Witam, mam kilka ogłoszeń o czarno-białej liście
1. Udało mi się wziąć listę pod swoją pieczę, jednak od bardzo długiego czasu lista nie była aktualizowana, przez co powstały monstrualne zaległości. Postaram się wszystko zrobić w ciągu tygodnia (obawiam się jednak, że może potrwać to nieco dłużej).
2. Ze względu na długie przebywanie ogłoszeń w poczekalni dużo dowodów zniknęło. Niestety nie mogę dodać opinii jeśli osobiście dowodów nie ujrzę. Dlatego proszę o wyrozumiałość lub ponowne dodanie opinii
3. Przeważająca większość zgłoszeń jest dodana źle, pozwolę więc sobie wstawić poradnik, który biedny siedzi w archiwum
Tutaj mam ogromną prośbę. W okienku "Dowód" proszę nie pisać ŻADNYCH słów, wyłącznie linki oddzielone spacją, ponieważ każde słowo zostaje odczytane jako link, niedziałający w dodatku.
Jeśli macie problem z dodaniem dowodu to możecie pokazać mi go na hwr/gg (jednak najpierw proszę się zgłosić na hwr) lub po prostu poprosić o pomoc
4. Dzisiaj dużo opinii odrzuciłam wbrew sobie, ponieważ prawdopodobnie dobre opinie miały niedziałające linki z dowodami. Dlatego proszę sprawdzajcie również opinie odrzucone, kiedy szukacie opinii o danym graczu lub poproście o pomoc mnie w razie wątpliwości.