Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [Manga&Anime] Co aktualnie oglądamy/czytamy? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: [Manga&Anime] Co aktualnie oglądamy/czytamy? Sob Kwi 30, 2016 8:59 am | |
| Moja aktualna lista:
- Fairy Tail (anime na razie się skończyło, czytam mangę) - Noragami (czytam miesięczną mangę, oba sezony + OVA już obejrzane) - Chuunibyou (anime) - Kill la kill (anime) - Akame ga Kill (anime) | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: [Manga&Anime] Co aktualnie oglądamy/czytamy? Sob Kwi 30, 2016 9:41 am | |
| Aktualnie czytam tylko Ao Haru Ride, od anime zrobiłam sobie przerwę. | |
| | | Nikolcia.100 Już coś wie
Nick w grze : Hunterka (dawniej NIki) Liczba postów : 185 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: [Manga&Anime] Co aktualnie oglądamy/czytamy? Wto Sie 02, 2016 12:43 pm | |
| Mam za sobą już Noragami, Sankareę, Vampire Knight, Diabolik Lovers i aktualnie czekam na powrót kanonu w Naruto Mam zamiar też zacząć Bleach i Fairy Tail, heh, nie poradzę nic na to - lubię tasiemce... | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: [Manga&Anime] Co aktualnie oglądamy/czytamy? Sro Sie 03, 2016 5:47 am | |
| - Nikolcia.100 napisał:
- Mam za sobą już Noragami, Sankareę, Vampire Knight, Diabolik Lovers i aktualnie czekam na powrót kanonu w Naruto Mam zamiar też zacząć Bleach i Fairy Tail, heh, nie poradzę nic na to - lubię tasiemce...
Nigdy nie czytałam/oglądałam Bleach'a (manga w sumie się kończy), ale za to czytam Fairy Tail. Jedna z moich ulubionych serii. I teraz zaczęłam czytać The Promised Neverland ([url=TPN na Mangastream]TPN na Mangastream[/url] - po angielsku, niestety, jak na razie nie wydaje mi się, by ktoś to przetłumaczył), nowa seria, horror, zapowiada się ciekawie. | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: [Manga&Anime] Co aktualnie oglądamy/czytamy? Sob Wrz 29, 2018 12:36 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [Manga&Anime] Co aktualnie oglądamy/czytamy? | |
| |
| | | | [Manga&Anime] Co aktualnie oglądamy/czytamy? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|