Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)

Go down 
+21
annie
Hella
Clue
Gaja14
Nicolette
ZetkaEmka
julcia0101
annrem
wierszownik
florie
Sweet Rabbit
LadyArvena
Philipek
Aki
Malto
Nevarra
mina stirit1
Ayashi
Rose666
Lubelak
OneStepCloser
25 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 12:58 pm

florie napisał:
Malto, jesteś zainteresowana jeszcze jedną CO?
Dzięki wielkie, ale tymczasowo koń ma zdrowie na poziomie 40 i nie zamierzam go tykać aż do zadania, więc miło, że proponujesz, ale na pewno znajdzie się ktoś bardziej potrzebujący Smile

Co do wygrzebanych informacji:

Cytat :
Do zobaczenia na początku 2012 roku, będą nowe osiągnięcia!
Że kiedy? Shocked

Cytat :
Aby brać udział w zawodach dla koni debiutantów, konie muszą:
- mieć mniej niż 20 zwycięstw,
-nie mieć więcej umiejętności niż jedna trzecia koni w grze (wtf?!)
Ośrodki jeździeckie, oferujące zawody dla koni debiutantów będą mieć następujące korzyści:
-zawody dla koni deb. mają większy prestiż niż zawody dla normalnych koni na tym samym poziomie.
- OJ dostaje 500 eq. zawsze,, gdy konkurs odbywa się dla koni deb.
Te zawody mają z przodu nazwy taki znaczek, więc możesz znaleźć je łatwiej
Trochę mi się to gryzie - zawody z rozetami a zawody dla debiutantów - jedno wyklucza drugie. Więc trzeba się będzie nastawić na jakąś specjalizację. Chyba że debiutanci będą mieć taki poziom, by móc wziąć udział w zawodach z rozetami... ALE umiejętności mniejsze o 1/3 od pozostałych koni (? - też tego nie rozumiem).
Wyjdzie w praniu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
florie
Już coś wie
florie

Liczba postów : 121

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:01 pm

To muszę ją komuś upchnąć, bo howrse tymczasowo zawieszam, wchodzę jedynie żeby podwyższyć umiejętności Gypsy, a szkoda żeby się marnowało. Jak ktoś zainteresowany niech śmiało pisze. : >
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:01 pm

Mam nadzieję, że będą też trochę prostsze zadania, bo tego z koniem z 0 umiejętnościami chyba nigdy nie zaliczę.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:03 pm

Malto napisał:

Cytat :
Że kiedy? Shocked

Z tego co zrozumiałam teraz dostaniemy dokonania do pełnej setki. W końcu OneStepCloser już je ma. A powyzej setki widocznie w styczniu
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:04 pm

Cytat :
Że kiedy? Shocked

Śpieszno im...
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:11 pm

wierszownik napisał:
Mam nadzieję, że będą też trochę prostsze zadania, bo tego z koniem z 0 umiejętnościami chyba nigdy nie zaliczę.

Weźmiesz mojego korka od Malto, to zaliczysz Wink A potem mi oddasz, jak już będzie można. Albo przekażesz komuś dalej
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:17 pm

Pomoże mi ktoś z moją Clarą?
28 lat i zero umiejętności. : )
Powrót do góry Go down
annrem
Już coś wie
annrem

Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:19 pm

Czy ja też mogłabym gdzieś stanąć cichutko, grzeczniutko w jakiejś kolejce do "zerowego konika emeryta"?
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:20 pm

LadyArvena napisał:
wierszownik napisał:

Weźmiesz mojego korka od Malto, to zaliczysz Wink A potem mi oddasz, jak już będzie można. Albo przekażesz komuś dalej

Dzięki (:
Powrót do góry Go down
OneStepCloser
Nowy
OneStepCloser

Liczba postów : 35

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:24 pm

Cytat :
ALE umiejętności mniejsze o 1/3 od pozostałych koni (? - też tego nie rozumiem).
Wyjdzie w praniu.

Też tego nie ogarniam ._. tam pisało:
Cytat :
No skills higher than one third of the best horses in the game

Może ktoś zna lepsze tłumaczenie... ?
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:27 pm

Są jeszcze jacyś chętni do wymiany? Jak już mówiłam, posiadam Clarę.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:29 pm

OneStepCloser napisał:
Cytat :
ALE umiejętności mniejsze o 1/3 od pozostałych koni (? - też tego nie rozumiem).
Wyjdzie w praniu.

