Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Howrse NIE dla rodziny | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Howrse NIE dla rodziny Pią Lut 12, 2016 1:53 pm | |
| To raz, jedziemy dalej Witam!Witam serdecznie wszystkich przybyłych na bloga! Jest to kolejny blog poświęcony na tzw. akcję "Howrse, nie dla rodziny". Stworzyłam tą witrynę z myślą o graczach, którzy nie mają się gdzie osiedlić i wyrazić (nawet anonimowo) swoją opinię na temat tej akcji. Czego dotyczy? Jak pewnie zauważyliście, to akcja ma tytuł dotyczący tego, że howrse mimo tego, iż Ow mówi nam, że gra jest rodzinną, tak naprawdę nią nie jest. Wiele (dobrych, uczciwych, wysoko posadzonych w rankingu) graczy dostaje bana za to, że (ponoć) posiada multi konta. Chyba nikt nie uwierzy w to, że np. dzidzia mogłaby dopuścić się takiego czegoś. Za co więc została ukarana? ZA GRĘ Z CÓRKAMI! Ow napisało jednej graczce, która opublikowała od niego wiadomość, że mają specjalne narzędzia i nie będą udzielali informacji poufnych. Z resztą sami zobaczcie:
Prosimy zauważyć, iż nie komentujemy spraw innych użytkowników ze względu na szacunek dla ich prywatności. Jednocześnie zapewniamy, że nie nakładamy sankcji na żadne konta, o ile nie mamy absolutnej pewności, że zostały złamane zasady. Jeśli zatem uważasz, że coś przedstawiało się inaczej, to możliwe, że ewentualne błędne założenia wynikają z Twojej niewiedzy. Nie zamierzamy Ci niczego udowadniać, gdyż nie możemy zdradzać poufnych informacji. Gwarantujemy jednak, że posiadamy bardzo dobre narzędzia wykrywające multikonta.
Z wyrazami szacunku, Ow
Cóż... jak widać Zespół howrse najwyraźniej kara dobrych graczy, aby ostrzec tych innych, że jeśli oni będą nagłaśniać sprawę, skończą jak ci ukarani. Wiecie co jest najlepsze? Że prezentacje graczki, która opublikowała ten list usunięto! Ale my się nie poddamy! Będziemy walczyć o sprawiedliwość! W grupie siła! Mój pogląd na całą ta sytuacje jest taki, że Ow jest tchórzliwym zajączkiem i tyle. Co Wy o tym sądzicie? Wyraź swoją opinię anonimowo, jeśli chcesz. Wyskoczy dodatkowe okno z miejscem na komentarz.
I jeszcze na koniec powiem, że znajoma z howrse bardzo ładnie i dokładnie opisała całą tą sytuację na jej blogu. Zajrzyj! ~SaraB.
Ze swojej strony dodam - to początek
Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Pią Lut 12, 2016 2:11 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | ewinek Już coś wie
Nick w grze : ewinek Liczba postów : 127 Dołączył : 15/11/2014
| Temat: Re: Howrse NIE dla rodziny Pią Lut 12, 2016 1:56 pm | |
| I pięknie To ważna wiadomość! | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Howrse NIE dla rodziny Pią Lut 12, 2016 2:12 pm | |
| To Kochani jak wiecie wstęp, poproszę Wasze doświadczenia i opinie. | |
| | | ewinek Już coś wie
| Temat: Re: Howrse NIE dla rodziny Pią Lut 12, 2016 2:18 pm | |
| | |
| | | Oliweczkam1234 Nowy
Nick w grze : kucykowagirl7000 Liczba postów : 45 Dołączył : 15/06/2015
| Temat: Re: Howrse NIE dla rodziny Wto Maj 03, 2016 12:59 pm | |
| Zgadzam się Ja kiedyś grałam z siostrą, wymieniałyśmy się wieloma przedmiotami, sprzedawałyśmy sobie konie... i konto bloknięte. | |
| | | ranczokonskie Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 4 Dołączył : 27/08/2015
| Temat: Re: Howrse NIE dla rodziny Sro Sie 24, 2016 11:34 am | |
| Ja mam swoje konto i kiedyś założyłam bratu żeby grał jak będzie starszy, nie wymieniałam się przedmiotami nic.. Nie, nie było to multi. W każdym razie nie powinni tak robić,bo np. rodzina A21 ma 6-tkę dzieci i każde z nich chce mieć konto to nie mogą, bo multi. A jeśli mnie pamięć nie myli to chyba z jednego konta może korzystać tylko jedna osoba.. :/ | |
| | | ewinek Już coś wie
| Temat: Re: Howrse NIE dla rodziny Sro Sie 24, 2016 12:35 pm | |
| Z jednego konta może korzystać tylko jedna osoba. Musi mieć swoje własne hasło. Może grać z tego samego komputera z kimś z rodziny ale każdy musi mieć własne konto i grać oddzielnie. Najlepiej też nie wymieniać się niczym z cr ani końmi po między kontami. Można wejść na konto np. siostry ale tylko przez współdzielenie... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Howrse NIE dla rodziny | |
| |
| | | | Howrse NIE dla rodziny | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|