Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Pytania związane z forum - jak przenosic posty do innego dzialu, jak sprawic by zakladki się nie chowały [edycja moderatora] | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Piernikowa Mamba Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 07/10/2011
| Temat: Pytania związane z forum - jak przenosic posty do innego dzialu, jak sprawic by zakladki się nie chowały [edycja moderatora] Nie Lis 20, 2011 7:16 am | |
| A więc.Zrobiłam sobie forum O howrse.Na tej samej stronie,co została założona zagroda Nie,nic nie stąd nie ściągnęłam Ale jak dodaję do np. Arabów zakładki 'Sprzedaże' , 'Handel' itp. to one się nie chowają tak jak tutaj,jak zrobić,żeby się chowały? A teraz nowe pytanie - Jak przenieść post do innego działu?
Ostatnio zmieniony przez Piernikowa Mamba dnia Pon Lis 21, 2011 7:20 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Pytania związane z forum - jak przenosic posty do innego dzialu, jak sprawic by zakladki się nie chowały [edycja moderatora] Nie Lis 20, 2011 9:49 am | |
| Wejdź w panel administracyjny. Zakładka Display. Po lewej znajdź "Home page", a pod tym "Structure and hierarchy". Wybierasz górne medium | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Pytania związane z forum - jak przenosic posty do innego dzialu, jak sprawic by zakladki się nie chowały [edycja moderatora] Czw Lis 24, 2011 4:39 am | |
| Trzeba było napisać to pytanie w nowym poście, bo nie zauważyłam, że coś nowego jest Przypadkiem weszłam. Przenoszenie tematu: na dole pod tematem, po lewej masz "Quick mod tools" i takie rozwijane menu. Wybierasz "przesuń ten temat" i wyskakuje ci, do jakiego działu chcesz wrzucić. Komenda "split" dzieli temat, czyli zabiera część postów i robi z tego nowy temat. Sama zaznaczasz, które posty. Komenda "merge" łączy tematy | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pytania związane z forum - jak przenosic posty do innego dzialu, jak sprawic by zakladki się nie chowały [edycja moderatora] | |
| |
| | | | Pytania związane z forum - jak przenosic posty do innego dzialu, jak sprawic by zakladki się nie chowały [edycja moderatora] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|