Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Konie boskie(Perła i Diament) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Konie boskie(Perła i Diament) Nie Paź 16, 2011 1:42 pm | |
| Wiem że już mamy Rubin, Szafir, Szmaragd, Topaz, Jadeit, Ametys (nie ma go jeszcze) a co wiecie o Perle i Diamencie czy macie zdjęcie Diamentu i Perły czy wiecie coś o nich ??
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Wto Gru 25, 2012 3:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Pon Paź 17, 2011 10:41 am | |
| Widziałam coś takiego.... Ale ile w tym prawdy... I czy naprawdę któryś z tych dwóch koni sie pojawi... | |
| | | Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Pon Paź 17, 2011 10:57 am | |
| Też widziałam perłę [większy obrazek TU, a co do diamenta, to coś widziałam o jajkach jakichś, tylko, że taka promocja na INT była już chyba... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Pon Paź 17, 2011 12:21 pm | |
| Jezu. Później będzie, siarka, kryształ, drewno, burza, lawa, słońce, księżyc, moja twarz XD Sorka, ale robienie kilku koni, które dają to samo jest bezsensu, bo stają się pospolite i diamenty schodzą z wartości. |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Pon Paź 17, 2011 12:41 pm | |
| - APX napisał:
- moja twarz XD
Hehe. Zgadzam się z APX. Szczerze mówiąc nudne są już te boskie. A tym bardziej nudniejsze podejrzenia graczy o nowe konie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Pon Paź 17, 2011 12:49 pm | |
| A ja mam pomysł na boskiego! Pegazojednorożec! Rozmnaża się tylko 29 dnia każdego miesiąca o godzinie 1 w nocy, a 29 lutego rodzi bliźnięta! |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Pon Paź 17, 2011 12:52 pm | |
| - APX napisał:
- A ja mam pomysł na boskiego! Pegazojednorożec!
Rozmnaża się tylko 29 dnia każdego miesiąca o godzinie 1 w nocy, a 29 lutego rodzi bliźnięta! Założę się,że ludzie by się o takiego pozabijali ( tak jak Gypse,nie rozumiem co w nim takiego jest ) i dostępny na sprzedażach tylko za kupony. W końcu już wymyślają takiego rodzaju petycje. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Pon Paź 17, 2011 1:13 pm | |
| Co za dużo to niezdrowo. Jak widać Owlient tego jeszcze nie zrozumiał. Chociaż szczerze powiedziawszy to Xanthosa i Archimedesa chętnie bym widziała. Dodatkowy punkcik dorstania czasem się przydaje, tak samo jak RO od święta. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Pon Paź 17, 2011 1:14 pm | |
| Gdybym wiedziała, że ani Topaz ani Szmaragdka nie daje diamentów miałabym ją w nosie ;p |
| | | natalia2000ju Nowy
Liczba postów : 3 Dołączył : 16/07/2011
| Temat: oj Sob Paź 22, 2011 11:20 am | |
| no nie wiem kiedyś napisałam na kontakt żeby zrobili boskiego konia- diament czyli ja to...... | |
| | | login11 Raczkujący
Liczba postów : 60 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: ehhh... Wto Lis 29, 2011 4:45 am | |
| Znowu coś namieszają... Było by połowę łatwiej, gdyby zostawili tak, jak jest. ale co będzie, jak nasze konie [te zwyczajne] zaczna dobiegać boskich potencjałem? jeszcze jak dołożą zawody west, czy coś... jak się ulepsza idealne, to przeważnie się wszystko psuje.
_________________ Hodowla koni luzytanskich "Skrzynia Skarbów" ogłasza nabór! Nasze koniki dobiegają PG 610.00. Przyłączysz się? | |
| | | login11 Raczkujący
Liczba postów : 60 Dołączył : 11/11/2011
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) Wto Lis 29, 2011 4:52 am | |
| - natalia2000ju napisał:
- no nie wiem kiedyś napisałam na kontakt żeby zrobili boskiego konia- diament czyli ja to......
spoko, ja tez pisałam... miałam wtedy 20 dni stażu czy coś. słowem: młoda i głupia _________________ Hodowla koni luzytanskich "Skrzynia Skarbów" ogłasza nabór! Nasze koniki dobiegają PG 610.00. Przyłączysz się? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Konie boskie(Perła i Diament) | |
| |
| | | | Konie boskie(Perła i Diament) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|