Też tego nie ogarniam ._. tam pisało:
Cytat :

Może ktoś zna lepsze tłumaczenie... ?

Mnie zdaje, że nie wyższe niż 1/3 od najlepszych koni w grze ale pewnosci nie mam.

Edit.
A jakby słowo po słowie to: "żadna umiejętność wyższa niż 1/3 najlepszych koni w grze"
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 1:36 pm

Odnośnie koni z zerowymi umiejętnościami - pozwoliłam sobie założyć temat - komitet kolejkowy - KLIK.

Administrację proszę o sprawdzenie, czy wszystko w porządku, czy wyraża zgodę na coś takiego, i czy ma jakieś uwagi itp. Smile
Powrót do góry Go down
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 2:02 pm

Cytat :
Według mnie:
Umiejętności nie wyższe niż 1/3 najlepszych koni w grze.
Czyli chyba, jak najlepszy koń ma np. 900, to w tych zawodach mogą brać udział tylko konie z um. do 300.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 28, 2011 10:52 pm

OneStepCloser napisał:

Cytat :

Dokonanie nr.91: kup konia który ma więcej niż 25 lat z zero punktów umiejętności (!? to graniczy z cudem przecież affraid !). nagroda: 1xsmok

Dlatego taka duża nagroda... A na PLu to nie weszło?
Powrót do góry Go down
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

Liczba postów : 53

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 3:25 am

Widzieliście? Sleipnir już nie może uciec...
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 3:34 am

Wiemy. Z jednej strony dobrze, lecz z drugiej jest minus GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 4129996615
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 3:43 am

Cóż... Jak komuś udało się zdobyć je w ten sposób, to jest na plusie. Inni posiadacze tego boskiego konia już nie, więc to jest minus. Znowu jest to punkt widzenia zależny od miejsca siedzenia Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 6:27 am

Dobra, potrzebny ktoś z lepszą znajomością jeżyka niemieckiego Smile I wybaczcie post pod postem ^^"

Cytat :

91 Ein Pferd kaufen, das älter als 25 Jahre ist und 0 Fähigkeitspunkte hat
▶️ 1 x Drache

92 Eine gewisse Anzahl an Pferden besitzen
▶️ 1 x Plutos’ Pergament

93 Bei einem Wettbewerb 1 Equus gewinnen
▶️ 2000 Equus

94 Durch den Tausch von Objekten eine Büchse der Pandora gewinnen
▶️ 1 x Schwarze Orchidee

95 Eine Satteldecke, eine Gerte und eine Decke auf ein und demselben Pferd finden
▶️ 100% Moral für alle deine Pferde

96 Einem an einem bestimmten Datum geborenen Pferd einen Apfel geben
▶️ 1 x Strahl des Helios’

97 Ein Pferd einer bestimmten Rasse zur Welt kommen lassen
▶️ 50 x Rüben

98 Einen Züchterbestand erreichen, der mit 3333 endet
▶️ 10 Alterungspunkte

99 Mit einem Pferd, das von Uranus und Gaia abstammt (weder speziell noch göttlich) 10 Wettbewerbe gewinnen
▶️ 1 x Liebkosung von Philotes

100 Die geheime Seite Nr. 3 besuchen
▶️ 10 x Diamanten

...Wo die geheime Seite Nr. 3 ist?! Keine Ahnung... Aber in den nächsten Tagen werden sicher immer wieder mal ein paar Hinweise fallen

Das werden vorerst die letzten Ziele auf Howrse sein. Wie es danach weiter geht steht noch in den Sternen, aber wir lassen uns sicher etwas einfallen, was Tradition der Ziele auf lange Sicht aufgreifen wird
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 6:52 am

Nie znam niemieckiego, ale zerknęłam do translatora i z ciekawszych rzeczy:

- radzę wytrenować dobrze konia po Uranosie i Gai, bo trzeba będzie wygrać nim 10 zawodów (w grę nie wchodzi koń specjalny czy boski);
- pojawi się sekretna strona nr 3;
- o akcji 25 lat i 0 umiejętności już wiemy i się do niej przygotowujemy Wink
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:02 am

