Paliene Nowy
Liczba postów : 8 Dołączył : 25/07/2011
| Temat: Prezentacje, awatary, szablony itp. Sob Paź 22, 2011 2:26 am | |
| A więc... Hejka! Robię prezentacje HTML na ,,Twoją stronę'' jak i do OJ. Umiem też robić ruchome awatary Mogę też opiekować się twoimi końmi i zdobywać staż (np. kiedy masz gdzieś wyjechać), ale nie za darmo MÓJ CENNIK:- Bez suwaków (tylko text i obrazek)-gratulacje przez 3 dni (tanio, no nie? ) - Z suwakami-rzecz z Czarnego Rynku (nic typu Laury Dafne), diament, kupon (pożądane) lub 5.000eq. - Prezki do OJ-dopłata 500eq., kupon (pożądane) lub diament (i wtedy bez dopłaty). - Same szablony (obrazek tytuły i okienka)-2000eq., kupon, diament lub CR. - awatar zwykły-1500eq., kupon, diament lub CR. - opieka nad końmi-do ustalenia - awatar ruchomy-do ustalenia CO MI NAPISAĆ?1.Forma płatności. 2.Adres internetowy obrazka ( najlepsze są wymiary 829px x 600px, chyba, że mam sama wybrać a do OJ 579x390, ale potrafię pomniejszać.). 3.Ilość okienek max. 5 (chyba, że komuś bardzo zależy...). 4.Jakie mają być tytuły nad okienkami. 5.Tytuł główny (jeżeli w ogóle chcesz, np. Paly wita!). 6.W przypadku prezentacji bez suwaków musisz mi napisać tekst jaki ma się znajdować w okienkach. PŁATNOŚĆ EQ. PRZYJMUJĘ POPRZEZ KUPIENIE MOJEGO KONIA ZA 5.500 EQ. (lub w przypadku OJ 6000eq.,a szablonów 2500eq. itd.), KTÓREGO POTEM ODKUPIĘ ZA 500 EQ.
PŁATNOŚĆ KUPONEM PRZYJMUJĘ POPRZEZ KUPIENIE MOJEGO KONIA ZA 1 KUPON 500 EQ., KTÓREGO POTEM ODKUPIĘ ZA 500EQ.
WIĘC PREZENTACJE ZA EQ. I KUPONY ROBIĘ TYLKO OSOBOM Z DOSTĘPEM DO SPRZEDAŻY ZAREZERWOWANYCH.
PRZYKŁADY PREZENTACJI Z SUWAKAMI ZNAJDZIECIE U:- Katelina - Wika Z. - Bratka.a10 - Vloors - maxi1114 DO OJ SĄ BARDZO PODOBNE.
A BEZ SUWAKÓW, NA RAZIE NIE MA NA NIE CHĘTNYCH.DO USTALENIA=PISZ NA PW CO MOŻESZ ZAOFEROWAĆ. Pozdrawiam! Paly. | |
|