Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający | |
|
+24Kai Shouri Uśmieszek katty88888 gwiazda2002 Lubelak Frania26. poziomka22 EveDallas Guzik xkropkaxx koszolak Ola Koniara eclaireka ZetkaEmka Ayame Sweet Rabbit mustang_z_filmu Aki Philipek Mirelle Farabolxd Hella Herrouash LadyArvena 28 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Frania26. ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Frania26. Liczba postów : 407 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający Sob Gru 31, 2011 1:49 pm | |
| Rincewind debiutuje w Kolorze magii. Poznaje tam (dzięki talentowi do języków) pierwszego turystę na Świecie Dysku, pochodzącego z odległego od Ankh-Morpork Kontynentu Przeciwwagi Dwukwiata. Szybko okazuje się, że duże ilości złota, które Dwukwiat przewozi w swoim Bagażu - magicznej skrzyni - stają się źródłem kłopotów zarówno dla Rincewinda, jak i turysty. Po licznych perypetiach, w których poznaje m.in. Cohena Barbarzyńcę, kończy walcząc z opętanym przez Istoty Z Piekielnych Wymiarów magiem, którego, dzięki pomocy Dwukwiata, udaje się mu pokonać (Blask fantastyczny). Po tym zdarzeniu Dwukwiat udaje się do domu, zostawiając swój Bagaż Rincewindowi. | |
| | | Kotek~ W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bubaa753 Liczba postów : 422 Dołączył : 03/12/2011
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający Sob Gru 31, 2011 5:09 pm | |
| Alberto Malich - jest jednym z bohaterów cyklu Świat Dysku Terry'ego Pratchetta. Albert jest kucharzem i jednocześnie służącym Śmierci. Żyjąc na Dysku był najpotężniejszym magiem. Założył on Niewidoczny Uniwersytet, który stał się najbardziej prestiżową uczelnią magiczną w Ankh-Morpork. | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający Nie Sty 01, 2012 6:02 am | |
| Leonard z Quirmu – fikcyjna postać z powieściowego cyklu Świat Dysku Terry'ego Pratchetta, wzorowana na potocznym postrzeganiu Leonarda da Vinci. Genialny wynalazca i artysta. Mężczyzna w nieokreślonym wieku, z długą siwą brodą i długimi siwymi włosami. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający Nie Sty 01, 2012 6:17 am | |
| Esmeralda Weatherwax, zwana Babcią Weatherwax – fikcyjna postać z książkowego cyklu Świat Dysku Terry'ego Pratchetta. Czarownica z Lancre. "Najbardziej szanowana ze wszystkich przywódczyń, których nie mają czarownice". Najpotężniejsza czarownica od czasów Czarnej Alis | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający Nie Sty 01, 2012 11:18 am | |
| Guzik - wygrasz, jeśli zaliczą! | |
| | | xkropkaxx Już coś wie
Liczba postów : 128 Dołączył : 14/12/2011
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający Nie Sty 01, 2012 2:02 pm | |
| O ja ! ; / Już całkiem zapomniałam o tym wątku! ; C | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający Pon Sty 02, 2012 7:50 am | |
| Punkty otrzymują: Sweet Rabbit Frania26Kotek~guzikova gwiazda2002
Guzikowa - zwyciężyłaś w całym konkursie Wystaw dla mnie jakiegokolwiek konia za 50.500 (500 za konia ) po odbiór nagrody. Gratuluję. Wszystkie inne punkty przechodzą do drugiej edycji. II Edycja już niedługo | |
| | | Guzik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : guzikova :D Liczba postów : 838 Dołączył : 13/12/2011
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający Pon Sty 02, 2012 9:14 am | |
| Wystawiłam i super się cieszę, pierwszy konkurs, w którym wygrałam | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający | |
| |
| | | | Konkurs z Zagrody Mgły - wątek latający | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |