| Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Czw Paź 06, 2011 1:55 pm | |
| Oto linka do konia (własciwie jednorożca): http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=5129265 Dla mnie dobre miejsce to pierwsza setka. Czy ten rożek ma na nie szansę? | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Czw Paź 06, 2011 1:55 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Czw Paź 06, 2011 1:58 pm | |
| Mój profil w howrse to Aglyss, chodzi o konia Duch Lasu | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pią Paź 07, 2011 2:09 am | |
| Nie chciałabym Cię martwić, ale nie ma, niestety, najmniejszych szans wejść do pierwszej 100 w GP. Mam konia, który ma dużo wyższe PG i praktycznie 2 razy więcej wytrenowanych um., a zawsze był poza setką. Niewiele, bo niewiele, ale jednak... | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pią Paź 07, 2011 6:22 am | |
| Ten jednorożec nie ma szans na pierwszą setkę do GP. Dlaczego? * ma niskie umiejętności * nie ma za dużo przedmiotów z CR
Sakura,PG nie liczy się w Grand Prixie. Ważne są umiejętności. | |
|
| |
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pon Paź 10, 2011 6:45 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Ten jednorożec nie ma szans na pierwszą setkę do GP. Dlaczego?
* ma niskie umiejętności * nie ma za dużo przedmiotów z CR
Sakura,PG nie liczy się w Grand Prixie. Ważne są umiejętności. Słucham?! Nie ma za dużo rzeczy z CR? On ma wszystkie możliwe oprócz Zestawu Posejdona. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pon Paź 10, 2011 7:59 am | |
| Skoro twierdzisz, że się nada to trenuj śmiało. Chciałaś odpowiedzi, tak jest cudowny, pierwsze miejsce we wszystkich dyscyplinach jak nic? |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pon Paź 10, 2011 9:20 am | |
| Nie wiem,ale wyświetla mi się zupełnie inny koń w takim razie. | |
|
| |
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pon Paź 10, 2011 12:23 pm | |
| - APX napisał:
- Skoro twierdzisz, że się nada to trenuj śmiało. Chciałaś odpowiedzi, tak jest cudowny, pierwsze miejsce we wszystkich dyscyplinach jak nic?
Dziękuję, ta odpowiedź mi bardzo pomogła | |
|
| |
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pon Paź 10, 2011 12:23 pm | |
| - Koniara54 napisał:
- Nie wiem,ale wyświetla mi się zupełnie inny koń w takim razie.
Zapewne patrzysz na Szafirię, Duch Lasu znahduje się u gracza Hefrysia. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pon Paź 10, 2011 1:38 pm | |
| Dobra,znalazłam go. Polecam Ci podwyższać umiejętności - jeździć bardzo dużo przejażdżek razem z nim,a to mu trochę um. podniesie. Myślę,że będzie miał ok. 600-650 um. Daj mu także chmurki. | |
|
| |
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pon Paź 10, 2011 10:23 pm | |
| - Koniara54 napisał:
- Dobra,znalazłam go. Polecam Ci podwyższać umiejętności - jeździć bardzo dużo przejażdżek razem z nim,a to mu trochę um. podniesie. Myślę,że będzie miał ok. 600-650 um. Daj mu także chmurki.
Przejazdżki ma skończone, ale Gryf dodaje mu Umki, wiec to da się zrobić. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Pon Paź 10, 2011 11:58 pm | |
| Jednorożce nie nadają się do GP, gdyż: 1. Mają słabe pg. 2. Słabsze umiejętności. 3. Mniej gwiazdek. |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? Wto Paź 11, 2011 6:45 am | |
| - Koniara54 napisał:
- Sakura,PG nie liczy się w Grand Prixie. Ważne są umiejętności.
To akurat też wiem, ale koń z niskim PG nie może osiągnąć wystarczającej liczby um., żeby móc wejść do pierwszej setki. Choćbyś stanęła na rzęsach, nigdy nie osiągniesz um. powyżej 900 z koniem, który ma niskie PG. W tej chwili konie osiągają już poziom 1000 um. i wyższy, także o czym w tej chwili mówimy?... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? | |
| |
|
| |
| Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix? | |
|