Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Grafika Liska

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

Grafika Liska Empty
PisanieTemat: Grafika Liska   Grafika Liska I_icon_minipostNie Wrz 20, 2015 11:14 am

Piszę to w imieniu hodowcy lisek65

Darmowe prezentacje graficzne dla użytkowników Howrse od http://grafikalisek.blogspot.com/p/szablony-prezentacji.html

Zasady składania zamówień:
1) Wiadomości wg poniższego wzoru należy składać na PW lub na nr gg 347425
1. Szablon prezentacji (przykładowo w jakim styl chcesz, aby była wykonana twoja prezentacja)
2. Link do zdjęć/obrazka (zadbaj o to, aby obrazki były w dużej rozdzielczości i z pozwoleniem autora na ich wykorzystanie, które załatwiasz we własnym zakresie, a dla graficzki wysyłasz screen odpowiedzi autora; lub skorzystaj z podanych linków - tutaj)
3. Rozmiar prezentacji (pozioma, pionowa albo konkretne wymiary)
4. Ilość ramek i ich tytuły
5. Dodatkowe: cytaty, kolorystyka, ulubione wzory (paski, kwiaty, kropki), opis jak ma wyglądać całość, konkretny rodzaj czcionki

2) Nie wykonuję prezentacji z gifami. Prezentacja może być typowo graficzna lub z elementami html.

3) Prezentacje są wykonywane bezpłatnie! W ramach podziękowań zostanie przyjęty każdy zbędny przedmiot, gratulacje, a zwłaszcza polecenie innym osobom.

4) Zabrania się przerabiania prezentacji i usuwania podpisu i informacji o autorze zdjęcia/obrazka.

5) Komunikuj się przez Howrse. Jeśli sposób przesłania jakiegoś pliku tego wymaga to pisz na gg 3447425

6) Wykonanie pracy zajmuje mi ok. tydzień, w innym wypadku zamawiający zostanie poinformowany.

7) Informacja o zawieszeniu działalności znajdzie się na blogu i prezentacji.

Cool Jeśli pokazowy szablon nie jest przez nikogo zajęty,może zostać udostępniony Ci bez dodatkowych przeróbek.

Pozdrawiam sedecznie - lisek65 Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
lisek65
Raczkujący
lisek65

Nick w grze : lisek65
Liczba postów : 63

Grafika Liska Empty
PisanieTemat: Re: Grafika Liska   Grafika Liska I_icon_minipostCzw Paź 01, 2015 3:21 pm

ZMIANY!!
Aby zobaczyć przykładowe prace zapraszam na MOJEGO BLOGA

ZASADY ZAMAWIANIA - PRZECZYTAJ DOKŁADNIE NIM NAPISZESZ:

1.
Napisz na PW według wzoru:

1. Szablon prezentacji (prezentacja z bloga, która ci się podoba - nie obowiązkowe)

2. Link do zdjęć/obrazka (zadbaj o zgodę autora! i duży rozmiar grafiki)

3. Rozmiar prezentacji (standardowa szerokość: ok.940px - na całą stronę)

4. Ilość ramek i ich nazwy

5. Dodatkowe szczegóły (nazwa czcionki, ulubione kolory...)

+ lubię dowolność w pracy, więc możesz całkowicie zdać się na mnie
++ w temacie wiadomości pisz "prezentacja", "grafika", "awatar", a nie jakieś "asdf", inaczej nie gwarantuję, że nawet przeczytam taką wiadomość

2.
Jeśli chcesz zamówić awatar, wystarczy przesłać link do obrazka. Na pewno znajdzie się na nim twój login. Dopisz dodatkowe uwagi, jeśli takie istnieją.

3. Nie wszystkie zlecenia od października są już darmowe. Cennik poniżej. Podziękowania za podarunki dla: Midsummer, magic stars i lila5 ;*;

4. Wykonanie zamówienia może mi nawet zająć tydzień lub więcej. Nie odpowiadam na ponaglające wiadomości.

5.
Mam dosyć wiadomości typu "czy zrobisz..." - pisz od razu formularz, ja napiszę na kiedy będzie. Po otrzymaniu zamówienia ustalam też od razu jego cennę. Na niepoprawne wiadomości NIE ODPISUJĘ.

6. Nie odpisuję także na wiadomości z niepoprawnie wysłanym linkiem (mam na myśli tutaj np. ścieżkę dostępu do pliku w komputerze). Nie będę uczyć dzieci jak mają drogą internetową przesyłać zdjęcia! Jeśli masz taki duży problem, to wystarczy uprzedzić, że prześlesz grafikę przez GG.

7. ZAWSZE prezentację przesyłam z kodem html, który sama układam!

8. Używam Gimpa, PhotoScape'a, a zdjęcia zawsze załaduję na swoje konto na imgur.com (dzięki temu po długim czasie grafika "nie przepadnie"). Nie udzielam lekcji korzystania z programów graficznych, gdyż wystarczy tylko skorzystać z wyszukiwarki Google.

9. Nie wykonuję prezentacji i awatarów rysowanych!

10. Zastrzegam sobie prawo do publikowania wykonanych prac na stronach internetowych oraz na ewentualne odmówienie wykonania pracy, np. gdy autor grafiki nie zgadza się na jej wykorzystanie.

CENNIK

Jeśli z jakichś powodów nie spełniasz wymogów cennika, napisz, aby zaproponować swoją cenę. Przecinkami oddzielone są różne formy płatności, a nie łącznie!

1.
Awatar:

- nieruchomy obrazek - bezpłatne

- z gifem (przesłanym) - wszystkiego rodzaju bonusy, dowolny koń, 10 tys. eq lub inny przedmiot z CR

- z gifem (wykonanym na zamówienie, np. scena z filmu) - wszystko powyżej podwojone, , , , , 2x, koń z PG powyżej 600, 20 tys. eq

2.
Prezentacja:

- gotowy szablon z bloga (bez konkretnego loginu) - bezpłatny
- nieruchomy obrazek lub obrazki - , , , , , , 2x, wszystkiego rodzaju bonusy, dowolny koń, 10 tys. eq

- z gifem (przesłanym) - , , , , , 2x, koń z PG powyżej 600, 20 tys. eq

- z gifem (wykonanym na zamówienie, np. scena z filmu) -, , wszystko powyżej podwójnie, koń z PG powyżej 1000, 40 tys. eq

3.
W przypadku zestawów awatar gratis.

4.
Mam prawo zasugerować wyższą cenę, gdy zamówienie jest bardzo wymagające.

5.
W cenie zawarta jest jedna poprawka. Za każdą kolejną należy podarować PD.

6.
Klient ma prawo odmówić zapłaty. Wówczas nie może korzystać z przygotowanego projektu.

7
. Preferuję zapłatę w postaci koni lub przedmiotów. 

8. Osoby, które dostały polecenie od byłego klienta mogą dostać zamówienie za darmo.

Pisz na PW lub na gg 3447425
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4806249

Grafika Liska
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: HOWRSE :: Pracownie graficzne :: Pracownie i spółki graficzne-
Skocz do: