| Odchodzę z Zagrody | |
|
+9playerxyz Róża-chodowca9 mina stirit1 Malto CzekoBoom Pati...xd Aki LadyArvena nevinowa 13 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 10:28 am | |
| Odchodzę bo nie chcę już widzieć tych osób które za twoimi plecami plotkują na twój temat. Mam dość! Jeśli masz coś do mnie napisz, a nie piszesz o tym do innych. Brak ci odwagi? Tak czy inaczej moje konto będzie tu, ale nie będę brać czynnego udziału w tworzeniu forum. Może założę własne. |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| |
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 10:50 am | |
| Kto? Co? Oo Od razu będziesz wszystkich porzucać, bo ktoś coś złego na twój temat powiedział? Różni ludzie chodzą po świecie, nie da się, żeby wszyscy cię lubili Każdy ma swoje wady i zalety. Dodatkowo coś, co jednemu się podoba, innemu może przeszkadzać. Nigdy nie podpasujesz się wszystkim - najwyżej możesz się nabawić depresji. Olej to i żyj dalej. Nawet taki przykład. Będziesz dobrze się uczyć - dla rodziców i nauczycieli "super". Dla gorszych uczniów - "kujonica" Będziesz źle się uczyć - dla gamoni "super, swoja dziewczyna". Dla lepszych uczniów, nauczycieli i rodziców - "gamoń" Zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie spodobasz, ktoś kto cię obgada, wyśmieje. Trzeba tylko nauczyć się tym nie przejmować. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 10:54 am | |
| Ale to też chodzi o nieuporządkowane forum, nie chce mi się tłumaczyć. |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 11:03 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 11:06 am | |
| mycha, napisz do mnie, proszę. |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 11:10 am | |
| - APX napisał:
- mycha, napisz do mnie, proszę.
Niedługo napiszę Myślę że jutro, bo jestem na stacjonarnym komputerze, nie chce mi się ściągać gg. jutro odzyskam lapka | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 12:07 pm | |
| Ci co najwięcej plotkują to zazdroszczą zapewne Nie ma się czym przejmować |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Wto Lis 15, 2011 12:17 pm | |
| APX jak ty możesz!!!? Babo,jak mówi Lady Arvena świat się nie kończy na jednej czy dwóch osobach T.T Czy myślisz,że tylko ty jesteś jedyna?! Ja jestem INNA i jestem odmieńcem i co z tego? To znaczy,że jestem wyjątkowa.I ty też. To zazdrość innych wpływa na to co robią lub piszą.O.O Zobacz do czego doszłaś... Może i jestem głupia,bo nawet Cię nie znam,ani nie wiem o co dokładniej chodzi,ale wiem,że warto zostać z nami.... I powiem jeszcze jedno..Nie warto..nie warto odchodzić dla nich..dla tych,którzy nie mają szacunku dla innych.. |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 12:22 pm | |
| Jak ja nie lubię jak ktoś jest obgadywany. Od razu bym taka osobę najchętniej w..ła w tyłek (już 4 osoby ode mnie dostały za obgadywanie). I zawsze jestem po stronie osoby obgadywanie. Nie ma czym się przejmować. Co do innej rzeczy to Pysia i Avrena już powiedziały (wiec nie będę się powtarzać). | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 12:44 pm | |
| To chodzi o kogoś, kto mówi do mnie ach ocha super a obrabia mi dupe |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 12:50 pm | |
| Według mnie nie powinnaś odchodzić. Jesteś jedną z osób na ZM, dla kogo jeszcze tutaj zaglądam, udzielam się i interesuję się "ruchem" na Zagrodzie. Ta osoba, która tak robi jest po prostu nikim w świecie, nie znajdzie dobrych kumpli, przyjaciół, ani drugiej połówki - przez charakter. Poza tym takimi osobami nie należy się przejmować, bo naprawdę nie warto. Za jakiś czas pewnie pożałowałabyś wyboru, bo teraz działają emocje - gniew na tą osobę. Lepiej przemyśl to jeszcze i naprawdę zależy mi, żebyś tutaj została, z nami. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 12:54 pm | |
| - APX napisał:
- To chodzi o kogoś, kto mówi do mnie ach ocha super a obrabia mi dupe
