Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Diamencik :)

Go down 
+19
avrilka
Aglyss
kara250
Philipek
Uśmieszek
Sakura
sajgon
EveDallas
hanka1998
Ejli
Aki
Malto
Oresama
Casablanka
OneStepCloser
LadyArvena
florie
CzekoBoom
Nevarra
23 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

Diamencik :) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostWto Sty 03, 2012 12:17 pm

Ejli- spokojnie, ja też nie mam boskich, ale jakoś to nie niszczy mi gry. Mogę gapic się na swoje konie z ZJ i Z. Harmonii i czasami są one lepsze niż jakiekolwiek boskie. Też nie kupuje kuponów (no ok, raz się zdarzyło), ranking mam niski, ale gra to dla mnie tylko zabawa, nie mam zamiaru jej sobie psuc byciem EMO itp.

Tak więc pocieszę cię: mam wyższy staż niż ty i żadnego boskiego Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostSro Sty 04, 2012 5:26 am

Cia.. Ale zabawa zabawą,zniszczyły ją same promocje .. -.- Mówiąc to mam na myśli,że zamiast cieszyć się grą,nauczyć się trenować konie,i w ogóle zacząć prowadzić prestiżową hodowlę to ja skupiam się na czymś,czego z powodu braku kuponów i tak nie zdobędę.. Gdyby promocje były rzadsze,a ja nie miałą takiego pecha to byłoby Ok. - miałabym się z czego cieszyć,ale że Owlientowi się pomieszało,że zamiast szczęśliwej gry wielu graczy mają być rzeczy mocno powiązane ze zdobyciem pieniędzy(Poprzez masakryczne ilości kupionych kuponów..) to wiesz..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostSro Sty 04, 2012 5:49 am

To ja chce konia Ununnilium - dla niedoinformowanych, inaczej nazwywa sie Darmsztadt, taki pierwiastek chemiczny. Zresztą mniejsza.
szcvzerze to nie wiem, jak na Howrse było kiedys, ale teraz i tak zdaje mi się, że promoicji jest za duzo. Co i raz jedna, i co i raz jakieś nowe Boskie. A wystarczyłyby dwa-trzy, no może cztery konkursy w roku, i nie zawsze Boskie - co najwyżej nowa rasa (np. Mustangi, Koniki polskie czy cuś)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
sajgon
Raczkujący
sajgon

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostNie Sty 15, 2012 7:55 am

Mnie też te wszystkie promocje denerwują. Ciężko im zrobić jakąś porządną? Walą ich mnóstwo takich samych i... nudnych. Ow napisała (cytuję), "...promocje nie są sensem gry, tylko jej udoskonaleniem...". Ciekawe, widać Ow mówi co innego, niż robi. Howrse jest zbyt prostą grą i niestety - trzeba kupować kupony, bo inaczej nie zajedziesz daleko. Pierwsze dni promocji są fajne, bo wydaje się, że możesz za darmo zgarnąć główną nagrodę i wszyscy mają równe szanse - super, ale w pewnym dniu pojawia się promocja z rogami obfitości i Ci, których stać na kupony, to kupują RO i zgarniają główną nagrodę. A co pozostaje dla innych? Nic, zero, null... Tak właśnie jest z każdą promocją. Miło...
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostNie Sty 15, 2012 8:34 am

Dla mnie nie jest za wiele promocji, ale w tej chwili są kiepskie, czyli takie, w których nie biorę udziału lub wygrywam szajs... Podobało mi się, jak za zadania zdobywałam RO, ZJ, OM, itd. Wtedy miałam mobilizację do angażowania się w promocję, w tej chwili nie, jak wpadnie śnieżka, odsyłam ją do kogoś, ale niespecjalnie mi na tym zależy. Boskich nie biorę już w ogóle pod uwagę, musiałabym nie jeść, nie ubrać się, żeby mieć kupony na RO, przy których po otworzeniu kilkunastu sztuk dopiero wpadnie mi boski, który de facto na nic może się nie przydać... Po co mi to?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostWto Sty 17, 2012 1:29 am

Ja tam się w promocję nie wciągam Razz
Robię strajk. Ile ja już wydałam ...
Biorę to co dają a jak mam kupić to sobie odpuszczam
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostWto Sty 17, 2012 2:36 am

Mam 2 boskie-Grani. Konie beznadziejne,tylko zżerają kupony na CO- i właśnie o to chodzi Owlientowi. Na kasie i dobrym imieniu firmy- np. przestrzeń twórcza i promocje typu 'Kup ileś tam kuponów za fortunę, aby wygrać Skrzynię Skarbów- w której nie ma nnlic szczególnego.'
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostWto Sty 17, 2012 5:34 am

Ja mam 11 boskich koni,więc nie mogę narzekać. Smile
Uśmieszek-ja uważam,że połowa takich promocji wiąże się z wydawaniem pieniędzy na kuponów. A to tylko GRA. Ludzie o Gypse się zabijali,a co dopiero takie Krezusy czy Baliosy.
Dlatego ja już w takie rzeczy się nie bawię,niech sobie zarobią na kimś innym ale nie na mnie.

A co do Diamenta-graficznie jest ślicznie zrobiony,ale właściwie jest tylko ozdobnym koniem boskim,bo żadnych korzyści nie daje. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostWto Sty 17, 2012 5:53 am

Koniara54- w 100% się zgadzam. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostSro Lut 22, 2012 3:08 pm

Trochę dużo tych nowości :/ Ale super jest, można go zdobyć kiedy zbierze się całą kolekcję kamieni Sad Diamencik :) - Page 2 2578313619
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostCzw Lut 23, 2012 1:19 am

Ja wiem co to jest. Nie będzie można go zdobyć w żadnej promocji. Mają go ci, którzy zdobyli wszystkie Boskie Konie z rodziny Kamieni Szlachetnych.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 8:59 am

Stare howrse zginęło...
Więcej boskich konie i mniej starania się...To straszne. Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 9:03 am

O Boże Diamencik :) - Page 2 2153337378
Denerwują mnie te Boskie konie.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 9:10 am

Czemu?
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 1:35 am

OneStepCloser napisał:
CzekoBoom napisał:
LadyArvena napisał:
ładny... Ale coś mi się wydaje, ze połączenie z Ubisoft nie wyszło nam na dobre. Dawniej między promocjami było trochę przerwy, był czas na zdobycie kuponów, zajęcie się hodowlą... A teraz na siłę, naciągają na kupno, ciągle coś nowego, po 2 boskie konie na miesiąc...
Dawniej gra była też dla rozrywki, teraz głównie dla zarobku twórców

Dokładnie.. Teraz nie ma chwili wytchnienia, na siłę wciskają byle promocje, żeby jedynie zarobić. Aż pomysłów im brakuje i walą ciągle te szlachetne.. Ehh.

Zgadzam się. Nie minęły nawet chyba trzy dni od ostatniej promocji, a już dali nową -.-
Diament - nawet bardzo ładny Very Happy Postarali się. Może więc to ostatni z tych szlachetnych?...
Dokładnie!Aby tylko więcej i więcej.I jak tu się łapać i zrobić przerwę aby zdobyć kupony na jakąś promocje? Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
ula348
Nowy
ula348

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostNie Kwi 08, 2012 7:27 am

LadyArvena napisał:
ładny... Ale coś mi się wydaje, ze połączenie z Ubisoft nie wyszło nam na dobre. Dawniej między promocjami było trochę przerwy, był czas na zdobycie kuponów, zajęcie się hodowlą... A teraz na siłę, naciągają na kupno, ciągle coś nowego, po 2 boskie konie na miesiąc...
Dawniej gra była też dla rozrywki, teraz głównie dla zarobku twórców
Racja. Promocja za promocją...To dobija Diamencik :) - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipostPon Maj 14, 2012 9:20 am

CzekoBoom napisał:
No nieee, dobijają już mnie te boskie szlachetne..
Diamencik :) - Page 2 2153337378
nie martw się, nie jesteś sama Very Happy Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Diamencik :)   Diamencik :) - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Diamencik :)
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-