Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zarabianie kuponow

Go down 
+9
Magiczna375
koni246
Philipek
zαbαvεcкαα
stewardessa
asiiix
Guzik
Linea2010
amorkowa
13 posters
AutorWiadomość
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostNie Paź 23, 2011 3:00 am

Hej, nie widzialam takiego tematu wiec stworze taki poradnik Wink Mozecie dodawac tez swoje sposoby Smile

Wiec tak, wiele osob sie zastanawia jak mozna zarobic kupony. To jest sprawa prosta lecz niestety trzeba zainwestowac. Jesli nie chcesz kupowac kuponow przez karte, SMS itp. Poszukaj kilku twoich koni z OM bez KF oraz koni co maja 25+ lat i postarz je az do otrzymania kuponow.
I teraz jak dobrze wydac te kupony:
- Po pierwsze nie wydawaj ich na glupoty! Odpusc sobie otwieranie RO na poczatku.
- Kup jakas klacz jednorozca, najlepiej nowej rasy i daj jej OM jesli ma ponizej 10 lat (choc jesli masz wiele PD to mozesz sobie to odpuscic). Pokrywaj ja najczesciej jak mozesz najlepiej dobrymi ogierami. Rozwijaj swoja hodowle sprzedajac niektore okazy ale niektore zostawiajac (bo kiedys w koncu klacz zdechnie). Mozesz rowniez hodowac jednorozce na zamowienie Wink
- Jesli masz duzo wolnego czasu mozesz pracowac jako slitter u tych, ktorzy moga placic kuponami Wink
- Tutaj musisz miec okolo 10 kuponow. Kupujesz najlepsza klacz i najlepszego ogiera tej samej rasy jaka mozna spotkac na sprzedazach. Odpusc sobie rasy takie jak luzytany, achaly, angliki, araby i andaluzy - hodowle bez problemu cie przebija. Mozesz zainwestowac w takie, ktore maja male zainteresowanie - np. fiordy, kuce connemara albo quartery. Robisz klacz i ogiera do 100 BLUP i pokrywasz klacz do smierci. Robisz nastepna parke albo tylko klacz i kryjesz ojcem. Robisz nastepna parke a pierwszego ogiera i potomstwo sprzedajesz . Ze sprzedazy wpadnie kilka kuponow i za to mozesz robic kolejne pary. Skonczysz jak bedziesz miec tyle kuponow, ile chcesz.
- Nowe rasy - najwieksze zrodlo zarobku. Zawsze miej zapasowe 3-4 kupony. Jak tylko wprowadza nowa rase sprobuj zdobyc klacz tej rasy. Pokrywaj ja do smierci i rob nastepna klacz i ogiera a nastepne sprzedaj - zejda naprawde szybko. Jak zauwazysz ze nie chca juz kupowac twoich koni to znaczy ze popyt spadl.
- gdy juz naprawde masz dobry zapas kuponow zacznij robic konie do GP, najlepiej dobrze zaplanowane mieszanki. Gdy zrobisz je do elity to gdy zejda mozesz sprzedac za nawet 15 kuponow. Wiec takie przedmioty jak nyks, zestawy i bonusy lepiej miec w zapasach Wink
- Dolacz do hodowli - owszem, poczatkowo wydatek jest ale potem sie wszystko zacznie zwracac. Ja polecam jednorozce - jak dogonicie zwykle konie tej rasy to i rogi i bezrogi beda schodzic po kosmicznych cenach Wink Przyklad: In The Sky, hodowla rogow pinto ma wyzsze PG niz pinto bez roga. Gdy rodza sie im bezrozki sa w elicie. Wiec oprocz sprzedazy rogow zarabiaja tez na sprzedazy bezrogow Wink
- Wysyłaj co miesiąc 10 koni do nieba
- Kupony można zarobić wysyłając maści do CP - coś dla utalentowanych graczy Wink
- Kupuj kupony za Equus co 30 dni
- Sprzedawaj konie powyżej 25 roku z 0 um. za kupony.

a teraz wy powiedzcie jakie macie skuteczne sposoby na zarobienie kuponow Smile

Ostatnio zmieniony przez nadia.amorek dnia Sob Lut 16, 2013 1:38 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostCzw Gru 22, 2011 12:08 pm

Super post, jakoś nigdy się do takich rzeczy zabrać nie mogłam xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
Guzik
Przyjaciel Zagrody
Guzik

Nick w grze : guzikova :D
Liczba postów : 838

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 11:58 am

Teraz można dodać też:
-od 24.12 do 26.12 po zakupie 30 kuponów dostajemy Skrzynię Skarbów i gdy ją otworzymy mamy szansę wygrać aż 1000 kuponów, 1000000 Equus i 1000 punktów dorastania.
xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147468
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 2:01 pm

W sumie... Noo xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
Gość
Gość
Anonymous

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSob Gru 24, 2011 2:25 pm

Hahahahahahaha, 1000kuponów, PIKUŚ x D
Powrót do góry Go down
asiiix
Przyjaciel Zagrody
asiiix

Liczba postów : 500

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSro Gru 28, 2011 7:54 am

ja zawsze robię tak, że blupuję klacz roga i gdy da mi źrebaka, który wystarczająco mnie usatysfakcjonuje to ją sprzedają za kupon/y Smile.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=113015
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostPon Mar 19, 2012 10:43 am

- Kup klacz jednorożca coba. Rozmnażaj, aż będziezz mieć ok. 4-5 klaczy i je pokrywaj. Na ogierach zarobisz eq, a klacze sprzedawaj za 2 Kupony.
- Pilnu stażu i kupuj kupony za eq
- Codziennie zajmuj się konmi, dzięki temu bedziesz mieć pare po 30 r życia
- Trenuj konie, pogrub UM i sprzedaj za kupony
- Zostaw kilka koni z UM 0, aż do 25 r zycia i sprzedaj za kupony
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostPon Mar 19, 2012 11:30 am

Dzięki Ci.
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostPon Mar 19, 2012 12:19 pm

Lepiej zainwestować na początku ze 3 Kupony w klacz coba, która ma itemy z CR, bo klaczki chodzą po 2 Kupony, czesto i z equus.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostPon Mar 19, 2012 12:46 pm

Guzik napisał:
Teraz można dodać też:
-od 24.12 do 26.12 po zakupie 30 kuponów dostajemy Skrzynię Skarbów i gdy ją otworzymy mamy szansę wygrać aż 1000 kuponów, 1000000 Equus i 1000 punktów dorastania.
xD
Marzenie. Otwierałam wtedy skrzynie skarbów, ale nie zdobyłam tych kuponów... Boże, gdybym miała 1000 k. mogłabym kupić niemal wszystko.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostWto Mar 20, 2012 8:08 am

Phillipek - jaki zysk... umawiasz się 1 Kupon - OM, albo RO, a RO wymieniasz na KF... i tak kilka na Nyks, albo kupisz Nyks i wymienisz na 5-ty żywioł...
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostWto Mar 20, 2012 8:37 am

A najlepsze co może być - posiadanie każdego konia boskiego jaki jest na sprzedażach. Np. Baliosy,Sleipniry,Gypse,Falabelle...ech,marzenia. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostWto Mar 20, 2012 8:44 am

O tym kiedyś myślałam:
"Jakbym ja wygrała 1000 kuponów, to bym sobie wszystkie boskie kupiła". Ech, marzenia.. ale ostatnio wyczaiłam boszczaka za chyba 4 czy 5 Kuponów.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostWto Mar 20, 2012 10:19 am

stewardessa napisał:
O tym kiedyś myślałam:
"Jakbym ja wygrała 1000 kuponów, to bym sobie wszystkie boskie kupiła". Ech, marzenia.. ale ostatnio wyczaiłam boszczaka za chyba 4 czy 5 Kuponów.

Ja ostatnio kupiłam Baliosa za 1 000 000 i DWA KUPONY. Very Happy KLIK
Żeby nie było,nie sprzedałam go za mln i 6 kuponów,tylko wymieniałam się z tym graczem na tęczowego Baliosa. Wink To miało być takie zabezpieczenie przed oszustwem.

Dobra,ale powracając do tematu... Od dziś zbieram kupony. Właściwie,co ja mówię-ja od zawsze zbierałam kupony. Kiedyś miałam ich bardzo dużo, ale wierzcie mi - pochłonęło mnie na otwieranie Rogów Obfitości podczas różnych promocji. Ale od teraz - NIE zdobywam żadnych boskich koni. Po prostu,chcę wszystko zaoszczędzić.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 10:44 am

1. Można wysłać maść do CP Wink
2. Wysyłając stare konie do nieba.
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSob Lut 16, 2013 1:39 am

Dodane Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
koni246
Nowy
koni246

Nick w grze : koni246
Liczba postów : 1

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSob Lut 16, 2013 9:55 am

...
Powrót do góry Go down
Magiczna375
Już coś wie
Magiczna375

Nick w grze : Magiczna375
Liczba postów : 179

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostWto Lut 19, 2013 8:36 am

Dzięki,spróbuję trochę zarobić Very Happy
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSro Lut 20, 2013 2:04 pm

Polecam również:
zarób na kilku promocjach, po czym posprzedawaj najcenniejsze rzeczy za jak najwyższą cenę (o ile znajdziesz kogoś, kto kupi ten przedmiot)
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostCzw Lut 21, 2013 12:29 am

Jak jest promocja z otwieraniem RO to sprzedawaj za Eq a po promocji kupuj kupony za eq.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Novahowrse
Nowy
Novahowrse

Nick w grze : Nova
Liczba postów : 2

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSro Maj 22, 2013 11:22 am

Dzięki za pomysły ;]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2535032
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostSro Maj 22, 2013 1:57 pm

- Opcja najszybsza - kupić za realne złotówki. Nieważne czy płacisz kartą, czy wysyłasz smsy. Pamiętaj, że w czasie promocji smsy zwrotne z kodami przychodzą czasem ze sporym opóźnieniem.
- Kolejna możliwość to zakup za 20% swoich wirtualnych funduszy. Taka możliwość pojawia się po raz pierwszy po osiągnięciu 50. dnia stażu. Później musisz odczekać 30 dni od poprzedniej wymiany by zdobyć kolejny (czyli jeśli zdobędziesz pierwszy kupon 56. dnia, kolejny będziesz mógł wymienić dopiero 86. dnia stażu). Przy sporym zapasie equus przestaje to być opłacalne (chociaż do pewnego momentu da się to obejść).
- Uśmiercanie koni to kolejna furtka do zdobycia kuponów. Koń na kupon musi umrzeć i być wysłany do nieba najwcześniej w wieku 30 lat (tak, sprawdzałam, nie trzeba czekać do 30 lat i 2 miesięcy, niezależnie co piszą na forum. Dowód: KLIK). Obowiązuje limit 10 koni w ciągu kolejnych 30 dni, by za każdym razem dostać kupon. Od 11 do 29 konia w niebie otrzymasz kupon tylko w jednym przypadku na trzy, od pozostałych koni dostaniesz losowy przedmiot z CR o wartości 1 kuponu. 30 i więcej koni już nic nie da.
- Rzecz oczywista - sprzedaż koni. Ale pamiętaj, że tak samo jak ty nie wydasz kuponów na słabego konia, tak samo nikt konia z niskim pg, niskimi umiejętnościami i słabym zdrowiem za kupony od ciebie nie kupi. Za kupony sprzedają się konie załadowane po brzegi przedmiotami z CR najlepiej w pełni wytrenowane na GP, konie z ZJ / SZJ, dobre jednorożce, źrebaki / wałachy z wysokim pg po Łzach.
- Innym sposobem jest zakup kuponu od gracza. Zazwyczaj wystawia on konia za żądaną kwotę eq, a następnie kupuje od ciebie innego za kupon - wszystko na sprzedażach zarezerwowanych. Ale ta opcja jest obarczona sporym ryzykiem - nigdy nie wiesz czy ów gracz wykaże się uczciwością.
- Jeśli masz talent możesz spróbować wysłać pracę do Czarnej Perły. Co prawda wymaga to zainwestowania 2 kuponów na zakup samej CP, ale jeśli praca przejdzie pomyślnie głosowanie zdobędziesz spory zapasik na... kolejne prace Wink. Więcej o wynagrodzeniu za CP znajdziesz tutaj KLIK. Pamiętaj że nie warto oszukiwać i plagiatować prac z internetu - oszustwo i tak się wcześniej czy później wyda, a ty dostaniesz zakaz wysyłania prac do CP.
- Czasem też można wygrać kilka kuponów w promocjach organizowanych przez Howrse. Ale to już zależy od szczęścia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Don Omar
Nowy
Don Omar

Nick w grze : Nie gram już ;p
Liczba postów : 16

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipostCzw Maj 23, 2013 11:27 am

Macie rację Smile

POMOCY BŁAGAM LUDZIE NIE BĄDŹCIE OBOJĘTNI !

http://www.zagroda-mgly.com/t12405-osipegaz moje pytanie jest w moim drugim poście Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Zarabianie kuponow Empty
PisanieTemat: Re: Zarabianie kuponow   Zarabianie kuponow I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zarabianie kuponow
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Potrzebuję 2 kuponów do CP
» 10 kuponów za SMS