Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy słusznie? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Czy słusznie? Sro Lis 23, 2011 8:17 am | |
| Ktoś wysłał mi zaproszenie, więc zaakceptowałam. Wszystkie akceptuję . POtem kupił mi los o którego go nie prosiłam i wysłał mi taką widomość: - Cytat :
- ja Ci wysłałem los aty mi jeszcze nie wiec czekam
Nic nie było o wymianie mówionej, więc odpowiedziałam: - Cytat :
- Przepraszam, ale ja nic nie mówiłam że los chcę lub wymienię ! NIestety, ale to twoja strata - na początku się pytaj czy ktoś się z tobą wymieni, a nie kupuj mu i proś o los !
Czy słusznie postąpiłam? Może mnie zgłosić... Czy Ow mi nic nie zrobi? dał mi los za darmochę A jakby wyście by postąpili? | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Czy słusznie? Sro Lis 23, 2011 8:30 am | |
| No i odpowiedział: - Cytat :
- no jak nie przecież napisałem los z lo a ty odpowiedziałeś ok to co udajesz cwaniaka a poza tym szkoda Ci 200 eq.w grze czy o co Ci chodzi?
I tak na prawdę myślę, że albo miałam włam albo on mnie z kimś pomylił. To moja druga wiadomość + jeszcze jedna od hpowrse jako zaproszenie | |
| | | Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Czy słusznie? Sro Lis 23, 2011 9:56 am | |
| Nie no, postąpiłaś dobrze. Skoro Ci nic nie pisał, tylko od tak wysłał los masz prawo nie odesłać. Wymiany losami są na własną odpowiedzialność. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Czy słusznie? Sro Lis 23, 2011 11:51 am | |
| Z jednej strony racja stoi po Twojej stronie, do niczego się nie deklarowałaś, zaś z drugiej... aktualnie zaproszenie od nieznajomego oznacza tylko jedno - wymianę losami. Więc jeśli zaakceptowałaś znajomość i zobaczyłaś, że on Ci wysłał los, dla samego spokoju mogłaś się zrewanżować... Jednak to tylko mój punkt widzenia. Ja, zazwyczaj, kiedy przyjmuję zaproszenie od kompletnie obcego gracza, wysyłam los jako pierwsza - w sumie nawet nie patrzę, czy otrzymałam rewanż | |
| | | florie Już coś wie
Liczba postów : 121 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Czy słusznie? Sro Lis 23, 2011 12:01 pm | |
| Tu jest sprawa zwykłej życzliwości - ja zawsze wysyłam pierwsza, nie sprawdzam nawet, czy ktoś odesłał. 200 Equus nie majątek, a mogę pomóc komuś coś fajnego wygrać. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy słusznie? | |
| |
| | | | Czy słusznie? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|