Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy da się kupić od kogoś konia,nie mając sprzedaży bezpośrednich i zarezerwowanych? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Piernikowa Mamba Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 07/10/2011
| Temat: Czy da się kupić od kogoś konia,nie mając sprzedaży bezpośrednich i zarezerwowanych? Pon Paź 10, 2011 10:25 am | |
| Chciałabym kupić,ale nie wiem,czy się jakoś da,chyba nie,prawda?
EDIT:Wiem że są aukcje,ale jak ktoś mnie przebije?
Ostatnio zmieniony przez Piernikowa Mamba dnia Pon Paź 10, 2011 10:30 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Czy da się kupić od kogoś konia,nie mając sprzedaży bezpośrednich i zarezerwowanych? Pon Paź 10, 2011 10:27 am | |
| | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Czy da się kupić od kogoś konia,nie mając sprzedaży bezpośrednich i zarezerwowanych? Pon Paź 10, 2011 11:45 am | |
| Musisz mieć 3 punkty karmy i posiadać przynajmniej dwa żywe konie aby mieć dostęp do sprzedaży bezpośredniej oraz zarezerwowanej. Jedynie co,to możesz wziąć udział w aukcjach. Wystarczy odświeżać i zaproponować swoją cenę pod koniec kiedy będzie 15 sekund do zakończenia aukcji - wtedy jest większa szansa,że nikt Cię nie przebije.
Przypomnę też,że aby zdobyć punkty karmy : - 1 punkt karmy za 30 dni stażu i co 30 dni - 1 punkt karmy jak jeden gracz sponsorowany przez Ciebie dostanie swój pierwszy punkt karmy - 1 punkt karmy za kupno swojego pierwszego kuponu ( nie dotyczy płatności Equus ) - 1 punkt karmy za 11 (itd.) kupon | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Czy da się kupić od kogoś konia,nie mając sprzedaży bezpośrednich i zarezerwowanych? Wto Paź 11, 2011 6:41 am | |
| Wyjściem ostatecznym jest wykupienie Klucza Biznesowego, ale na to mogą sobie pozwolić osoby, którym nie jest żal kasy na kupony. W innym wypadku pozostają tylko aukcje. | |
| | | login11 Raczkujący
Liczba postów : 60 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: kluczyk Pon Lis 28, 2011 5:28 am | |
| tylko kluczyk wiznesowy. wg. mnie mało opłacalny. lepiej poczekać 2 - 3 miesiące, i kupić. chyba, że chcesz kupić konia do hodowli i jest to bardzo pilne. tylko musisz być pewna, że tek konik jet wart tych kuponów. [klucz kosztuje 2] | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy da się kupić od kogoś konia,nie mając sprzedaży bezpośrednich i zarezerwowanych? | |
| |
| | | | Czy da się kupić od kogoś konia,nie mając sprzedaży bezpośrednich i zarezerwowanych? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|