Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wiadomość o schronisku - ban!

Go down 
+7
mina stirit1
Anonimowy_Hodowca
wierszownik
Aki
CzekoBoom
Rose666
Malto
11 posters
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Wiadomość o schronisku - ban! Empty
PisanieTemat: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 10:21 am

Nie będę tego komentowała, bo aż nie wiem, co napisać. Ktoś tu chyba traci rozum...

Cytat :
Witajcie,

Informuję, że w poniedziałek 28.11.11 rozsyłana powszechnie wiadomość o ratowaniu schroniska w Józefowie zostanie zablokowana i wszystkie osoby, które mają ją w swojej poczcie (zarówno przychodzącej, jak i wychodzącej) otrzymają automatycznego bana z poczty. Usuńcie więc ją do tego czasu ze swoich skrzynek pocztowych- macie na to aż 3 dni.

Mowa o wiadomości zaczynającej się od słów:
"Kochani, sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! ..."
Wszystkim, którzy chcą wiedzieć więcej na temat informacji rozpowszechnianych w tej wiadomości odsyłam pod ten link.

Przypominam, że w czasie pisania wiadomości, macie wyświetloną poniższą informację:
"Uwaga: wszystkie obraźliwe wiadomomości są niedozwolone w Howrse. W tym:
Wiadomości zawierające przekleństwa lub dokuczliwe
Wymaganie haseł innych użytkowników
Wiadomości łańcuszki
Jeśli wyślesz taką wiadomość, ryzykujesz karę, taką jak skasowanie konta.
Jeśli otrzymasz taką wiadomość zgłoś ją jako nadużycie."

Ostrzegam, że kolejne łańcuszki będą blokowane bez ostrzeżenia i doradzam, aby po otrzymaniu tego typu wiadomości zgłaszać ją jako nadużycie i natychmiast kasować ze swojej skrzynki odbiorczej.

Pozdrawiam,
Ow

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 10:25 am

Wtrącę tutaj tylko fragment prezentacji użytkowniczki BFF : ,,Czytałam,szukałam w internecie o schronisku w Józefowie.Po Howrse została już rozesłana plotka o owym schronisku.Zacytuję administratora pewnej strony ,,
SCHRONISKO NIE ZOSTANIE na razie ZAMKNIĘTE. Wielu użytkowników rozsyła w sieci informację, którą możecie zobaczyć poniżej. Jeśli otrzymasz taką wiadomość animilkowiczu, nie panikuj! TO PLOTKA! Skontaktowałem się z opiekunami schroniska i sam Dyrektor potwierdził moje przypuszczenia - Schronisko nie zostanie na razie zamknięte. Jest przepełnione i brakuje pieniędzy na utrzymanie zwierząt (dlatego Animili zaczęło kontaktować się z opiekunami Schroniska, czy może jakoś pomóc), ale bezpieczeństwu, a przede wszystkim życiu zwierząt nie grozi uśpienie z powodu zamknięcia.".A teraz pozwolę sobie zamieścić treść plotki:,,Kochani, sytuacja jest krytyczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być uśpionych. Błagam was, rozpowszechniajcie tę wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Będziemy też zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć trochę ich uratować. Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 // UDOSTĘPNIAJCIE. pomóżmy biednym zwierzaczkom!".Jeśli jesteś na tyle genialny,że zamieścisz informację,że to plotka,na swoim profilu-będę wdzięczna,ale nie zaśmiecaj poczty prywatnej graczy.Dziękuję za zrozumienie Wink" .Owszem,długi fragment,ale nie mogłam się powstrzymać. Wink Treści napisane przez BFF pogrubione,treści napisane przez inne osoby napisane kursywą.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 10:31 am

Żeby było jasne - akurat tym razem nie oburzam się, że ktoś zabrania rozsyłania treści o ratowaniu schroniska (jakkolwiek sprawa by się nie przedstawiała, tylko człowiek kompletnie bez serca nie pożałowałby zwierzaków), ale chodziło mi o czysto techniczną kwestię. Posiadasz wiadomość na poczcie - nieważne, jako pw odebraną, czy wysłaną, dostaniesz bana na pocztę.
Osobiście posiadam spore archiwum korespondencji i zwyczajnie nie pamiętam, czy otrzymałam ten łańcuszek. Coś, gdzieś, mi dzwoni, ale nie kojarzę, w którym kościele Wink Chyba po prostu usunę całe archiwum, wyczyszczę pocztę do cna, by nie zbanowano mnie za niewinność.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 10:34 am

Malto napisał:
Żeby było jasne - akurat tym razem nie oburzam się, że ktoś zabrania rozsyłania treści o ratowaniu schroniska (jakkolwiek sprawa by się nie przedstawiała, tylko człowiek kompletnie bez serca nie pożałowałby zwierzaków), ale chodziło mi o czysto techniczną kwestię. Posiadasz wiadomość na poczcie - nieważne, jako pw odebraną, czy wysłaną, dostaniesz bana na pocztę.
Osobiście posiadam spore archiwum korespondencji i zwyczajnie nie pamiętam, czy otrzymałam ten łańcuszek. Coś, gdzieś, mi dzwoni, ale nie kojarzę, w którym kościele Wink Dla spokoju chyba po prostu usunę całe archiwum, wyczyszczę pocztę do cna, by nie zbanowano mnie za niewinność.
Już to,że za otrzymanie takiej wiadomości dostajesz bana,to przesada.Za rozsyłanie-rozumiem,to przecież łańcuszek,ale to,że ktoś dostał taką wiadomość?Może jeszcze niech dają bany za posiadanie mniej niż stu kuponów na koncie? -,-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 10:35 am

Malto napisał:
Osobiście posiadam spore archiwum korespondencji i zwyczajnie nie pamiętam, czy otrzymałam ten łańcuszek. Coś, gdzieś, mi dzwoni, ale nie kojarzę, w którym kościele Wink Chyba po prostu usunę całe archiwum, wyczyszczę pocztę do cna, by nie zbanowano mnie za niewinność.

Miałam dokładnie to samo. Wykasowałam wszystko, teraz jestem czysta, można powiedzieć. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 11:07 am

Jam też czysta Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 12:22 pm

I teraz muszę przekopać wiadomości w poszukiwaniu tego spamu.
Ehh mogliby dać bana tylko tym co to rozsyłali.
Powrót do góry Go down
Anonimowy_Hodowca
Nowy
Anonimowy_Hodowca

Liczba postów : 22

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 1:50 pm

Idealny sposób by się na kimś zemścić... wysłać mu 27 tuż przed północą wiadomość o ratowaniu schroniska...po czym szybko je te wiadomości usunąć z własnej skrzynki... Totalny absurd karać kogoś za to że posiada skrzynkę z której nawet nie może zrezygnować. Ow nie przemyślało takich złośliwości jak wymieniona na początku tego postu ani tego, że przecież kogoś może nie być na howrse w ogóle przez te pare dni...albo że nie przegląda forum wcale (jak ja).
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 2:07 pm

Nie uśmiecha mi się wyczyszczanie ponad 60 kart wiadomości Razz
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostCzw Lis 24, 2011 4:08 pm

Wyczyściłem archiwum. Dlaczego niewinni mają znowu cierpieć przez innych? Zaczynam mieć dosyć tego całego howrse
Wiadomość o schronisku - ban! 3908960024
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Hella
Już coś wie
Hella

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostPią Lis 25, 2011 9:37 am

Mam to gdzieś ale jak już to znajdę to usunę. Mam maxi syf.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostSob Lis 26, 2011 1:13 am

Taa,ja wczoraj zrobiłam porządek z tym. 40 stron,usuwałam każdą wiadomość.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostSob Lis 26, 2011 2:24 pm

Usunęłam wczoraj wszystkie wiadomości. Zauważyłam, że po jakimś czasie wiadomości same się usuwają Wiadomość o schronisku - ban! 1891997763
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipostPią Gru 02, 2011 4:37 am

Przeszukałam moje 20 stron na poczcie, znalazłam i usunęłam 2 wiadomości -.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wiadomość o schronisku - ban!   Wiadomość o schronisku - ban! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wiadomość o schronisku - ban!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: