Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba

Go down 
AutorWiadomość
Piernikowa Mamba
Raczkujący
Piernikowa Mamba

Liczba postów : 82

Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba Empty
PisanieTemat: Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba   Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba I_icon_minipostSob Paź 29, 2011 2:38 am

Hej,tutaj będę wystawiać swoje prezentacje,wszystkie są po 5.000 equus więc proszę nie pytać o cenę Smile Myślę,że się wam spodobają moje prace.Oto jedne z wielu moim prezentacji,wszystkie które pokazuję są na sprzedaż:

Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba Pr23

Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba Pr24

Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba Pr25

Szczerze mówiąc,nie polecam tej w środku,trudno jest dopasować do niej kolor tekstu Smile Przysyłam kod do obrazka,lub do całości (obrazek + ramki). A teraz zapraszam do kupna i czekam na krytykę (no i oczywiście na pochwały : D).

Pozdrawiam Smile

Ostatnio zmieniony przez Piernikowa Mamba dnia Wto Lis 01, 2011 7:03 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Piernikowa Mamba
Raczkujący
Piernikowa Mamba

Liczba postów : 82

Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba Empty
PisanieTemat: Re: Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba   Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba I_icon_minipostWto Lis 01, 2011 7:03 am

Robię także avatary.Ruchome też mogę zrobić,ale nie że jakieś ludziki się ruszają,tylko że się zmieniają obrazki Very Happy
Za dwa obrazki 1.000 eq.za 3 - 1.500,za 4 - 2.000 itp.

Ale zwykłe avatarki są już dużo tańsze,chociaż nie wiem,im więcej chcesz,tym więcej płacisz.
-za ręcznie robiony - 700 eq
-za obrazek z efektem - 500 eq

Robię też avatary przeźroczyste.Tu cena tak jak u obrazka z efektem - 500 eq.
Powrót do góry Go down

Prezentacje | Avatary | - Piernikowa Mamba
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: