Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Szukam boksów z marchewkami

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Sakti
Raczkujący
Sakti

Liczba postów : 66

Szukam boksów z marchewkami Empty
PisanieTemat: Szukam boksów z marchewkami   Szukam boksów z marchewkami I_icon_minipostNie Lis 13, 2011 1:00 pm

Szukam boksów z marchewkami, cena nie ważna, umiejętności wymagane czym niższe tym lepiej, ale i dla koni z większymi umiejkami szukam boksów. Potrzebuje ok 60 miejsc, możesz zarezerwować to rezerwuj lub napisz Smile
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: Szukam boksów z marchewkami   Szukam boksów z marchewkami I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 5:39 am

W moim ośrodku jest 8 miejsc (w tym 2 dostępne). Cena: 10 Eq, są marchewki pod koniec listopada będą mieszanki, ściółka z lnu też jest i lekcje dające 46 Eq. Minimalny poziom um. to 10. Sa u nas 3 konie z um. powyżej 100 (w tym 2 powyżej 200). Mój ośrodek nazywa się § Spanish Stable §.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Mirelle
Już coś wie
Mirelle

Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: Szukam boksów z marchewkami   Szukam boksów z marchewkami I_icon_minipostCzw Gru 08, 2011 5:28 am

Ja mam marchewki ; ) Dodatkowo, jeżeli umiejętności są większe niż 300 lub masz źrebaka na Grand Prix prysznic gratis.
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

PisanieTemat: Re: Szukam boksów z marchewkami   Szukam boksów z marchewkami I_icon_minipostCzw Gru 08, 2011 8:19 am

też mam marchewki, poziom umiejętności niewysoki, + prysznic .
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Szukam boksów z marchewkami   Szukam boksów z marchewkami I_icon_minipostCzw Gru 08, 2011 9:28 am

ja mam tylko, ze wymagany poziom zakwaterowania 500. jak masz powyzej 700 to dostajesz prysznic Very Happy jak zarejestrujesz boskie - 2 lub 3 na ok. miesiac to dostaniesz cos z CR Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Szukam boksów z marchewkami   Szukam boksów z marchewkami I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Szukam boksów z marchewkami
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Szukam OJ z prysznicem i marchewkami dla mojego konia do GP
» Szukam osoby do wkładania koni do boksów :D
» OJ z marchewkami
» szukam kf
» Poszukuję OJ z marchewkami dla mojej klacz rożka!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: