Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezentacje u Linea2010

Go down 
AutorWiadomość
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

Prezentacje u Linea2010 Empty
PisanieTemat: Prezentacje u Linea2010   Prezentacje u Linea2010 I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 7:33 am

Hej! Tworzę prezentacje z podstronami na stronie wix.com. Podstron może być nieskończoność, prezka może wyglądać jak książka czy... jak tam chcecie ;3.
Cena... cena zależy do prezentacji Smile. Osoby które robią u mnie prezentację płacą średnio 4-8 tyś, czasem więcej ale to z własnej inicjatywy. Jako zapłatę mogę też przyjąć dobrą klacz lub rzeczy z CR o wartości 1-2 kuponów.
Jak płacić? Po prostu wystawiam konika i go kupujesz za ustaloną cenę +cenę konia jeśli chcesz Smile. Jeśli to rzecz z CR to po prostu wysyłasz a jeżeli koń to wystawiasz za 500 equus.
Jeśli chcesz mogę ci pokazać parę przykładów prezentacji których nikt nie dostał i może właśnie ty ją dostaniesz Smile
Uwaga! Każdemu robię osobne konto na wix żeby klient mógł sobie zmieniać prezentację tak często jak mu się żywnie podoba Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567

Prezentacje u Linea2010
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: