocie postawić - co promocja to kilkanaście - kilkadziesiąt RO, czasem zdarza się ot tak tez otworzyć a tu w środku drugiego brak. I tak samo na INT - blisko 2 lata gry i dopiero zaliczyłam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Krysia1
W skromnych progach Zagrody
Krysia1

Nick w grze : Krysia1
Liczba postów : 349

PisanieTemat: Re: Dokonania ? Wejdź :)   Dokonania ?  Wejdź :) I_icon_minipostWto Wrz 27, 2011 11:20 am

Nevarra napisał:
A wie ktoś jakim cudem zaliczyć to przebrzydłe ostatnie? Wszystko zaliczyłam dość szybko, a teraz kilka miesięcy stoję z tym jak kołek. Nic tylko przy płocie postawić - co promocja to kilkanaście - kilkadziesiąt RO, czasem zdarza się ot tak tez otworzyć a tu w środku drugiego brak. I tak samo na INT - blisko 2 lata gry i dopiero zaliczyłam.

Ja się z tym tylko kilka miesięcy męczyłam ;p
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=126272
KristenS60
Raczkujący
KristenS60

Liczba postów : 92

PisanieTemat: Re: Dokonania ? Wejdź :)   Dokonania ?  Wejdź :) I_icon_minipostSro Wrz 28, 2011 10:41 am

Haha Smile Ja rzeczywiście mam szczęście Smile 6-2 dla rożków. Very Happy
i jak mialam ostatnie zadanie to musiałam otworzyć tylko jeden. cheers
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=151646
DusiaKoniara
W skromnych progach Zagrody
DusiaKoniara

Liczba postów : 301

PisanieTemat: Re: Dokonania ? Wejdź :)   Dokonania ?  Wejdź :) I_icon_minipostCzw Wrz 29, 2011 9:53 am

Ja dokładnie dzisiaj skończyłam dokonania. A co do Ro to miałam farta, bo otworzyłam tylko 2 i to w czasie jakiejś promocji, chyba puzzli Very Happy.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Dokonania ? Wejdź :)   Dokonania ?  Wejdź :) I_icon_minipostPią Wrz 30, 2011 3:09 am

Nevarra napisał:
Ja zaliczyłam stosunkowo szybko, 3-4 tygodnie po 89.Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dokonania ? Wejdź :)   Dokonania ?  Wejdź :) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dokonania ? Wejdź :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Wejdź...
» wejdź prosze
» Usunięcie <<WAŻNE>> <<wejdź>>!!
» Szukasz prezentacji HTML?Chcesz pomóc innym graczom?Wejdź!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: