Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czego brak w Zagrodzie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Czego brak w Zagrodzie Sob Lis 19, 2011 5:04 am | |
| Piszcie proszę co byście chcieli aby było dodane. Ja proponuję cennik (jest w trakcie robienia) oraz licytacje o pewnych godzinach. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sob Lis 19, 2011 5:12 am | |
| Ciekawe czy jest taki skrypt,żeby zrobić takie ,,prawdziwe" aukcje,licytacje itp...Może coś takiego..,ale to nie do tematu:) hmm...co bym dodała? myślę,że cennik faktycznie by się przydał,a może O hodowli..gdzie moglibyśmy wymieniać się doświadczeniami w hodowli okreslonych ras? |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Czego brak w Zagrodzie Sob Lis 19, 2011 5:30 am | |
| - Pysia2762Pysia2762 napisał:
- Ciekawe czy jest taki skrypt,żeby zrobić takie ,,prawdziwe" aukcje,licytacje itp...Może coś takiego..,ale to nie do tematu:) hmm...co bym dodała? myślę,że cennik faktycznie by się przydał,a może O hodowli..gdzie moglibyśmy wymieniać się doświadczeniami w hodowli okreslonych ras?
Pysiu kochana, dzisiaj zabieram się za robienie cennika crków i koników. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sob Lis 19, 2011 5:31 am | |
| Czeko,no wiem,bo to jest potrzebne,ale takie licytacje to by było coś fajnego,nie? |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Czego brak w Zagrodzie Sob Lis 19, 2011 5:39 am | |
| W sumie tak.. Ale wtedy nie mieliby pomysłów na nowości, bo przecież błyskawiczne sprzedaże.. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czego brak w Zagrodzie Sob Lis 19, 2011 5:43 am | |
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sob Lis 19, 2011 6:00 am | |
| APX cicho bo robisz mi smaka!XD |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Czego brak w Zagrodzie Sob Lis 19, 2011 9:17 am | |
| - APX napisał:
- Wódki! :p
E tam Wódki nie pijam, piwa też praktycznie nie... Zdarza się z trzy razy do roku, jak się gdzieś z dziewczynami wybiorę... Ale zazwyczaj one piją, a ja nie Nie przepadam za alkoholem. Jeszcze wino - jak ostatnio na weselu - owszem. Ale inne... Piwo gorzkie, chyba że z sokiem... Ale też zależy jakim. Wolę normalny napój. A alkohol - w czekoladkach | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sob Lis 19, 2011 9:22 am | |
| Oj Arveno ja ostatnio też byłam na weselu! ^.^ lepiej nie mówić co robiłyśmy!XD przez 2 dni ze 123 [jak dobrze liczyłyśmy] wypiłyśmy tymbarków! ja i dwie koleżanki:D |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czego brak w Zagrodzie | |
| |
| | | | Czego brak w Zagrodzie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|