Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| SPRZEDAM KLACZ, PG 433.34 (tyle będzie po zabawach) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: SPRZEDAM KLACZ, PG 433.34 (tyle będzie po zabawach) Nie Mar 27, 2011 8:41 am | |
| Na życzenie mogę sprzedać tuż po zabawach z zastosowaniem 1.20 dodatkowego PG, wtedy będzie miała właśnie PG 433.34
Aktualnie PG 432.14 CZYSTA KREW! 2 GWIAZDKI DOSKONAŁOŚCI!
LINK DO KLACZY
Jest już wystawiona i taka cena obowiązuje. Jeśli ktoś się zdecyduję tylko np za kilka dni albo po zabawach (z dodatkowym 1.20 PG), to zarezerwuję sprzedaż. Jest to jedna z najlepszych klaczy aktualnie dostępnych (i to klacz, która urodzi Wam świetne cielątka jeśli skorzystacie z moich pokryć Bucefała Per aspera ad astra), więc z ceny raczej nie zejdę. Chyba że zaoferujecie coś z CR czego potrzebuję
- Objęcia Morfeusza - Klepsydra Kronosa - Woda Młodości
Wtedy możemy podyskutować nt. znacznego obniżenia ceny, ew. obniżenia do minimum (zależnie co z wymienionych przedmiotów zaoferujesz) | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: SPRZEDAM KLACZ, PG 433.34 (tyle będzie po zabawach) Nie Mar 27, 2011 2:02 pm | |
| Śliczne koniki, ale nie stać mnie na 2 kupony. Powinny się sprzedać jestem od niedawna fanem qńqv fryzyjskich | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: SPRZEDAM KLACZ, PG 433.34 (tyle będzie po zabawach) Nie Mar 27, 2011 10:56 pm | |
| Koniuch sprzedany, zamykam... Nie myślałam, że tak szybko pójdzie | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: SPRZEDAM KLACZ, PG 433.34 (tyle będzie po zabawach) | |
| |
| | | | SPRZEDAM KLACZ, PG 433.34 (tyle będzie po zabawach) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |