Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Diamencik :) | |
|
+19avrilka Aglyss kara250 Philipek Uśmieszek Sakura sajgon EveDallas hanka1998 Ejli Aki Malto Oresama Casablanka OneStepCloser LadyArvena florie CzekoBoom Nevarra 23 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 03, 2012 12:17 pm | |
| Ejli- spokojnie, ja też nie mam boskich, ale jakoś to nie niszczy mi gry. Mogę gapic się na swoje konie z ZJ i Z. Harmonii i czasami są one lepsze niż jakiekolwiek boskie. Też nie kupuje kuponów (no ok, raz się zdarzyło), ranking mam niski, ale gra to dla mnie tylko zabawa, nie mam zamiaru jej sobie psuc byciem EMO itp. Tak więc pocieszę cię: mam wyższy staż niż ty i żadnego boskiego | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Sro Sty 04, 2012 5:26 am | |
| Cia.. Ale zabawa zabawą,zniszczyły ją same promocje .. -.- Mówiąc to mam na myśli,że zamiast cieszyć się grą,nauczyć się trenować konie,i w ogóle zacząć prowadzić prestiżową hodowlę to ja skupiam się na czymś,czego z powodu braku kuponów i tak nie zdobędę.. Gdyby promocje były rzadsze,a ja nie miałą takiego pecha to byłoby Ok. - miałabym się z czego cieszyć,ale że Owlientowi się pomieszało,że zamiast szczęśliwej gry wielu graczy mają być rzeczy mocno powiązane ze zdobyciem pieniędzy(Poprzez masakryczne ilości kupionych kuponów..) to wiesz.. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Sro Sty 04, 2012 5:49 am | |
| To ja chce konia Ununnilium - dla niedoinformowanych, inaczej nazwywa sie Darmsztadt, taki pierwiastek chemiczny. Zresztą mniejsza. szcvzerze to nie wiem, jak na Howrse było kiedys, ale teraz i tak zdaje mi się, że promoicji jest za duzo. Co i raz jedna, i co i raz jakieś nowe Boskie. A wystarczyłyby dwa-trzy, no może cztery konkursy w roku, i nie zawsze Boskie - co najwyżej nowa rasa (np. Mustangi, Koniki polskie czy cuś) | |
| | | sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Nie Sty 15, 2012 7:55 am | |
| Mnie też te wszystkie promocje denerwują. Ciężko im zrobić jakąś porządną? Walą ich mnóstwo takich samych i... nudnych. Ow napisała (cytuję), "...promocje nie są sensem gry, tylko jej udoskonaleniem...". Ciekawe, widać Ow mówi co innego, niż robi. Howrse jest zbyt prostą grą i niestety - trzeba kupować kupony, bo inaczej nie zajedziesz daleko. Pierwsze dni promocji są fajne, bo wydaje się, że możesz za darmo zgarnąć główną nagrodę i wszyscy mają równe szanse - super, ale w pewnym dniu pojawia się promocja z rogami obfitości i Ci, których stać na kupony, to kupują RO i zgarniają główną nagrodę. A co pozostaje dla innych? Nic, zero, null... Tak właśnie jest z każdą promocją. Miło... | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Nie Sty 15, 2012 8:34 am | |
| Dla mnie nie jest za wiele promocji, ale w tej chwili są kiepskie, czyli takie, w których nie biorę udziału lub wygrywam szajs... Podobało mi się, jak za zadania zdobywałam RO, ZJ, OM, itd. Wtedy miałam mobilizację do angażowania się w promocję, w tej chwili nie, jak wpadnie śnieżka, odsyłam ją do kogoś, ale niespecjalnie mi na tym zależy. Boskich nie biorę już w ogóle pod uwagę, musiałabym nie jeść, nie ubrać się, żeby mieć kupony na RO, przy których po otworzeniu kilkunastu sztuk dopiero wpadnie mi boski, który de facto na nic może się nie przydać... Po co mi to? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 17, 2012 1:29 am | |
| Ja tam się w promocję nie wciągam Robię strajk. Ile ja już wydałam ... Biorę to co dają a jak mam kupić to sobie odpuszczam |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 17, 2012 2:36 am | |
| Mam 2 boskie-Grani. Konie beznadziejne,tylko zżerają kupony na CO- i właśnie o to chodzi Owlientowi. Na kasie i dobrym imieniu firmy- np. przestrzeń twórcza i promocje typu 'Kup ileś tam kuponów za fortunę, aby wygrać Skrzynię Skarbów- w której nie ma nnlic szczególnego.' | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 17, 2012 5:34 am | |
| Ja mam 11 boskich koni,więc nie mogę narzekać. Uśmieszek-ja uważam,że połowa takich promocji wiąże się z wydawaniem pieniędzy na kuponów. A to tylko GRA. Ludzie o Gypse się zabijali,a co dopiero takie Krezusy czy Baliosy. Dlatego ja już w takie rzeczy się nie bawię,niech sobie zarobią na kimś innym ale nie na mnie. A co do Diamenta-graficznie jest ślicznie zrobiony,ale właściwie jest tylko ozdobnym koniem boskim,bo żadnych korzyści nie daje. | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 17, 2012 5:53 am | |
| Koniara54- w 100% się zgadzam. | |
| | | kara250 Już coś wie
Nick w grze : AC / DC Liczba postów : 103 Dołączył : 14/01/2012
| | | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Czw Lut 23, 2012 1:19 am | |
| Ja wiem co to jest. Nie będzie można go zdobyć w żadnej promocji. Mają go ci, którzy zdobyli wszystkie Boskie Konie z rodziny Kamieni Szlachetnych. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Diamencik :) Sob Lut 25, 2012 8:59 am | |
| Stare howrse zginęło... Więcej boskich konie i mniej starania się...To straszne. | |
| | | weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Sob Lut 25, 2012 9:03 am | |
| O Boże Denerwują mnie te Boskie konie. | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Diamencik :) Sob Lut 25, 2012 9:10 am | |
| | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Diamencik :) Nie Lut 26, 2012 1:35 am | |
| - OneStepCloser napisał:
- CzekoBoom napisał:
- LadyArvena napisał:
- ładny... Ale coś mi się wydaje, ze połączenie z Ubisoft nie wyszło nam na dobre. Dawniej między promocjami było trochę przerwy, był czas na zdobycie kuponów, zajęcie się hodowlą... A teraz na siłę, naciągają na kupno, ciągle coś nowego, po 2 boskie konie na miesiąc...
Dawniej gra była też dla rozrywki, teraz głównie dla zarobku twórców Dokładnie.. Teraz nie ma chwili wytchnienia, na siłę wciskają byle promocje, żeby jedynie zarobić. Aż pomysłów im brakuje i walą ciągle te szlachetne.. Ehh. Zgadzam się. Nie minęły nawet chyba trzy dni od ostatniej promocji, a już dali nową -.- Diament - nawet bardzo ładny Postarali się. Może więc to ostatni z tych szlachetnych?... Dokładnie!Aby tylko więcej i więcej.I jak tu się łapać i zrobić przerwę aby zdobyć kupony na jakąś promocje? | |
| | | ula348 Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 03/03/2012
| Temat: Re: Diamencik :) Nie Kwi 08, 2012 7:27 am | |
| - LadyArvena napisał:
- ładny... Ale coś mi się wydaje, ze połączenie z Ubisoft nie wyszło nam na dobre. Dawniej między promocjami było trochę przerwy, był czas na zdobycie kuponów, zajęcie się hodowlą... A teraz na siłę, naciągają na kupno, ciągle coś nowego, po 2 boskie konie na miesiąc...
Dawniej gra była też dla rozrywki, teraz głównie dla zarobku twórców Racja. Promocja za promocją...To dobija | |
| | | truskaweczkaa Już coś wie
Liczba postów : 208 Dołączył : 04/08/2011
| Temat: Re: Diamencik :) Pon Maj 14, 2012 9:20 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Diamencik :) | |
| |
| | | | Diamencik :) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |