Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Piernikowa Mamba Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 07/10/2011
| Temat: Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba Sob Paź 29, 2011 2:38 am | |
| Hej,tutaj będę wystawiać swoje prezentacje,wszystkie są po 5.000 equus więc proszę nie pytać o cenę Myślę,że się wam spodobają moje prace.Oto jedne z wielu moim prezentacji,wszystkie które pokazuję są na sprzedaż: Szczerze mówiąc,nie polecam tej w środku,trudno jest dopasować do niej kolor tekstu Przysyłam kod do obrazka,lub do całości (obrazek + ramki). A teraz zapraszam do kupna i czekam na krytykę (no i oczywiście na pochwały : D). Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Piernikowa Mamba dnia Wto Lis 01, 2011 7:03 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Piernikowa Mamba Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 07/10/2011
| Temat: Re: Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba Wto Lis 01, 2011 7:03 am | |
| Avatary Robię także avatary.Ruchome też mogę zrobić,ale nie że jakieś ludziki się ruszają,tylko że się zmieniają obrazki Za dwa obrazki 1.000 eq.za 3 - 1.500,za 4 - 2.000 itp. Ale zwykłe avatarki są już dużo tańsze,chociaż nie wiem,im więcej chcesz,tym więcej płacisz. -za ręcznie robiony - 700 eq -za obrazek z efektem - 500 eq Robię też avatary przeźroczyste.Tu cena tak jak u obrazka z efektem - 500 eq. | |
| | | | Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|