APX, to się zaciska zęby i robi się dalej swoje. Masz swój rozum, prawda? Takie wątki kojarzą mi się tylko z jednym - człowiek "poszkodowany" pisze post po to, by zrobić zamieszanie wokół siebie i by wymusić na innych reakcję, najczęściej właśnie taką w deseń "Nie odchodź, nieee, jesteś nam tu bardzo potrzebna!". Nieważne, jaki był Twój zamysł, kiedy zakładałaś ten temat. Nie mnie Ciebie oceniać. Ważne, byś postąpiła tak, jak tego naprawdę chcesz. Jest Ci tu przez tą osobę tak źle, że wchodzenie na forum stało się męczarnią? Dla własnego komfortu zrezygnuj lub chociaż zrób sobie przerwę. Forum jest dla Ciebie ważne i nie chcesz stąd odchodzić? Zostań i ignoruj docinki. Tylko od Ciebie i od Twoich odczuć zależy, co postanowisz. | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Wto Lis 15, 2011 1:59 pm | |
| Nieeee Nie odchodź | |
|
| |
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Sro Lis 16, 2011 5:19 am | |
| Szkoda Ale do pozostałych:uszanujcie to co ona mówi!Nie wszyscy są tacy sami! A to dla Ciebie na odchodne | |
|
| |
playerxyz Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: ja jestem przekonana że to kołor ;) Sro Lis 16, 2011 8:14 am | |
| a ja znów jestem przekonana że to wpływ nowego koloru w forum. kolor jest w stanie niesamowicie zadziałać na psychikę, o wiele więcej niż sobie znajemy z tego sprawę. Aaaarweeeeenaaaa.... błaaa-gam czyj to pomysł... ten różowy brązbeż jest straszny... za ciemny po prostu, kontrast do napisanyc liter jest za mały. nie dało by się jakiegoś mniej deprymującego, mniej ciemnego koloru znaleźć...? | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sro Lis 16, 2011 8:49 am | |
| Boże liściasty...Arvenko prosimy o zmianę koloru..Tak ,,szczypie" w oczy..ten co jest teraz.. |
|
| |
playerxyz Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: ....a .... tło może? Sro Lis 16, 2011 1:23 pm | |
| - Pysia2762Pysia2762 napisał:
- Boże liściasty...Arvenko prosimy o zmianę koloru..Tak ,,szczypie" w oczy..ten co jest teraz..
Arveno a może gdyby ten aktualny kolor tła przynajmniej? wiesz, ten który teraz tłem jest tam na górze - tak to dało by się przynajmniej coś przeczytać, teraz kleję przy monitorze, już liczę wydatki na okulary, zaczynam na nie oszczędzać, pierwsze grosze już odłożyłam... błaaagaaaamyyy.... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Czw Lis 17, 2011 11:21 pm | |
| NEWS
Byłam u lekarza na badaniu, wykryto u mnie częstoskurcz i założono cholter na serce. Nie będę mieć raczej czasu na grę, dlatego proszę członków hodowli o opiekę nad nią. Proszę przekazać też Staficzce. Inną stroną tego jest to że wręcz nie mogę korzystać z urządzeń elektrycznych. Tak, więc liczę na was mordeczki;* APX-owa idzie leczyć serducho;) |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Pią Lis 18, 2011 4:33 am | |
| Kurczę, współczuję Ale widzę że masz dobre podejście, uśmiechasz się i to najważniejsze Powodzenia i czekamy na powrót | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Pią Lis 18, 2011 8:10 am | |
| - APX napisał:
- NEWS
Byłam u lekarza na badaniu, wykryto u mnie częstoskurcz i założono cholter na serce. Nie będę mieć raczej czasu na grę, dlatego proszę członków hodowli o opiekę nad nią. Proszę przekazać też Staficzce. Inną stroną tego jest to że wręcz nie mogę korzystać z urządzeń elektrycznych. Tak, więc liczę na was mordeczki;* APX-owa idzie leczyć serducho;) uuu niedobrze. ale wróć do nas |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Czw Lis 24, 2011 7:29 am | |
| Ciężko mi tu pisać ;( Słyszeliście już ?
| |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody Czw Lis 24, 2011 8:59 am | |
| To tak jakbyś dostał jedynkę i skończył z życiem! Nie poddawaj się! Kiedyś jedna do mnie powiedziała "Kujonek", ale teraz jesteśmy przyjaciółkami! Jesteś jedną z tych najbardziej znanych na Zagrodzie i chcesz z nią skończyć? Ale jeśli nie no to | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Odchodzę z Zagrody | |
| |
|
| |
| Odchodzę z Zagrody | |
|