Ciekawe, co będzie trzeba zrobić na sekretną stronę, bo w sumie nie jest to podane <mysli> I całe szczęście, że mam rogatą trakenkę po Gai i Uranosie na pewno (czy jeszcze coś, nie wiem, wątpię) i, że nie jest wymagany koń startowy do tego czy coś Razz
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:12 am

Ayashi napisał:
Ciekawe, co będzie trzeba zrobić na sekretną stronę, bo w sumie nie jest to podane <mysli> I całe szczęście, że mam rogatą trakenkę po Gai i Uranosie na pewno (czy jeszcze coś, nie wiem, wątpię) i, że nie jest wymagany koń startowy do tego czy coś Razz
Chyba nie przegną i nie zażądają konia po Uranosie i Gai, wyhodowanego przez siebie Laughing
Wtedy spora część graczy miałaby poważny problem Laughing
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:16 am

Malto napisał:
Chyba nie przegną i nie zażądają konia po Uranosie i Gai, wyhodowanego przez siebie Laughing
Wtedy spora część graczy miałaby poważny problem Laughing
Chyba po tej firmie, to ja się mogę już wszystkiego spodziewać i nic mnie nie zdziwi xD Chociaż takie żądanie koni własnych po Gai i Uranosie byłoby lekkim przegięciem xd
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:20 am

Jupi Very Happy Ja mam jeszcze swoje dwa startowe koniki Very Happy Klaczka ma ponad 20 wygranych w skokach Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:25 am

Ja też mam. Według mnie największym grzechem jest sprzedanie startowego konia GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 1891997763
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:27 am

Sweet Rabbit napisał:
Ja też mam. Według mnie największym grzechem jest sprzedanie startowego konia GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 1891997763
Ja ten grzech popełniłam, a najlepsze *ironia* jest to, że dziewczyna, która go ma, to nie wchodzi od lipca na Howrse i nie mam jak go odzyskać Razz
Powrót do góry Go down
florie
Już coś wie
florie

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:43 am

Żaden to grzech, każdy robi co lubi.
Ja swoją Lenę mam, a Alfę trzeba będzie odzyskać z zaświatów.
I jeszcze rogata Lenka. I koń holsztyński.
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:54 am

Tym howrsowym. I chyba moja Czerwień z kart również jest koniem startowym jednego gracza.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 7:59 am

Klik.

A oto moja wspaniała kobyłka startowa, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, więc myślę, że i przy dokonaniu tego nie zrobi; )
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 29, 2011 8:04 am

Niemiecki... Znam tylko Guten Tag. Ale to mój chrome tłumacz:

