Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora Pią Lis 25, 2011 4:17 am | |
| Bardzo przepraszam wszystkich za moją 3 tygodniową nieobecność na forum, ale niestety leżałam w szpitalu z zapaleniem płuc. Z przyczyn osobistych i z powodu braku czasu niestety muszę też zrezygnować z funkcji moderatora ;( oraz mocno ograniczyć grę w howrse. Nie chciałabym odchodzić z Zagrody więc na pewno będę was odwiedzać. Od czasu do czasu będę też grała w howrse, ale nie tyle co kiedyś. Dość ciężko mi to pisać, bo bardzo was wszystkich polubiłam, niestety życie płata figle Tak czy inaczej nie odchodzę całkowicie, więc proszę nie rozpaczać jakby co | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora Pią Lis 25, 2011 4:19 am | |
| Szkoda... Dziękujemy za pracę na forum. Powodzenia PS. Jakby co to mogę zastąpić w roli moda | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora Pią Lis 25, 2011 6:01 am | |
| Szkoda że rezygnujesz Szybkiego powrotu do zdrowia | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora Nie Gru 25, 2011 10:58 am | |
| Nadia, myślę, że to nie Sheilka o tym decyduje. Dołączam się do życzeń mychy, zdrowiej szybko. | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora Nie Gru 25, 2011 10:59 am | |
| Zdrowiej szybko! | |
| | | Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora Pon Gru 26, 2011 6:10 am | |
| Nie wymyślę nic oryginalnego, więc: Zdrowiej szybko! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora | |
| |
| | | | Brak aktywności i rezygnacja z funkcji moderatora | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|