| GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
|
+21annie Hella Clue Gaja14 Nicolette ZetkaEmka julcia0101 annrem wierszownik florie Sweet Rabbit LadyArvena Philipek Aki Malto Nevarra mina stirit1 Ayashi Rose666 Lubelak OneStepCloser 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 12:58 pm | |
| - florie napisał:
- Malto, jesteś zainteresowana jeszcze jedną CO?
Dzięki wielkie, ale tymczasowo koń ma zdrowie na poziomie 40 i nie zamierzam go tykać aż do zadania, więc miło, że proponujesz, ale na pewno znajdzie się ktoś bardziej potrzebujący Co do wygrzebanych informacji: - Cytat :
- Do zobaczenia na początku 2012 roku, będą nowe osiągnięcia!
Że kiedy? - Cytat :
- Aby brać udział w zawodach dla koni debiutantów, konie muszą:
- mieć mniej niż 20 zwycięstw, -nie mieć więcej umiejętności niż jedna trzecia koni w grze (wtf?!) Ośrodki jeździeckie, oferujące zawody dla koni debiutantów będą mieć następujące korzyści: -zawody dla koni deb. mają większy prestiż niż zawody dla normalnych koni na tym samym poziomie. - OJ dostaje 500 eq. zawsze,, gdy konkurs odbywa się dla koni deb. Te zawody mają z przodu nazwy taki znaczek, więc możesz znaleźć je łatwiej Trochę mi się to gryzie - zawody z rozetami a zawody dla debiutantów - jedno wyklucza drugie. Więc trzeba się będzie nastawić na jakąś specjalizację. Chyba że debiutanci będą mieć taki poziom, by móc wziąć udział w zawodach z rozetami... ALE umiejętności mniejsze o 1/3 od pozostałych koni (? - też tego nie rozumiem). Wyjdzie w praniu. | |
|
| |
florie Już coś wie
Liczba postów : 121 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:01 pm | |
| To muszę ją komuś upchnąć, bo howrse tymczasowo zawieszam, wchodzę jedynie żeby podwyższyć umiejętności Gypsy, a szkoda żeby się marnowało. Jak ktoś zainteresowany niech śmiało pisze. : > | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:01 pm | |
| Mam nadzieję, że będą też trochę prostsze zadania, bo tego z koniem z 0 umiejętnościami chyba nigdy nie zaliczę. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:03 pm | |
| - Malto napisał:
- Cytat :
Że kiedy?
Z tego co zrozumiałam teraz dostaniemy dokonania do pełnej setki. W końcu OneStepCloser już je ma. A powyzej setki widocznie w styczniu | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:04 pm | |
| - Cytat :
Że kiedy? Śpieszno im... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:11 pm | |
| - wierszownik napisał:
- Mam nadzieję, że będą też trochę prostsze zadania, bo tego z koniem z 0 umiejętnościami chyba nigdy nie zaliczę.
Weźmiesz mojego korka od Malto, to zaliczysz A potem mi oddasz, jak już będzie można. Albo przekażesz komuś dalej | |
|
| |
florie Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:17 pm | |
| Pomoże mi ktoś z moją Clarą? 28 lat i zero umiejętności. : ) | |
|
| |
annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:19 pm | |
| Czy ja też mogłabym gdzieś stanąć cichutko, grzeczniutko w jakiejś kolejce do "zerowego konika emeryta"? | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:20 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- wierszownik napisał:
- Mam nadzieję, że będą też trochę prostsze zadania, bo tego z koniem z 0 umiejętnościami chyba nigdy nie zaliczę.
Weźmiesz mojego korka od Malto, to zaliczysz A potem mi oddasz, jak już będzie można. Albo przekażesz komuś dalej Dzięki (: | |
|
| |
OneStepCloser Nowy
Liczba postów : 35 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:24 pm | |
| - Cytat :
- ALE umiejętności mniejsze o 1/3 od pozostałych koni (? - też tego nie rozumiem).
Wyjdzie w praniu. Też tego nie ogarniam ._. tam pisało: - Cytat :
- No skills higher than one third of the best horses in the game
Może ktoś zna lepsze tłumaczenie... ? | |
|
| |
florie Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:27 pm | |
| Są jeszcze jacyś chętni do wymiany? Jak już mówiłam, posiadam Clarę. | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:29 pm | |
| - OneStepCloser napisał:
-
- Cytat :
- ALE umiejętności mniejsze o 1/3 od pozostałych koni (? - też tego nie rozumiem).
Wyjdzie w praniu. Też tego nie ogarniam ._. tam pisało: - Cytat :
Może ktoś zna lepsze tłumaczenie... ? Mnie zdaje, że nie wyższe niż 1/3 od najlepszych koni w grze ale pewnosci nie mam. Edit. A jakby słowo po słowie to: "żadna umiejętność wyższa niż 1/3 najlepszych koni w grze" | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 1:36 pm | |
| Odnośnie koni z zerowymi umiejętnościami - pozwoliłam sobie założyć temat - komitet kolejkowy - KLIK. Administrację proszę o sprawdzenie, czy wszystko w porządku, czy wyraża zgodę na coś takiego, i czy ma jakieś uwagi itp. | |
|
| |
julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 2:02 pm | |
| - Cytat :
Według mnie: Umiejętności nie wyższe niż 1/3 najlepszych koni w grze. Czyli chyba, jak najlepszy koń ma np. 900, to w tych zawodach mogą brać udział tylko konie z um. do 300. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 10:52 pm | |
| - OneStepCloser napisał:
- Cytat :
Dokonanie nr.91: kup konia który ma więcej niż 25 lat z zero punktów umiejętności (!? to graniczy z cudem przecież !). nagroda: 1xsmok Dlatego taka duża nagroda... A na PLu to nie weszło? | |
|
| |
Nicolette Raczkujący
Liczba postów : 53 Dołączył : 07/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 3:25 am | |
| Widzieliście? Sleipnir już nie może uciec... | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 3:34 am | |
| Wiemy. Z jednej strony dobrze, lecz z drugiej jest minus | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 3:43 am | |
| Cóż... Jak komuś udało się zdobyć je w ten sposób, to jest na plusie. Inni posiadacze tego boskiego konia już nie, więc to jest minus. Znowu jest to punkt widzenia zależny od miejsca siedzenia | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 6:27 am | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 6:52 am | |
| Nie znam niemieckiego, ale zerknęłam do translatora i z ciekawszych rzeczy: - radzę wytrenować dobrze konia po Uranosie i Gai, bo trzeba będzie wygrać nim 10 zawodów (w grę nie wchodzi koń specjalny czy boski); - pojawi się sekretna strona nr 3; - o akcji 25 lat i 0 umiejętności już wiemy i się do niej przygotowujemy | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 7:02 am | |
| Ciekawe, co będzie trzeba zrobić na sekretną stronę, bo w sumie nie jest to podane <mysli> I całe szczęście, że mam rogatą trakenkę po Gai i Uranosie na pewno (czy jeszcze coś, nie wiem, wątpię) i, że nie jest wymagany koń startowy do tego czy coś | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| |
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 7:20 am | |
| Jupi Ja mam jeszcze swoje dwa startowe koniki Klaczka ma ponad 20 wygranych w skokach | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 7:25 am | |
| Ja też mam. Według mnie największym grzechem jest sprzedanie startowego konia | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| |
| |
florie Już coś wie
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 7:43 am | |
| Żaden to grzech, każdy robi co lubi. Ja swoją Lenę mam, a Alfę trzeba będzie odzyskać z zaświatów. I jeszcze rogata Lenka. I koń holsztyński. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 7:54 am | |
| Tym howrsowym. I chyba moja Czerwień z kart również jest koniem startowym jednego gracza. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 7:59 am | |
| Klik.
A oto moja wspaniała kobyłka startowa, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, więc myślę, że i przy dokonaniu tego nie zrobi; ) |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Wto Lis 29, 2011 8:04 am | |
| Niemiecki... Znam tylko Guten Tag. Ale to mój chrome tłumacz: - Cytat :
- Sprzedam konia, który jest starszy niż 25 lat i 0 punktów umiejętności ma
1 x smok ma 92 Pewna liczba koni 1 pergamin x Pluton " 93 zwycięstwo w konkursie jeden Equus 2000 Equus 94 wygrać poprzez wymianę przedmiotów, puszkę Pandory 1 x Black Orchid 95 koc siodło, batem i koc na tym samym koniu znaleźć 100% morale wszystkie konie 96 w danym dniu, urodzony koń jabłko 1 x ray Helios " niech 97 koni danej rasy rodzą 50 Burak x osiągnąć 98 czas hodowcy, który kończy się 3333 10 punktów starzenia 99 z koni, potomków Urana i Gaia (ani specjalnie ani boskie) wygrać 10 konkursów 1 x pieszczota Philotes wizyta 100 tajnych stronie nr 3 10 x diamenty ... Gdzie jest tajemnicą stronie nr 3? Nie mam pojęcia ... Ale pamiętaj, w ciągu najbliższych kilku dni co jakiś czas kilka notatek są pierwsze cele będzie ostatnim na Howrse. Jak to potem idzie na zgadywać, ale z pewnością możemy myśleć o czymś, że tradycja zajmie celów w długim okresie . • °. • °. • °. • °. . • °. • °. • °. • °. Konkursy dla młodych koni. • °. • °. • °. • °. . • °. • °. • °. • °. Dzisiaj prezentujemy kilka ulepszeń w konkursach dla koni z mniej niż 20 zwycięstw. Innowacje te są konkursy dla koni BLUP bardziej atrakcyjne dla jeździeckich ośrodkach i konkurentów. Wymienić nowych, młodych konkursów konia Więc teraz konkurs dla koni z mniej niż 20 zwycięstw. Wymagania: : Aby być uprawnionym do udziału w tych młodych koni zawodów, trzeba mieć konie spełniają następujące warunki należy ... mieć ▷ ... zdobył nie więcej niż 20 zwycięstw. ▷ ... w każdej dziedzinie więcej niż 1 / 3 z najlepszych FK w grze (np. konia z najlepszymi FK w grze: 600 FK dyscypliny -> wymóg uczestnictwa młodych konkursów konia: max 200 FK na dyscypliny) Wartość ta jest ponownie każdego dnia. filtra : Można polegać na stronę rejestracji na zawody i jeden filtr, aby wyświetlić tylko konkursy dla młodych koni może być. Filtr ten jest wyświetlany tylko dla koni, które spełniają powyższe warunki dla młodych konkursów konia. Symbol: Symbolem młodych konkursach koń jest w następujący sposób: stronie konkursu: Na stronie konkursu linii dodał: "tylko dla młodych koni: Korzyści dla ośrodków jeździeckich . konkursy dla młodych koni cieszyć się samym poziomie trudności reputację lepiej niż klasyczne konkursy otrzymują również ośrodek jeździecki, dotację w wysokości 500 Equus dla każdej młodej przepełniła konkurencji konna. Wiele zabawy z nowym konkursy dla młodych koni! • ° • ° • ... °. • °. . • °. • °. • °. • °. Różne wieści. • °. • °. • °. • °. .... • ° • ° • ° • °. Hodowla: Od teraz można łatwo przypisać własny skoki pokładu do klaczy przez "rezerwacja sama dla jednego z używa moich klaczy opcji! Ta wiadomość, która jest pożądana przez graczy i realizowane obfitości: "wykorzystanie obiektu" przycisk został teraz w bloku "pay obiektu" set (nie więcej go) sprzedaży: - wyspa pokoju jest teraz dostępna z rejestracji gracza (nie więcej niż 10 frekwencja dni) - Zobacz Od teraz wszyscy gracze (nawet w obecności 10 dni) sprzedaży stron. Można jednak kupić lub sprzedać. Strona podażowa : -. marchewki ikona jest nieaktywna, jeśli jazda centrum, jest odnotowywane w konia, nie marchew ma więc mogą ciągu dnia do planu swoje konie lepiej i nie będzie na koniec dnia . nie działa przycisk marchew zaskoczony - symbol lekcji został zmieniony i teraz wygląda tak: Dwa z naszych bogów klasyki zostały zmienione: - Archimedesa dostaje nową sukienkę: - Sleipnir jego właściciel jest prawdziwe i nie uruchamia się off. 5-gi Element: jest 5. Element jest także dostępna dla jednorożce: Mamy nadzieję, że cieszył się tą wiadomością i hope you enjoy *** Jeśli chodzi o cel 91 tak niestety błąd tłumaczenia wkradł się w: . musi być gorący kupić konia, która jest starsza niż 25 i ma 0 Fähikeiten Nie martw się, jeśli jej dziś rano między aktualizacjami (10 zegara) i 11 zegar konia, który ma mniej niż 25 lat i ma 0 umiejętności nabyli pisze bilet proszę wsparcia (Moje konto>> Skontaktuj się z nami). To jest twój cel odblokować ręcznie. Proszę wybaczyć tę niedogodność. To było tak zlepione po tłumaczeniu, więc rozdzieliłam. Wybaczcie, że nic nie można zrozumieć | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
| |
|
| |
| GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
|