Cytat :
Sprzedam konia, który jest starszy niż 25 lat i 0 punktów umiejętności ma
▶️ 1 x smok ma 92 Pewna liczba koni
▶️ 1 pergamin x Pluton " 93 zwycięstwo w ​​konkursie jeden Equus
▶️ 2000 Equus 94 wygrać poprzez wymianę przedmiotów, puszkę Pandory
▶️ 1 x Black Orchid 95 koc siodło, batem i koc na tym samym koniu znaleźć
▶️ 100% morale wszystkie konie 96 w danym dniu, urodzony koń jabłko
▶️ 1 x ray Helios " niech 97 koni danej rasy rodzą
▶️ 50 Burak x osiągnąć 98 czas hodowcy, który kończy się 3333
▶️ 10 punktów starzenia 99 z koni, potomków Urana i Gaia (ani specjalnie ani boskie) wygrać 10 konkursów
▶️ 1 x pieszczota Philotes wizyta 100 tajnych stronie nr 3
▶️ 10 x diamenty ... Gdzie jest tajemnicą stronie nr 3? Nie mam pojęcia ... Ale pamiętaj, w ciągu najbliższych kilku dni co jakiś czas kilka notatek są pierwsze cele będzie ostatnim na Howrse. Jak to potem idzie na zgadywać, ale z pewnością możemy myśleć o czymś, że tradycja zajmie celów w długim okresie
. • °. • °. • °. • °. . • °. • °. • °. • °. Konkursy dla młodych koni. • °. • °. • °. • °. . • °. • °. • °. • °. Dzisiaj prezentujemy kilka ulepszeń w konkursach dla koni z mniej niż 20 zwycięstw. Innowacje te są konkursy dla koni BLUP bardziej atrakcyjne dla jeździeckich ośrodkach i konkurentów. Wymienić nowych, młodych konkursów konia Więc teraz konkurs dla koni z mniej niż 20 zwycięstw.
▶️ Wymagania: : Aby być uprawnionym do udziału w tych młodych koni zawodów, trzeba mieć konie spełniają następujące warunki należy ... mieć ▷ ... zdobył nie więcej niż 20 zwycięstw. ▷ ... w każdej dziedzinie więcej niż 1 / 3 z najlepszych FK w grze (np. konia z najlepszymi FK w grze: 600 FK dyscypliny -> wymóg uczestnictwa młodych konkursów konia: max 200 FK na dyscypliny) Wartość ta jest ponownie każdego dnia. filtra
▶️: Można polegać na stronę rejestracji na zawody i jeden filtr, aby wyświetlić tylko konkursy dla młodych koni może być. Filtr ten jest wyświetlany tylko dla koni, które spełniają powyższe warunki dla młodych konkursów konia.
▶️ Symbol: Symbolem młodych konkursach koń jest w następujący sposób:
▶️ stronie konkursu: Na stronie konkursu linii dodał: "tylko dla młodych koni:
▶️ Korzyści dla ośrodków jeździeckich . konkursy dla młodych koni cieszyć się samym poziomie trudności reputację lepiej niż klasyczne konkursy otrzymują również ośrodek jeździecki, dotację w wysokości 500 Equus dla każdej młodej przepełniła konkurencji konna. Wiele zabawy z nowym konkursy dla młodych koni!
• ° • ° • ... °. • °. . • °. • °. • °. • °. Różne wieści. • °. • °. • °. • °. .... • ° • ° • ° • °.
▶️ Hodowla: Od teraz można łatwo przypisać własny skoki pokładu do klaczy przez "rezerwacja sama dla jednego z używa moich klaczy opcji! Ta wiadomość, która jest pożądana przez graczy i realizowane
▶️ obfitości: "wykorzystanie obiektu" przycisk został teraz w bloku "pay obiektu" set (nie więcej go)
▶️ sprzedaży: - wyspa pokoju jest teraz dostępna z rejestracji gracza (nie więcej niż 10 frekwencja dni) - Zobacz Od teraz wszyscy gracze (nawet w obecności 10 dni) sprzedaży stron. Można jednak kupić lub sprzedać. Strona podażowa
▶️: -. marchewki ikona jest nieaktywna, jeśli jazda centrum, jest odnotowywane w konia, nie marchew ma więc mogą ciągu dnia do planu swoje konie lepiej i nie będzie na koniec dnia . nie działa przycisk marchew zaskoczony - symbol lekcji został zmieniony i teraz wygląda tak:
▶️ Dwa z naszych bogów klasyki zostały zmienione: - Archimedesa dostaje nową sukienkę: - Sleipnir jego właściciel jest prawdziwe i nie uruchamia się off.
▶️ 5-gi Element: jest 5. Element jest także dostępna dla jednorożce: Mamy nadzieję, że cieszył się tą wiadomością i hope you enjoy *** Jeśli chodzi o cel 91 tak niestety błąd tłumaczenia wkradł się w: . musi być gorący kupić konia, która jest starsza niż 25 i ma 0 Fähikeiten Nie martw się, jeśli jej dziś rano między aktualizacjami (10 zegara) i 11 zegar konia, który ma mniej niż 25 lat i ma 0 umiejętności nabyli pisze bilet proszę wsparcia (Moje konto>> Skontaktuj się z nami). To jest twój cel odblokować ręcznie. Proszę wybaczyć tę niedogodność.

To było tak zlepione po tłumaczeniu, więc rozdzieliłam. Wybaczcie, że nic nie można zrozumieć GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 2401266720
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)   GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter)
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» GRA - Kolejny koń boski - Greyfell! (server inter)
» Nowe opcje! [PL]
» GRA - dodatkowe punkty do koni wędrownych w RO (server inter)
» [INT] Nowe jednorogi
» GRA - nowe dokonania i więcej (server polski)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: