Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dlaczego ZJ zniknęło po usunięciu pióra pegaza. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Dlaczego ZJ zniknęło po usunięciu pióra pegaza. Wto Paź 25, 2011 7:55 am | |
| Miałam tylko 2 pegazy, którym, na potrzeby eliksirów, usunęłam skrzydła. Niestety, jednemu z nich wraz z tym zniknęło ZJ i maść, pierwszemu maść zniknęła dużo wcześniej --KLIK--. Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego tak się stało i czy ktoś miał podobną sytuację? Zaczyna mnie to irytować... Już drugi raz mój koń stracił maść, tylko za pierwszym razem w wyniku wycofania maści lub skasowania konta przez autora maści. Zaznaczam, że maść jest nadal w powszechnym użyciu. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dlaczego ZJ zniknęło po usunięciu pióra pegaza. Wto Paź 25, 2011 8:22 am | |
| Ponieważ jeżeli usunęłaś skrzyła na potrzeby eliksirów, maść ze złotego jabłka przepada. |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Dlaczego ZJ zniknęło po usunięciu pióra pegaza. Wto Paź 25, 2011 8:42 am | |
| Ja głupia usunęłam skrzydełka pegazowi z żywiołem. I ani skrzydeł, ani żywiołu. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Dlaczego ZJ zniknęło po usunięciu pióra pegaza. Wto Paź 25, 2011 8:49 am | |
| - ApplePie napisał:
- Ponieważ jeżeli usunęłaś skrzyła na potrzeby eliksirów, maść ze złotego jabłka przepada.
Z tym, że wcześniej była podobna promocja i również ucięłam pióro koniowi ze ZJ. W tamtym wypadku maść nie zniknęła, dlatego zdziwiłam się tym, co zobaczyłam. Chciałam poświęcić KM, a nie ZJ. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dlaczego ZJ zniknęło po usunięciu pióra pegaza. | |
| |
| | | | Dlaczego ZJ zniknęło po usunięciu pióra pegaza. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|