Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Serwer INT | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Yamishi Raczkujący
Nick w grze : ◞Uszatka◟ Liczba postów : 56 Dołączył : 09/03/2012
| Temat: Serwer INT Pią Lis 27, 2015 2:11 am | |
| Na wstępie zaznaczę, że nie jestem pewna czy taki temat wpasowuje się w ten dział. Jeśli nie to przepraszam :3 Zatem od jakiegoś miesiąca ponad gram na serwerze International. Nie narzekam, jest rasa Marwari, na którą czekałam i czekałam i się nie doczekałam (na polskim serwerze). Kwestia taka, że na serwerze pl gram od ponad trzech lat, dorobiłam się kilku boskich, OJ jakoś działa i ogólnie są spore przychody. Nie lubię grania na dwóch kontach, wolę skupić się na jednym, a niestety nie mogę się zdecydować czy zaczynać od nowa na bardziej rozwiniętym serwerze z (tak mi się wydaje) większymi możliwościami czy zostać na starym, jakoś tam rozwiniętym koncie. Ostatecznie wybór i tak będzie należał do mnie, ale chciałabym usłyszeć waszą opinię. Który serwer byłby lepszy? | |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Serwer INT Sob Lis 28, 2015 10:01 am | |
| Ja zapewne zostałabym na starym - to nie gra kompetytywna, w której możliwości się liczą, a zwykła klikanka... a szkoda trochę czasu, jaki się władowało w stare konto. | |
| | | | Serwer INT | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|