Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| 20 x chmurka | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sakti Raczkujący
Liczba postów : 66 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: 20 x chmurka Pią Paź 07, 2011 3:26 pm | |
| Mam pytanie,bo mam takiego konika: Werther dostał już 5 chmurek, teraz mam konto pegaza i moge dac mu 20 chmurek i tu pytanie, co sie stanie gdy mu je dam? Wiem ze kon moze dostać tylko 20 chmurek, co sie stanie jak ma 5 i dostanie kolejne 20? czy te 5 mi zostanie w zapasach, czy tez konik mi zniknie lub te 5 chmurek? | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: 20 x chmurka Sob Paź 08, 2011 2:32 am | |
| - Cytat :
- P: Czy koń może zniknąć przez przedawkowanie chmurek?
--- O: Nie. Po podaniu 20 chmurek znika opcja podania kolejnej. Jeśli koń otrzymał wcześniej kilka chmurek i chcesz na nim użyć pakietu 20 chmurek (dostępnego na Czarnym Rynku dzięki posiadaniu Konta Pegaza), to z tego pakietu zostanie zużyte tyle chmurek aby całkowita liczba nie przekroczyła 20. Pozostałe chmurki z pakietu przepadką. Jeśli koń jest za młody na podanie chmurek, to gracz otrzyma o tym komunikat. Wypowiedź Ow z FAQ | |
| | | Sakti Raczkujący
Liczba postów : 66 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: 20 x chmurka Sob Paź 08, 2011 2:17 pm | |
| O widzisz jakos mi umkneło, dzieki za odpowiedz | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: 20 x chmurka Nie Paź 09, 2011 6:57 am | |
| Jeszcze tego nie stosowałam, ale wyczytałam, że jeżeli koń ma już jakieś chmurki i dostanie zestaw chmurek, będzie miał na koncie 20 chmurek, tylko przepada z zestawu ta sama ilość chmurek, jak ta, którą koń dostał już wcześniej. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: 20 x chmurka | |
| |
| | | | 20 x chmurka | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|