| Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) | |
|
+17MaltoN we-runcia EveDallas Sathilia Róża-chodowca9 amorkowa annrem ZetkaEmka amru3 Sheila86 Clue Malto Kotersiow Angelika . ♥ Destin Krysia1 sajgon 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Sro Paź 05, 2011 12:56 am | |
| - APX napisał:
-
- Cytat :
- Topaz jest wyjątkowym koniem, który uwielbia, gdy gracze się nim zajmują i gratulują mu publicznie.
Dla szczęśliwców, Topaz podaruje diamenty w zamian za gratulacje. Dla innych doda trochę Equus. W takim razie proszę o gratki Po pogratulowaniu prezent otrzymuje osoba, która pogratulowała. Niestety można dziennie pogratulowac tylko 5 Topazom. Nagroda to 50 eq lub diament (ja załapałam się tylko na eq). Czy właściciel Topaza ma jakiekolwiek z niego korzyści (oprócz posiadania) ? | |
|
| |
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Sro Paź 05, 2011 5:54 am | |
| Ja osobiście ani na internationalu ani tutaj nie miałam diamentów tylko equus.Limit dzienny na gratulacje wynosi 5 Topazów.Może jutro załapię się na diamenty. A tak wogóle to kto dostał te diamenty?Chyba nikt będzie jak z Upominkiem Hestii napewno. | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Sro Paź 05, 2011 2:21 pm | |
| Wam też się wydaje że śliczna Jade będzie klaczą ?? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Sro Paź 05, 2011 2:37 pm | |
| |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Sro Paź 05, 2011 2:42 pm | |
| Jeżeli chodzi o Topaza, to na polskim dostałam tylko equus, a na międzynarodowym od jednego diament ;P | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Nie Paź 16, 2011 1:59 pm | |
| Jade to opgier a co powiecie o koniu o imieniu Perła czy to klacz czy ogier i kiedy wejdzie ?? |
|
| |
annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Pon Paź 17, 2011 9:22 am | |
| Zadałam już to pytanie w wątku z wędrownymi ale niestety nikt mi nie odpowiedział Może tu ktoś będzie znał odpowiedź - chodzi o Jadeit: Chciałabym wiedzieć, czy można podnosić mu umiejętności za pomocą diamentów? I czy jego umiejętności są stałe czy ruchome (tak jak u Snow'a)? Do takich pytań zasugerował mnie ten fragment jego opisu: ... Za każdym razem, gdy budzi się z jedną z umiejętności ... Jadeit daje diamenty, gdy jedna z jego um jest większa od zera. Jeśli można mu dawać diamenty, żeby podnieść um to w szybkim czasie może dawać diament codziennie. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Czw Gru 08, 2011 11:46 pm | |
| Jade można dawać diamenty. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Sob Gru 10, 2011 2:46 am | |
| Moze dawać, ale na ile ja juz gratulacji ysłąłam to nie wygrałam nawet połowy diamentu. A praktykuję gratulacje od promocji z Boskimi w RO. | |
|
| |
sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Pią Sty 06, 2012 11:59 am | |
| Kolekcja "Kamienie szlachetne" wyjaśniona! Gratulację dla Wszystkich! Dla nie orientujących się w grze, o to lista koni z tej kolekcji: Rubin - płeć: ogier, co daje: 5diamentów w każde urodziny Rubina; jak można było zdobyć: Loteria, RO. Szafir - płeć: ogier, co daje: odsyła gracza na stronę innego gracza, jeżeli postąpimy zgodnie z instrukcją, w dni parzyste otrzymamy 1diament, w dni nieparzyste 1000eq, jak można było zdobyć: eliksiry Szmaragd - płeć: klacz, co daje: można pokryć Szafirem, czego wynikiem będzie Topaz. jak można było zdobyć: RO Topaz - płeć: ogier, co daje: gdy pogratulujemy, da 1diament lub 50eq, jak można było zdobyć: pokrywając szmaragd. Jadeit - płeć: ogier, co daje: jego um sa na -. jezeli obudzi sie um rowna lub wyzsza niz 0 otrzymasz diament, jak mozna bylo zdobyc: konie wedrowne, RO. Ametyst - płeć: ogier, co daje: tuż po położeniu go spać pojawia się UFO, a w nim można znaleźć diament lub punkt dorastania. jak można było zdobyć: eliksiry. Perła - płeć: ogier, co daje: masz szanse znalezc diament biorac udzial (Perla) z lekcjach. jak mozna bylo zdobyc: Loteria. Diament - płeć: ogier, co daje : -, jak można było zdobyć : trzeba zdobyć wszystkie inne boskie konie z kolekcji "Kamienie Szlachetne". W razie pytań związanych z wyżej wymienionymi końmi proszę o kontakt ze mną na poczcie (na zagrodzie). Temat kontynuujmy, ale proszę, mówmy o nowych koniach, które pojawiły się po tym poście, aby juz nie mieszać. Dziękuję i pozdrawiam. | |
|
| |
we-runcia Raczkujący
Nick w grze : we-runcia Liczba postów : 58 Dołączył : 12/01/2012
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Wto Sty 24, 2012 3:41 am | |
| a USG się czasami myli wiecie o tym ? | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Wto Sty 24, 2012 5:24 am | |
| Se...rio? Mi się nigdy nie pomyliło. | |
|
| |
MaltoN Już coś wie
Liczba postów : 198 Dołączył : 19/01/2012
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Wto Sty 24, 2012 5:45 am | |
| - we-runcia napisał:
- a USG się czasami myli wiecie o tym ?
Gram ponad rok, a nigdy mi się pomyłka nie zdarzyła... | |
|
| |
we-runcia Raczkujący
Nick w grze : we-runcia Liczba postów : 58 Dołączył : 12/01/2012
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Nie Sty 29, 2012 8:17 am | |
| ZetkaEmka nooo ja kiedyś się cieszyłam bo miała mi się urodzić izabelowata klaczka lusitano a urodził się siwy ogier ! | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Nie Sty 29, 2012 11:41 am | |
| Ja też nigdy nie spotkałam się z pomyłka w USG. | |
|
| |
Julinda010 Już coś wie
Nick w grze : Julinda010 Liczba postów : 139 Dołączył : 30/12/2011
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Pon Sty 30, 2012 5:14 am | |
| USG się nie myli na BANK! | |
|
| |
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Pon Sty 30, 2012 12:53 pm | |
| może ciężarne klacze pomyliłaś? | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) Wto Sty 31, 2012 7:40 am | |
| Może by zmienili płeć perły? Np. Perła + Diament = Rubin? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) | |
| |
|
| |
| Teorie na tenat nowych boskich koni. (?) | |
|