Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Proszę, zagłosuj na mojego konia w konkursie! (Howrse.pl) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Proszę, zagłosuj na mojego konia w konkursie! (Howrse.pl) Wto Paź 18, 2011 10:20 am | |
| Zgłosiłam mojego konia do konkursu u tej graczki: KLIK. Teraz potrzebuję Waszych głosów! Trochę bez sensu to dziewczyna zrobiła, bo to jest na "najładniejszego konia z ZJ". Nie mogłam zgłosić mojej klaczki z DJ... W każdym razie, mój koń to Simarabian Zeus, pod numerem 17. Niektóre konie mają już po 12 głosów, więc BARDZO proszę, pomóżcie mi! Z góry dzięki. | |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Proszę, zagłosuj na mojego konia w konkursie! (Howrse.pl) Wto Paź 18, 2011 10:37 am | |
| Masz mój głos | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Proszę, zagłosuj na mojego konia w konkursie! (Howrse.pl) Wto Paź 18, 2011 10:40 am | |
| | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Proszę, zagłosuj na mojego konia w konkursie! (Howrse.pl) Wto Paź 18, 2011 10:42 am | |
| Dzięki za szybką reakcję i głosy. | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Proszę, zagłosuj na mojego konia w konkursie! (Howrse.pl) Pią Paź 21, 2011 1:44 pm | |
| Konkurs już się skończył. Dzięki. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Proszę, zagłosuj na mojego konia w konkursie! (Howrse.pl) | |
| |
| | | | Proszę, zagłosuj na mojego konia w konkursie! (Howrse.pl) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |