Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Pią Kwi 29, 2016 4:44 am | |
| Witaj! Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość! Otóż już we wtorek, 3 maja, pojawią się w grze kolejne usprawnienia! Co się zmieni? Po ukończeniu prac technicznych strona logowania będzie wyglądać zupełnie inaczej. Jest to element zapowiadanych przez nas modyfikacji wyglądu, o których już pewien czas temu pisaliśmy na forum. Niestety, aby zrealizować nasze cele będziemy musieli przeprowadzić nieco dłuższą przerwę konserwacyjną. Nie martw się jednak, gdyż w czasie jej trwania będzie można skorzystać ze specjalnie przygotowanych na tę okazję mini-gier: - Tomatow - Acrowbat Będzie zatem czym zabić nudę w czasie oczekiwania na zmiany. Pozdrawiamy i do zobaczenia w lepszej wersji gry! Zespół Howrse | |
| | | Zabaaa91 Nowy
Nick w grze : Zabaaa91 Liczba postów : 13 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Czw Paź 27, 2016 6:17 am | |
| [size=30]Howrse przechodzi przegląd techniczny![/size]Już od 10 godziny staram się wejść, non stop to samo... aż mam w głowie jedno... "może mi zablokowali konto, z jakiegoś ich absurdalnego wymysłu..' a mam dzień wolny byłam taka zadowolona, że to wykorzystam Ktoś coś wie? Czy tylko ja mam dzisiaj takiego pecha? | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Czw Paź 27, 2016 6:58 am | |
| [size=30]Howrse przechodzi przegląd techniczny![/size] Howrse jest niedostępne w trakcie przerwy konserwacyjnej, prosimy spróbować za kilka minut. Dziękujemy za zrozumienie.
Podczas oczekiwania na włączenie serwerów, życzymy udanej zabawy w tych dwóch grach, które dla Ciebie przygotowaliśmy![You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Zabaaa91 Nowy
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Czw Paź 27, 2016 7:12 am | |
| Ale żeby tak długo :O Albo przegapiłam jakąś informacje, że to tyle zajmie albo coś tam się dzieję | |
| | | ewinek Już coś wie
Nick w grze : ewinek Liczba postów : 127 Dołączył : 15/11/2014
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Czw Paź 27, 2016 8:06 am | |
| Ja wchodziłam o 5 rano. Wszystkie konie spały, staż się nie zmienił, nie było słodkości. To jakaś większa awaria. Wiadomość o konserwacji pojawiła się później. | |
| | | Zabaaa91 Nowy
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Czw Paź 27, 2016 8:54 am | |
| 'Witajcie! W związku z pojawieniem się błędu w grze, pragnę wszystkich poinformować, iż błąd został już zgłoszony.
Teraz musimy cierpliwie poczekać na szybką reakcję i jego naprawę ;P
Proszę nie generować nowych wątków dot. w/w błędu.
Pozdrawiam, Pszczoła.'
Czyli coś się tam skiepściło... ale ok 16 już weszło. Wszystko jagdyby dopiero oferowane słodycze za zawody - które zazwyczaj wpadały bez naszej wizyty dopiero po tej godzinie weszły. | |
| | | ewinek Już coś wie
Nick w grze : ewinek Liczba postów : 127 Dołączył : 15/11/2014
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Czw Paź 27, 2016 11:48 am | |
| Troszkę to trwało ale jest | |
| | | Zabaaa91 Nowy
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Czw Paź 27, 2016 11:57 am | |
| I wszystko co miałam zrobić, nie zostanie zrobione >.< ah.. ten moment zrypania planu dnia. Przynajmniej ogarnęłam wszystko po za tym | |
| | | Zabaaa91 Nowy
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja Czw Paź 27, 2016 11:58 am | |
| I wszystko co miałam zrobić, nie zostanie zrobione >.< ah.. ten moment zrypania planu dnia. Przynajmniej ogarnęłam wszystko po za tym | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja | |
| |
| | | | Howrse Przedłużona przerwa techniczna - 3 maja | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|