Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

20 x chmurka

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Sakti
Raczkujący
Sakti

Liczba postów : 66

20 x chmurka Empty
PisanieTemat: 20 x chmurka   20 x chmurka I_icon_minipostPią Paź 07, 2011 3:26 pm

Mam pytanie,bo mam takiego konika:
Werther
dostał już 5 chmurek, teraz mam konto pegaza i moge dac mu 20 chmurek i tu pytanie, co sie stanie gdy mu je dam? Wiem ze kon moze dostać tylko 20 chmurek, co sie stanie jak ma 5 i dostanie kolejne 20? czy te 5 mi zostanie w zapasach, czy tez konik mi zniknie lub te 5 chmurek?
Powrót do góry Go down
Róża-chodowca9
Już coś wie
Róża-chodowca9

Nick w grze : Róża-chodowca
Liczba postów : 183

20 x chmurka Empty
PisanieTemat: Re: 20 x chmurka   20 x chmurka I_icon_minipostSob Paź 08, 2011 2:32 am

Cytat :
P: Czy koń może zniknąć przez przedawkowanie chmurek?
---
O: Nie. Po podaniu 20 chmurek znika opcja podania kolejnej. Jeśli koń otrzymał wcześniej kilka chmurek i chcesz na nim użyć pakietu 20 chmurek (dostępnego na Czarnym Rynku dzięki posiadaniu Konta Pegaza), to z tego pakietu zostanie zużyte tyle chmurek aby całkowita liczba nie przekroczyła 20. Pozostałe chmurki z pakietu przepadką. Jeśli koń jest za młody na podanie chmurek, to gracz otrzyma o tym komunikat.

Wypowiedź Ow z FAQ Wink
Powrót do góry Go down
Sakti
Raczkujący
Sakti

Liczba postów : 66

20 x chmurka Empty
PisanieTemat: Re: 20 x chmurka   20 x chmurka I_icon_minipostSob Paź 08, 2011 2:17 pm

O widzisz jakos mi umkneło, dzieki za odpowiedz Smile
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

20 x chmurka Empty
PisanieTemat: Re: 20 x chmurka   20 x chmurka I_icon_minipostNie Paź 09, 2011 6:57 am

Jeszcze tego nie stosowałam, ale wyczytałam, że jeżeli koń ma już jakieś chmurki i dostanie zestaw chmurek, będzie miał na koncie 20 chmurek, tylko przepada z zestawu ta sama ilość chmurek, jak ta, którą koń dostał już wcześniej.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sponsored content

20 x chmurka Empty
PisanieTemat: Re: 20 x chmurka   20 x chmurka I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

20 x chmurka
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Chmurka