| Imię dla jednorożca | |
|
+4Qnie055 CzekoBoom magdasa Furia 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Imię dla jednorożca Nie Mar 20, 2011 1:37 pm | |
| Ogłaszam konkurs na imię dla jednorożca, który niebawem (mam nadzieję ) się urodzi. Jeśli nie tym razem to następnym i tak do skutku. Zasady konkursu:1) Wymyślacie dwa imiona, po jednym dla klaczy i ogiera 2) Przesyłacie do mnie na PW (tutaj albo na Howrse - ale koniecznie na PW, niech inni nie podglądają Waszych pomysłów ) 3) Konkurs trwa od dziś do odwołania (do narodzin rożka) Nagrody:1 miejsce: przedmioty CR lub kupon do rozlosowania Ale żeby było ciekawiej, losowanie odbędzie się na forum. Będziecie losować jeden z ok. 18-nastu numerów. Pod każdym numerem ukryta będzie nagroda w postaci przedmiotu CR do 2 kuponów lub 1 kupon na dowolny zakup. Żeby było sprawiedliwie - przed losowaniem LadyArvena dostanie ode mnie pełną listę nagród z odpowiadającymi im numerami i ona tą nagrodę przyzna zwycięzcy po moim poście odnośnie wygranych imion. Ty wybierasz numer, Arvena podaje jaka nagroda się pod nim kryje2 miejsce: sześć następnych najciekawszych imion (3 osoby): 20x gratulacje każdego dnia, w którym się zaloguję + coś do OJ (można sobie wybrać) albo coś dla konia (oprócz CR i ekwipunku szytego na miarę) 3 miejsce: sześć kolejnych najciekawszych imion (3 osoby): 10x gratulacje każdego dnia, w którym się zaloguję + smakołyk dla konia Podpowiem Wam, że lubię wyszukane imiona. Czasem nawet słowa nieistniejące w słowniku. Musicie więc trochę ruszyć wyobraźnią Wszystkie imiona, które otrzymają wyróżnienie na 2, 3 miejscu zostaną nadane moim przyszłym najlepszym cielątkom przeznaczonym do hodowli, tym regularnym (nie jednorożcom) ZAPRASZAM DO UDZIAŁU! | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Pon Mar 21, 2011 2:46 pm | |
| Ponawiam! ZAPRASZAM DO UDZIAŁU! | |
|
| |
magdasa Nowy
Liczba postów : 12 Dołączył : 13/03/2011
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Czw Mar 31, 2011 5:55 pm | |
| właśnie się zabrałam za wymyślanie | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re Czw Kwi 07, 2011 2:58 pm | |
| Wiem, że już po konkursie, ale może przydadzą Ci się fajne imionka A więc dla klaczy : - Sally - Samira - Leila - Daisy - Colly - Deira dla ogiera : - Billy - Eragon - Cierń - Ra' zack (czyt. Razak) - Zoutin i to chyba tyle | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Pią Kwi 08, 2011 7:49 pm | |
| Mam już dużo imion Ale rożek ciągle w drodze! Może jednak jeszcze ktoś postanowi wpaść na pomysł z nowym imieniem? | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Sob Kwi 16, 2011 7:43 am | |
| Dziś urodził mi się cudowny maleńki bydlaczek z rożkiem na czole! Dawajcie jeszcze imiona, już dziś konkurs zostanie rozstrzygnięty! | |
|
| |
Qnie055 Raczkujący
Liczba postów : 71 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Sob Kwi 16, 2011 11:18 am | |
| Moje propozycje :
Klacz: -Cienistogrzywa -Fauna -Fantazja -Klątwa -Anarchia -Apocalyptyca, Apocalypse -Fuzja/Fusion -Opętana -Amazonka -Nirvana -Iliada
Ogier: -Druid -Fenomen -Rewolwer -Wiatr -Figiel -Eldorado -Passat -Prince | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Sob Kwi 16, 2011 11:46 am | |
| Dzięki, Qnie za zgłoszenie I zapraszam następnych! Już dziś rozstrzygnięcie! | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Sob Kwi 16, 2011 5:42 pm | |
| No więc... : 1 miejsceFourmii imiona: klacz - Sonneire de Espoir (użyte) ogier - Dolce Veleno 2 miejsceQnie55 imiona: klacz - Fuzja ogier - Druid (użyte) koniaraszczęściaraimiona: klacz - Etiuda ogier - Czarny Klejnot yogga4imiona: klacz - Charmilla ogier - Ukaiali 3 miejsce:klacz18 imiona: klacz - Katrene (użyte) ogier - Desperados (użyte) Star-x3imiona: klacz - Esperanza ogier - Cielo Hannimiona: klacz - Debata ogier - Epitet Niestety ze względu na to, że Arvena z pewnych przyczyn nie może być obecna na forum; listę nagród (ukrytych pod numerkami) przekażę do Lubelaka. Fourmii będzie wybierać, a Lubelak poinformuje o nagrodzie. Losowanie odbędzie się, mam nadzieję, jutro. Jeśli nie jutro, to w najbliższym czasie Jak Fourmii zawita Qnie55, koniaraszczęściara oraz yogga4 proszę o informację na temat wybranych podarków. WSZYSTKIM GRATULUJĘ WYMYŚLENIA WSPANIAŁYCH IMION! Niestety wybrać mogłam tylko niektóre, a moja rożna klacz została przemianowana na Sonneire de Espoir
Ostatnio zmieniony przez Furia dnia Nie Kwi 17, 2011 11:53 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Nie Kwi 17, 2011 3:19 am | |
| Moje imię dla odiera to "Cielo" nie "Ciela" Gratuluję wszystkim . | |
|
| |
Furia ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Nie Kwi 17, 2011 11:49 am | |
| Ops! Przepraszam, już poprawiam! | |
|
| |
Fourmii Nowy
Liczba postów : 1 Dołączył : 06/04/2011
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Pon Kwi 18, 2011 5:14 am | |
| Super , mam nadzieję , że wygram coś fajnego ^^ Wybieram numerek 16 | |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Imię dla jednorożca Pon Kwi 18, 2011 12:14 pm | |
| Fourmii, już informuję o wygranej..... W dniu dzisiejszym pod wybranym przez Ciebie numerkiem... kryje się... 16. Lonża Boreaszatadaam ! (tu fanfary i inne takie) Gratulacje | |
|
| |
Breenda0301 Nowy
Liczba postów : 15 Dołączył : 22/04/2011
| Temat: konurs Pią Kwi 22, 2011 7:34 am | |
| Klacz : Angela Ogier : Pedro | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Imię dla jednorożca | |
| |
|